Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
válasz forintuser #42399 üzenetére
mi csak a gyantázottat szeressük
minek nézel minket ?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz forintuser #42402 üzenetére
Ilyen után pláne, tripla köröd lesz.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz forintuser #42406 üzenetére
De nagy a szad, bezzeg amikor a csabai volt akkor inkabb elbujtal a Nemetek kozott, mi?
...
-
Devid_81
félisten
-
WunderKinder
aktív tag
Valaki nem tud egy olyan progit amivel androidos telóról le tudom menteni a telefonszámokat? Annyi a nehezítés hogy nincs érintőpanel, tehát a telefonon nem lehet semmit csinálni.
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #42413 üzenetére
www.dobjadkiapicsába.com
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Ennyire behalt a Blade? Ezt próbáld meg, hátha.
george11: há' nem érted? Ki akarja, csak a számok kellenek. Aztán mehetsz is hozzájuk kukázni, vagy bárki, aki szereti a fájdalmat.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Devid_81
félisten
...
-
WunderKinder
aktív tag
válasz george11 #42414 üzenetére
Megtörtént. Átrepült az étkezőn a konyhán és a folyosón. De ettől sem javult meg, ugyanúgy nem érzékelt semmit mint előtte. Csak a kijelzőn lett több a törésnyom.
bartucc: Megpróbálom a progit. Egyébként libra volt, nem blade. A fő gond csak az volt vele, hogy párszor leejtettem és ripityára tört a touch panel. Utána még működött úgy is hogy darabok hiányoztak belőle. De most megadta magát, nekem meg idegállapotom lett és végigrepült a fél lakáson.
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #42417 üzenetére
Még jó hogy nem le, csak át.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
WunderKinder
aktív tag
válasz bartucc #42418 üzenetére
Nem nyert a progi. Debug módba kellene kapcsolni hozzá a telefont.
Amúgy azért nem akarta a kőhíd utcai szakállbetyár megjavítani, mert nem lehet leszedni törés nélkül a touch panelt az lcd-ről. Nekem konkrétan leszakadt róla a touch panel és az lcd-nek kutya baja sincs.
-
God Vazzeg
veterán
Nincs felszinkronizálva a google fiókodba? Én időnként megcsinálom
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #42419 üzenetére
Le kellene a Milestone-ról is szedni pont így az lcd-ról a touch panelt. Vállalod?
Memória kártyára, vagy Sim-re nem voltak lementve a számok?
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz God Vazzeg #42378 üzenetére
Na jó lett bár a parancsra azt mondta már tagja vagyok a csoportnak.De utána jó lett.
-
Devid_81
félisten
Masodik!!!44!!hat!
...
-
csaszi72
senior tag
Hétfő óta tököm agyam elhagyom!
Erőteljesen aktuális a gk vásárlás.
Utazgatok, olvasgatok.
Az egész ország egy "átbaxolda"!
Már ott vagyok eliszom a lóvét.
Igaza van munkatársamnak:
Német hírdetést felhívja, elküldi az előleget, kimegy, megveszi az autót ami OLYAN mint a hírdetésben szerepel, hazahozza, leppapírozza, használja, örül.
Itt még az sokcímes doktorénak hívott kegyelemkettes egyetemet végzett túliskolázott agyasok vérében is ott van átbaxos gén.
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
God Vazzeg
veterán
válasz ekrisztian #42422 üzenetére
-
Outlander
addikt
CWM?! ... az úgyis csak hardver gombokkal megy.... Ellenben az meg ki/lement vagy 1-2gb-ot az sd karira ... de abból én ki tudom neked nyerni egy vcard formátumba... amit meg megeszik minden.
Nem tán kiesett a maradék 3-4 üveg darabka is?! Ja már látom, nem véletlen...
Izé, bontatlan pléd 3, 23k-ért? Csak neked!
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #42428 üzenetére
Én megvenném, de hülye azért nem vagyok
csaszi: segítünk mi elinni, nehogymár tropára menjen a májad a magyar üzletpolitika miatt, menjen a mienk is
#42430: Megtaláltad a neked való melót ha jól fizet én is beszállok
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
-
D@ni88
addikt
KH ebank:
Ön nem rendelkezik az SMS belépéshez szükséges telefonszámmal, ezért belépése sikertelen.Tegnap még sikerült. Másnak se jó?
-
chipi-85
senior tag
Ha "raj-9" névvel apródon érdeklődik az arany nyakláncok iránt, az megbízható vevő lehet?
-
Outlander
addikt
Hívott a telenor kb 1,5-2 órája... megkapták a "behívót"!
Hát ők, igazán sajnálják az esetet, meg nem szeretnék ha bíróságra kellene járkálnunk, meg izé meg hozé... menjek be a legközelebbi kirendeltségre, vigyem magammal az irataimat meg a blade3 maradék cuccait és 20k-ig válasszak amit szeretnék.
Így hát most vettem egy lumia 520-at... szaaal, én győztem és letérdeltek elöttem...
A tanulság annyi, h fogyivédők nem jók semmire, ellenben a Békéltető testület megbac mindenkit tejszínen...
Ennyi...
-
Outlander
addikt
Nokia és winfos jelenleg jobb mint az android, ha másnem akkor eladom és veszek valamit, de azt már minidealről...
Hogy mit kellett érte csinálni?!
Kellett 4 ticket az egyedi igények csoportnak, 2 hónap várakozás, 2 feljelentés a fogyivédőkhöz, egy feljelentés az ofe-nél, ez útobbi volt egyébként az utolsó csepp szerintem, mert ők már bíróságra vitték az ügyet a telenor ellen... őket tudom javasolni hasonló ügyekben.
Nomeg az állandó spammelés... kiskotsogok, nem tudták ezek hogy kivel szórakoznak!?
-
-
daninet
veterán
Bazz ma nemtom mi van a levegőben, de semmi nem akar működni ami wifi-hez kapcsolódik. Két access point kezdett el tegnapról mára döglődni, a TPlinkhez egyáltalán nem tudok kapcsolódni, a másik meg hol megy hol nem Aztán még csak nem is villámlott az este
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest