- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Azthiszem, mindenki bekaphassa!
-
TeeBee73
veterán
Chio reklám, kicsit másképp.
-
GrandeP
addikt
Eurocase atx-400 jsp tápocska eladó...
Házi harisnyával!
Meg a gyárinál 1 picit halkabb pwm-es ventivel, kb 2 éves lehet, a venti pár hónapos...
ár: nem tudom, mondtok reá valamit , Gyíknál leszünk pár perc múlva...
-
alázógyík
addikt
Valakit érdekel egy E2140+MSI 945GCM5 V2 combo?
Jó áron adnám. -
vikcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #6975 üzenetére
Én mondtam előbb
Kondor: kedden vagy szerdán érek rá valószínűleg megnézni. Monitor is van hozzá, komplett gép. -
GrandeP
addikt
Kecskeméten, a Zsinór utcában egy nyitva hagyott Opel Astrába nyúlt be ismeretlen. A tolvaj egy 300 ezer forint értékű hegedűt emelt ki az autóból. Nem sokkal később egy ismeretlen gyerek visszavitte a tulajdonos háza elé a hangszert, így a kár megtérült - tudtuk meg Mihályné Bornemissza Eleonórától, a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.
Diccck, gázsi té vited eél?! Hááá mit?! ÁÁáau a vonyómat, mit?!
GYaa diccck, az a tied?!
Háá hozzad vissza, h a lónyalja meg a mesztelen szemedet! -
GrandeP
addikt
Inkább mást téma...
Most mi ez az ízé.. h egyszercsak csomó öregember...
Én anno, mikor még fekete-fehér volt minden láttam ufot?!
Most a retkklubbon is, ilyen van, multkor aktívban, meg rendes híradóban is...
MIvan, kicsi a katona nyugdíj?
-
GrandeP
addikt
Én csak annyit fűznék a témához h 3 -4 éve betörtek hozzánk, 3 kis surmó Indián volt...
Csak én voltam otthon, és én is akkor ébredtem fel mikor már a szobában voltak..2 eltudott szaladni, 1-et, 1 meg hát "elesett" meg csúnyán "beütötte a buksiját" is, miközben menekült...
Aztán ott tartottam amíg jöttek a rendőr bácsik, majd ő azzal védekezett h
"Én csak itt sétáltam, ez *x*x*x**x meg berántott, és bántalmazott , mert cigány vagyok, h szijja ki a fa****... stb stb "
Utána még voltam bent egyszer ilyen újra nyilatkozáson, újra jegyzőkönyvezésen, h nem -e ÉN(!) hazudok... azóta semmi se..Aztán 2-3 hete kaptam levelet h bizonyíték hiányában megszűnt ez a nyomozás... és h megsemmisítik a dns meg egyéb mintákat.
Ennyi...
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek van egy használaton kívüli ADSL2+ modeme, azt szeretném egy éjszakára kölcsön kérni, mert amíg nem vagyok biztos a modem hibámban addig nem akarok venni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
TeeBee73
veterán
"S bünteté az ő ellenségit rettenetes szerverlaggal,
S förtelmes vírusokval,
S rettenetes haragjával súlytá a spamereket,
De óvá meg az ő híveit a keyloggerektől.S eljöve az ő angyala Moderátor,
S lángoló permabannt kezében tartva
Elpusztítá mind a trollok hordáit,
S megvédé az Ő fórumait mindörökkön örökké.Chatelések könyve 08:04."
-
olbaidhun
őstag
Vegyétek, vigyétek, leáraztam néhány kedvenc ps3 címemet;
:: Referenciám ::
[link1] + [link2] = [ph! megbízhatóság](¯`·.¸¸.-> °º :: Ajánlatokat pü-ben várok! º° <-.¸¸.·´¯)
-
olbaidhun
őstag
Vegyétek, vigyétek, leáraztam néhány kedvenc ps3 címemet;
:: Referenciám ::
[link1] + [link2] = [ph! megbízhatóság](¯`·.¸¸.-> °º :: Ajánlatokat pü-ben várok! º° <-.¸¸.·´¯)
-
fero02
nagyúr
válasz
TeeBee73 #6962 üzenetére
Dakoták terén egyezik a véleményük, de sajnos nem csak ők csinálnak ilyet. Ugyanúgy jellemzi A Magyarokat is ez a rossz cselekedet, sajnos.
Mondok egy egyszerű példát cigányozás nélkül. Adott mondjuk X fizikai munkás, aki 6 órára, jó esetben 8 órára van bejelentve, már ha be van. Ehelyett csont nélkül dolgoztatnak velük 9-10 órákat is, akik féltvén saját megélhetésüket szó nélkül tűrik és engedelmeskednek. Aztán mivel a főnök látja, h nem halad eléggé a témaság amit elvállaltak (már qrvára viszket a tenyere a pénzre), ezért kitalálja, h az emberek dolgozzanak még többet, de mivel sejti, h lázongás lesz, így beígér vmi kis túlóra pénzt, amit "majd elszámolunk". Innentől kezdve megkapja a mókus a minimálbérét amit eddig is és hónapokig ingyen túlórázik emellett. Aztán egyszer csak fellázad a banda, próbálják kérni amit egyszer beígértek nekik és így járna is, de a főnök továbbra is szarik rájuk. Ez ugye mehet még egy darabig, de jó vége általában nincs. Pénz meg legritkább esetben.
Na most az ilyen egyszerű (sokszor vétlen) emberek hogy tudnának hozzá jutni a kis pénzükhöz? Hát vmit megpattintanak a melóhelyről. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás. Így tudsz Te hozzájutni a "tüzépes" ár alatt cementhez vagy akármihez...
Sztem jelen esetben is hasonló lehet a dolog. Gusztustalan módon tudnak lopni ezek a retkek az tény és való, de h 5t vasat elvigyenek, azt nem tudom elképzelni. Ez se kocsiba, se utánfutóra nem fér fel...az meg h darut és kamion béreljenek annak írásos nyoma kell h maradjon. Arról végképp nem is szólva, h egy ilyen szerelvényt míg megraknak és jön-megy a telephelyen azt még egy süket-néma-vak is észre venné.
Mosdatni én senkit nem akartam, csak próbáltam arra utalni, h néha más is lehet a dolgok mögött.
Na nem tudom mennyire érthető, átlátható a mondanivalóm, kicsit fáradt vagyok már ehhez, meg az ilyet jobb szóban. Írásban több az értelmezési hiba lehetősége.
-
TeeBee73
veterán
válasz
TeeBee73 #6962 üzenetére
Hozzáteszem, nálunk 1' db. KMB van, az is szabadságon. Az, ha a legény a betonkeverőm kitolja az udvarról, én meg eltöröm a kezét, és engem büntetnek meg, az demokrácia?
"Lószart, mama!". Buzik, meg cigányok országa lettünk, az utóbbi 20 évben.
MOD: Ha ezért Warn-t kapok, meg lesz a véleményem a modikól is. -
TeeBee73
veterán
"Félreértések elkerülése végett"???
Mit kell ezen szépíteni? A cigók megint loptak. Ennyi.
Az nem félreértés, ha "mosdatjuk" őket. (Ha már önállóan nem mosdanak.)MOD: fero02: Más országokban tarkón lövik a fajtájukat, ha lopnak. Nálunk meg ajnározzák őket, sőt, azt mondják, "rend van". De NINCS olyan törvény, ami tiltaná az igazságot. Nem tudom, miért tilos kimondani, hogy lopnak a cigányok? Sőt, nagymamikat késelnek, mint nálunk is az utóbbi 3 napban. A rendőrség meg szarik az egészre.
-
bubi92
őstag
válasz
bartucc #6955 üzenetére
de jó, hogy említettétek. mi a tök ez a keresem a pónit? először valami kőgazda családra gondoltam, akik tényleg elhagytak egy pónit, és apuci kicsi lánya most depressziós lett miatta. apuci meg annyira tele van pénzzel, hogy egy pár plakát mit számít neki....
de végülis elvetettem ezt az ötletet.másodiknak viszont egy Gmail reklámot tippelnék.
tud valaki valamit erről
-
bartucc
addikt
Nem értettem úgy, elnézést ha úgy tünt. Na igen, ebbe nem akartam belefolyni. Egyrészt valóban, tisztességes munkával nem könnyű az élet. A másik oldala viszont, hogy sok ember olyan igényekkel rendelkezik amit nem bír a pénztárcája.
bubi92: fotós elképzelés van a dologban, fogadjunk
-
bubi92
őstag
nincs valakinek nyomdai ismerőse?
ha valaki tudna nekem intézni OLCSÓN fekete és, vagy fehér kartont annak megköszönném
2 méter széles kellene kb. ha egy kicsit kisebb az nem baj, de min 1,5m meg legyen, hosszra meg ilyen 5-6 méter nem ártana, de 4m-el már megelégednék
-
GrandeP
addikt
Magyarország bemutatkozott...
[link]
-
fero02
nagyúr
Ha vkinek a közeljövőben lesz eladó márkás 300-350 W-os tápja az szóljon legyen szíves.
-
TeeBee73
veterán
-
GrandeP
addikt
-
kondor
tag
Jöhet akár. Pontosabban?
-
Ramius
őstag
Nekem van egy eladó p3
-
kondor
tag
15-20k-ba férjen bele maximum! Mid van?
-
kondor
tag
Komplett gép kerestetik olcsóért. Ajánlatok jöhetnek ide, priviben majd egyeztetünk
-
TeeBee73
veterán
válasz
TeeBee73 #6926 üzenetére
Ha már itt tartunk:
Szülői felügyelet rovat -
TeeBee73
veterán
Erről jut eszembe:
"A feleségemmel megbeszéltük, hogy mivel nehéz időket élünk, igyekszünk lefaragni a kiadásainkból, ahol csak lehet. Egy nap szóvá tette, hogy túl sok sört iszom, pedig nem létszükséglet és ha leszoknék róla, azon is spórolhatnánk valamennyit. Erre én felhoztam a rengeteg kozmetikumot, amit hétről hétre megvesz nem kevés pénzért és szerintem szintén nem létfontosságúak. Erre azt felelte, azok arra vannak, hogy szépnek lássam őt. Mondtam, hogy a sör is arra kellene... Szerintem nem bocsát meg."
-
TeeBee73
veterán
-
Kloss
őstag
Stipi-stopi C16!
Nekem kellene! -
GrandeP
addikt
Eladó!
Samsung sgh - x510
Pannon - telenor függő, autós (ez 1-2 hónapos) és hálózati töltővel...Akssija atom-brutál.
Sok mai telefon megirigyelhetné... tartja a gyári adatokat..
Készenléti idő óra: 264
Beszélgetési idő óra: 4Zsebkopott állapotban! Kristály tiszta hanggal... én nagyon szerettem...
Árat te mondj, priviben... (de ~1000 ft-ért marad, vésztelónak.)
-
dekac
tag
-
gabe_
őstag
Akkó még úgylátszik megpróbálkozhat majd egy win újratelepítéssel is a jövőhéten...
-
TeeBee73
veterán
válasz
DeltaPower #6914 üzenetére
Nálam sajna, nem. Igaz, a hang külön 5.1-re megy, így nem gáz, hogy D-SUB-on megy a cuccos.
MOD: Megyek kocsmázni. Hozzak valakinek egy sört?
-
TeeBee73
veterán
válasz
bartucc #6911 üzenetére
Fail. Nekem D-SUB-on keresztül 1920*1200, DVI-n, HDMI-n csak 1920*1080.
A Display Port-ot még nem néztem, kábel hiányában.MOD: GrandeP: Elégedett ATi tulaj vagyok.
MOD2: Gabe_: Hétfőn tudok bevinni egy 5m-es DVI-HDMI kábelt teszteni, ha gondolod. (Vagy akár DVI-HDMI átalakítót, HDMI-HDMI kábellel.)
Még valami: Az én monitorom is csak "HD ready", ettől függetlenül minden játékot 1920*1200-ban tolok. -
gabe_
őstag
válasz
GrandeP #6909 üzenetére
Tudja, hd-ready a monitor, és a kiskönyvében is ez a legnagyobb támogatott felbontás. Viszont ami még eszembe jutott, hogy csak sima dvi-vga kábellel van összekötve, mert csak ilyen volt itthon. Vennem kéne egy dvi-hdmi átalakítót, és egy hdmi-hdmi kábelt (vagy értelemszerűen egy dvi-hdmi kábelt, csak ez drágább)... Nem ez lehet a baj?
(A monitoron van hdmi bemenet...) -
gabe_
őstag
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni?
Most cseréltem ki a monitort, de a win7 nem engedi beállítani a monitor natív felbontását (1680x1050), csak 1400x1050, 1440x900 vagy 1600x1200-at engedi. A Catalystet is újratelepítettem, de semmi. Meg lehet ezt oldani windows újratelepítés nélkül? -
bartucc
addikt
Van egy sejtésem, miért nincs Hadverapró jelenleg, vagy legalábbis miért lassú. Tervben vannak jelentős változtatások, kb 1 hónapja volt hírben. Szerintem már folynak a háttérmunkák, azért van ez.... Remélem
-
kalapos
tag
Vegyetek Sapphire_ati_hd_4670_512mb_ddr3_pci-x vga-t!
-
Norb3rto
őstag
Am2 es lapot keresek priviben jöhetnek az árak
-
poffsoft
veterán
itten meg egy kis off búcsúzóul..
trl_master: khmmm. kösz....
-
TeeBee73
veterán
válasz
TeeBee73 #6901 üzenetére
Helyesbítek:
Nem Salma Hayek, hanem Satánico Pandemónium. -
TeeBee73
veterán
Még egy vikk' rovat
Papa és mama bemegy a gyerekük szobájába, és az ágyon egy szado-mazo újságot találnak.
Pár másodpercig döbbenten állnak, majd a papa megszólal:
- Szerintem ne verjük meg.MOD: Most szólt a kliensem, hogy megjött az "Alkonyattól pirkadatig" 1080p-ben.
Megyek, megnézem Salma Hayek seggét közelről.
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPad topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged