Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
A "recepciósnak" mi köze az én szervizre várásomhoz? Ő azért van h kiszolgálja az érdeklődőket/felvegye a telót, időpontot adjon, árazás stb, esetleg engem szórakoztasson, de arra nem tartok igényt.
Megcsinálták bár vicces volt hogy,
1, Gyakorlatilag elnézést kellett kérnem hogy a megbeszélt időre érkeztem, ugyanis idézem ,
"mink szombaton nem szoktunk szerelni, biztos hogy nem ide jöttél!" gyakorlatilag le kellett játszanom a hangfelvételt.
Utána meg az az igazi undor fej.2, 90 fokos fémszelep,csak a szelep 1900 huf... mindenhol 5 max 700 ft...
3, Állítólag össze volt valamivel basva belül a gumi és így koszos lett a keze?!
Facom tudja mi volt az és nem is érdekel... ezredik gazdája vagyok a lassan 20 éves motornak, ki tudja mit és hogyan csináltak elötte és miért lenne az én problémám?4, Természetesen kézbe ment a fizetés...
A legjobb hogy amíg voltam ott, ~ 2 órát, addig nézelődtem, a shox termékek amiket szabott árakkal árul mindenki, itt jóval drágábbak voltak, a kirakott bőr cuccukat meg gyakorlatilag megette az idő és a kosz. Nagyon gáz volt h a címkés bőrnacira rárohadva a por, térdhajlatnáél meg pereg lefelé a száraz bőr, és ez új volt, nem használt.
Arról nem is beszélve, hogy ugyanaz az ebayes 2k kesztyű ami nekem is van, az itt 10k, és a többi és a többi.De persze ez megint az én trollkodásom...
Ha lenne tőke, elég nagy piaci rést lehetne lefedni, ugyanis tudsz még valakit kecskeméten, akár csak boltot de inkább szervizt+boltot mondani?
Van a parilla, minimális árukészlettel kizárólag A-pro márkára ráállva, amire nem nagyon van kereslet (szvsz drága), meg a ktm és a suzuki amik csak saját márka és ennyi...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Galaxy Tab S10 Ultra Wifi 512GB (szürke) + billentyűzetes tok AI billentyűvel
- SoFlow So3 gen 2, SoFlow So6 eladó egyben! Elektromos roller
- Eladó DELL Latitude 5490 (i5-8350U, 16GB RAM, 256GB M.2 SSD,14" 1920x1080 FHD,) számlával és garival
- HP Probook 430 G6 i5-8265U / 8GB DDR4 / 256GB m.2 SSD 14" laptop jó akkuval
- Raidmax Drakon 709 (DK709) Gamer szék.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest