Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ha én modi lennék 2 temp_bann most repült volna homárok
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
forintuser
őstag
GrosseP van már? Vagy lesz? Vagy mi van? Itt nincs olyan akció hogy kettő bann után, a harmadik acc-t bèkèn hagyják?
Holnapkészítést vállalok.
-
TeeBee73
veterán
válasz Chaser #24452 üzenetére
Az egyik Brezsnyevnek, a másik Kádárnak?
Ők már perm_ban-t kaptak a Jóistentől.MOD: Bubi: Rumból Portorikói az igazi. A Spitz, meg a Stroh valahogy nem jött be.
Ja, az Ouzo finom, csak másnap nem szabad rá inni semmit.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bsh
addikt
válasz TeeBee73 #24456 üzenetére
hát nem tudom... a rumot megiszom ha muszáj, de azért finomnak én nem nevezném
emlékszem egyszer egy kerthelységben rumoskávéztunk, és annyira szar volt a rumjuk, hogy rögtön jött is kifelé. gyorsan elindultam be a vécére rókázni, de már nem értem oda, a célegyenes előtti utolsó kanyarban ráfordulás közben sugárban körbehánytam a sarkot -
george11
addikt
Na EZT hogy sikerült összehozni?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
TeeBee73
veterán
Most bontok egy 92'-es Kékfrankost. Kér valaki?
-
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #24466 üzenetére
Mondjuk, ebből az évjáratból csak feketéhez volt szerencsém.
Igaz, az nem száraz volt, hanem nedves.MOD: Degetzi rovat: Ha nem lettek volna lábai, olyan nyomot hagyott volna maga után, mint egy csiga.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
-
fero02
nagyúr
Ezek után GrandeP is simán regelhet újra!
-
TeeBee73
veterán
Tudom, vótmá', de mielőtt még banolnak az univerzumból:
Állathatározó:
1. A tehén
A tehénnek négy lába van, viszonylag közel helyezkednek el egymáshoz, még aránylag szimmetrikusak is. A tehén szemből és hátulról szimmetrikus a leginkább, jobbról illetve balról nem nagyon. Felülről és alulról nehéz a tehenet vizsgálni, mert fentről ráeshetünk, alulról meg ránk léphet.2. A malac
A malac testének szimmetrikus vizsgálatakor hasonló eredményeket kapunk, mint a tehén esetében. A malacot azonban magasabb emberek felülről is megnézhetik, mert a malac egy alacsony állat, és így könnyebb a rálátás. A malac nem szokott tehénre támadni.3. A sündisznó
A sündisznó nem áll másból, mint valószínűleg négy lábból és szúrótüskékből. Az oroszlánra és a mérges kígyóra csak akkor támad, amikor azok nem támadnak rá. Rendkívül éles fogai a szájüregétől a vastagbeléig tartanak.4. A gólya
A gólya csőre nagyon hosszú, és elbír legalább 3 kilogrammot. Ezenkívül piros színe van. A kisbabák ezért szeretik annyira a piros színt. Ha a kisbaba több mint 3,5 kg akkor a gólya vagy lezuhan, vagy lassan repül. Az öreg gólyák lezuhannak.5. A bálna
A bálna süket állat, mert nem hal. Szereti a nála nagyobb testű vízi lényeket. A bálna ezért nem szeret senkit. Egyébként igen békés állat. Ha volna keze és lába, könnyebben tudna úszni.6. A zöld szemes ostoros
Az egyik zöld szemes ostoros a Mars bolygóról esett le a Földre. A Marson pusztákon élt, kedvenc időtöltése a lovaglás volt. Ehhez kellett neki az ostor. A zöld szem meg adott volt.7. A bogár
A bogár nem egy állat, hanem sok kis apró repkedő állat összefoglaló neve. De mindegyik ugyanazt csinálja. Nyáron belerepülnek a fagyainkba, télen meg megfagynak.8. A mérges kígyó
A mérges kígyó nem is mérges, csak valaki kitalálta. Valójában szégyenlős amiért keze helyett lába nőtt ki. A lábai nagyon csúnyák, ezért inkább nappal visszahúzva tartja azokat. Így futva nem tudja utolérni áldozatát, inkább beleharap egy jó nagyot.9. A sárkány
A sárkány közeli rokona a halnak. Ezt testfelépítésük is bizonyítja, hiszen vannak olyan sárkányok, amelyek testét pikkely borítja. Mivel a sárkány majdnem hal, a bálna pedig egyáltalán nem, így biztosan állíthatjuk, hogy a sárkány és a bálna nem egy őstől származik.10. A majom
A majom és az ember között sokak szerint nagyon sok közös vonás van. Ilyen például, mindkettőnek földig ér a lába, nem tudja a saját fülét megharapni, stb. A majom azonban különbözik is az embertől, hiszen az emberrel ellentétben nem csinál fölöslegesen hülye dolgokat. Ez egyébként minden állatra vonatkozik.11. A kolbász
Nem tévedés. A kolbász is egy állat. A fizikai törvényeket figyelembe véve nem is lehet más. Az anyag nem vész el csak átalakul. A kolbász alakjából nem lehet egyértelműen megállapítani, milyen állatról van szó, hiszen ilyen formában az állat nem mozog.12. A galamb
A galamb nagyon értékes állat. Ellentétben a többi kétéltű énekesmadárral, a galamb nem kétéltű és nem énekel. Viszont van fehér színű is, és hangosan tud búgni.13. A kétpúpos teve
A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.14. A zsiráf
A zsiráf abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja lehányni magát, mert a félig megemésztett étel a gravitációs erő miatt nem tud a hasából a fejéig eljutni a hosszú nyaka miatt. Sok részeg ember ezért szokta nyújtogatni a nyakát (mármint a sajátját).15. A róka
A róka ravasz állatnak van kikiáltva, de valójában egy rendes vadász 500 méterről távcsöves puskával simán agyonlövi. Ilyenkor cseszheti a ravaszságát.16. Az elefánt
Az elefántok, ha arra kerülne sor, hogy dolgozniuk kellene, biztosan kihalnának. Egyébként meg nem. És nem azért kicsi a farkuk, hogy meg tudjanak fordulni a telefonfülkében, hanem mert nagyon magasan van és kicsinek látjuk. Az elefánt sem szimmetrikus oldalról.[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz fero02 #24472 üzenetére
Mondani is akartam, nem tudtok ti számolni, ez már min. hármas. De ha vesszük az átlagot, meg hozzá NagyP-t, akkor már négyes. De a végén kiderül, van mérce, csak szám nincs, mert hát minden eset egyedi. És végül jön a felismerés: "Mennyi?!" meg hogy "Margit, nooormális?!". Nem ittam semmit, de röviden, ne akarja értelmezni inkább senki se, jobban jár.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
akom
őstag
Nem értem mi erőlködtök itt...
Van egy kialakult felsőbb kör akik tetszés szerint csinálhatnak bármit.
Ha megfeszültök se fog megváltozni a helyzet fogjátok már fel...Számukra a user egy értéktelen valaki, a lényeg hogy meglegyen a napi x látogatottság...
Annyit tehet az ember hogy meghunyászkodik, és kussol...
Ja és sajnálom! Ezeket nem gondoltam komolyan....
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
Ezt sokan a kereskedelemben is így gondolták (gondolják), mostanában úgy veszem észre kezdenek elfogyni. Tudom itt ez a veszély nem fenyeget, vérpistikék mindig is lesznek és fent fogják tartani a látogatottságot. Ja meg persze a roppant magasan szárnyaló szakmai színvonalat is, amit mi csak lefele húznánk ha írnánk a szakmai fórumokba.
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
george11
addikt
Sétáló jános visszatért
Amit innentől kezdve fogok írni ma este(ha írok), azt nem beszámítható állapotban tettem, ezért felmentést kérek a ban alól"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
(van egy búváros-fókás kép ... na az az alattin lévő logóra pillantson már rá valaki. csak én látom azt amit látok? )
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bsh
addikt
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz bubi92 #24486 üzenetére
Kiszel Tünde linkelésért te is, de nem tölem.
Dzsorzs: töröld a mentett jelszavad böngészöböl, ha egy üveg után be tudsz lépni, meg is érdemled a bant.
Na kemény vagyok, vagy kemény vagyok?!
Szerk: pedig se macskám, se Babettám, és nem is anyámmal élek.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
Erre nem tudok válaszolni.
Ja, regisztráltam faszbúkra, egyéb okok miatt.
Priviben küldjön elérhetőséget akit érdeklek, engem úgy sem találtok meg.MOD: (#24495) fero02: Húgod?
Amúgy jó kis csaj ez, bár egy PB palack, meg egy pörzsölő csodát tenne vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
bartucc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest