Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz george11 #42954 üzenetére
Szerintem a "szokásos" 7-8 közötti kezdéssel.
Én hamarabb is ráérek, de nem akarok meleg sört inni.
Ki jönne egyáltalán? Vagy már csajokat is szervezni kell?(#42955) TeeBee73: ez melyik jelenet?
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz csaszi72 #42958 üzenetére
Én is kezdtem az előbb egyet, de azt hiszem "kénytelen leszek" ellenőrizni, hogy tényleg 6 fok van-e a hűtőben...
De jó Nektek b@szki, hogy a Balcsinál vagytok![ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
D@ni88
addikt
Hétfőn délelőtt lett feladva elvileg egy levelem (sima levélként). Ezt természetesen ma sem kaptam kézbe.
Szerintetek várható hogy megérkezik?
Újfehértó-n adták fel... -
-
bartucc
addikt
válasz george11 #42967 üzenetére
szilvás, mert azt szeretem/roller/ne legyé' má' paraszt/leülhetsz/utolsó
D@ni88: akkor ne fűzz már sok reményt hozzá. Ha fontos, ajánlottan, ha nem, akkor meg minek adtad fel? Nem mindegy, odaér-e vagy sem?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Devid_81
félisten
Elso!
...
-
csaszi72
senior tag
Vegyetek jó telefont
[link] Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Devid_81
félisten
Megyek csinalok kajat!
...
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #42976 üzenetére
kigahagyni - kihagyni
Reggeli ebredes utan helyesirason meg csiszolnom kell aze'
Mert a szokek kellenek a tarsadalomnak, nelkuluk ilyen dolgok nem tortennenek......
-
alázógyík
addikt
Van 2 eladó, saját motyóm.
1. Asus HDP-R1 multimédiás lejátszó 10K
2. Hitachi 2,5' 320Gb HDD 100/100 8K
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
ÜdV!
Laci vagyok.
Hero H7500+ az új kérdésem, kizárólag szagértőktől: copó ág lenne-e? Az ára elég meggyőző...üdv:laci
Laci[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz poffsoft #42981 üzenetére
fogtál már akkorát a kezedbe, tudom ezt itt megkérdezni elég meredek
ebből már nem jövök ki jól úgy látom,
72mm széles, használni is akarod mint telefon,
van ekkora méretű tudományos számológépem, hát buta nagyjó rendben hogy 5",
de 5" ez is 141 x 69 x 8.95mm
nem azt mondom hogy ezt kell megvenni, csak nálam a külső méret is számított"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Devid_81
félisten
Szerintem kotsog itt a kiralylany, 30 font egy szutykos DDR3-1333/4GB modul a notimba...otthon meg van 8k.ert.
Gyikok ezek itt mind...
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #42992 üzenetére
Nekem rament 2 evem az eletembol mire most mar elmondhatom, hogy ha vigyazok a mindennapjaimban akkor tudok vegre felretenni penzt. (itt nem 1000 fontokrol beszelek, sajnos)
Biztos masnak jobb/konnyebb helyzete volt/van de en 31 lassan 32 evesen csak osszesen 3 honapot laktam egyutt massal, es azota is egyedul fizetem a szobamat, de legalabb akkor fingok amikor nekem tetszik.
Emiatt dragabb az eletem sokkal, de eleg felnottnek erzem magam ahhoz, hogy magam legyek a szobaban....
-
Devid_81
félisten
Nem mondom, hogy gaz csak azt mondom, hogy itt sincs kolbaszbol a kerites.
Sokan azt hiszik, hogy egy mosogato megkeres 350.000 Ft-ot es abbol mekkora eletet lehet itt elni.
Single szobak 350-450 font kozott, double roomok 450 tol a csillagos eg.
A legolcsobb tomegkozelekedes a busz, amire 20 font a heti berlet, ha vonatozol, mert nem akarsz dugoban leelni egy eletet, akkor mehetsz mindennel ami sinen megy...1-3 as zona kozott 32 font a heti berlet...es van zona itt boven, nagyon sokan 4-5-6 ban laknak, mert olcsobb...es egy 1-6 zonaig a hetijegy borzalmas.
Sokan megveszik 3-4 ig aztan onnan buszra szalnak, mert a heti metroberlet jo a buszokra felar nelkul.
A kaja ami sokszor olcsobb mint otthon, ezenkivul itt minden draga.
Siman elkoltessz a szobadra meg a tomegkozlekedesre alaphangon 500 fontot...kb 150 a kajad, ha megelegszel magad keszitette vackokkal...akkor mar 650fontnal vagy...de csak ettel meg bajartal dolgozni, es valahol aludtal.[ Szerkesztve ]
...
-
george11
addikt
Este ki lesz blekketbe, meg mikor ?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
D@ni88
addikt
válasz Devid_81 #42995 üzenetére
Nem akarom védeni Devid-et, de igen, jól lehet keresni külföldön. Vannak dolgok amik olcsóbbak (kaja és ruha) és persze van ami drágább (szállás, utazás, szórakozás).
Sajnos ott tartunk, hogy a magyar ember örül a munkának és kap érte egy kis aprót. Külföldön ez az "apró" több, de ha összegezve nézed max 10-20%-al keresnek jobban, ha a bevétel/kiadás oldalt nézed. Viszont ott legalább még van munka, ennyivel jobb ott...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest