- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
poffsoft #47502 üzenetére
Igen, az 5x86 133MHz-en nyomult, jó deszkában viszont ment 160-at is. Azon már nem szaggatott a Diablo, meg az NFS.
GUS Rulez!!! Ez a demo, csúnyán odavert a SB2.0-ának is GUS-on.
A modemes korszakot nem sírom vissza, egy 2400baud-os jószággal, sikerült 4 havi fizetésemet előre elkölteni ~5 óra alatt, egy angol BBS-ről. -
TeeBee73
veterán
válasz
poffsoft #47505 üzenetére
Ööööö... Te csak azt részeg, hogy én hiszed.
MOD: (#47506): Ha felprogramoztad NASA űrállomássá, akkor ér.
MOD2: A lyányom 2002-3 körül kapott ilyen 1000-1 TV-játékot, én meg már rég a P3-as laptopon nyomultam.MOD2: (#47508): A félrészegség már nekem is megvan. Én meg ezt találtam véletlenül...
-
TeeBee73
veterán
válasz
poffsoft #47489 üzenetére
Olyan váratlanul ért a kérdés, ijedtemben megittam egy fél szilvát, meg egy Borsodit.
MOD: bsh: Szerintem, van 1-2 használható fricska.
MOD: (#47497): Chaser: Ne tudd meg, most bontom a másodikat...
Ijedős típus vagyok. A "Kör"-t is csak fél lityi pálesszel bírtam megnézni... -
GrandeP
addikt
válasz
poffsoft #45449 üzenetére
Én már évekóta magamnak csinálok mindent...
Vérvétel ellenőrzés... megyek adok vért, ha baj van szólnak, plusz adnak mindent.
Minden másra ott a cé vitamin meg a kisbalta...kopp-kopp
(#45457) alázógyík
Így nem ér, te tudod....
ha oda kerülne a sor, akkor nagy baj nem érne, nálam még hálózsák is van mindig amin -10ig melegen tart... szaaal, jöhetnek a kötsögök!
-
daninet
veterán
válasz
poffsoft #45449 üzenetére
ööö.. kabbe
Akit érdekel ilyen military téma, nézze meg ezt a blogot. Ki mit hord a zsebében napközben. Én félek elmenni amerikába ezek után
Egy bökő kés a minimum mindenkinél
-
-
akom
őstag
válasz
poffsoft #38584 üzenetére
Nem tudom sajnálni a dohányosokat..
Én 2k/doboz áron tolnám... Nem a benyát emelném világba..Ha nem lenne rám hatással leszarnám, de múlt hétvégén is 10 percre beugrottam egy kávézóba, és az egész göncöm brutális füst szagú lett.. Arról nem is beszélve, amikor a sok vagányságból elkezdett pöcs fújja a füstöt a légtérbe, mert nem meri letüdőzni...
-
george11
addikt
válasz
poffsoft #37680 üzenetére
"Kerüljük a csevegős jellegű hozzászólásokat...."
Hát a f@szom nem kéne?
Képet nem, hirdetést nem, akkor mi marad? A pofázás. Ha ezt sem lehet egy lokál topicban, akkor zárható, és maradnak a kockáknak való témák. Ez is egy megoldás, csak nemtudom mennyire kifizetődő hosszútávon. -
mcs
veterán
válasz
poffsoft #36948 üzenetére
Nem rosszak amúgy ezek az olcsó Vodafone-Alcatel cuccok.
Én is vettem nemrég egy 355öst (OT-V355) köszönet programon belül és sim nélküli kedvezménnyel 8990 helyett 5810ért. Ennyiért ajándék a qwerty billentyűzete, és a 3,5ös jackje is. Persze nem egy csúcsmodell, de az alapcéljára, a telefonálásra kíválóan alkalmas. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy meddig húzza az igát, elvégre csak egy filléres kínai cucc.
Érintősből olcsót nem szándékoztam venni, mert viszolygok a rezisztív kijelzőtől, amit rendszerint szét kell ,,maszatolni", hogy reagáljon. Csak a Samsung S5230at gondolom az egyetlen olyan érintős telefonnak, ami a 20 ezer alatti kategóriában megállja a helyét, a többi mind felejtős. -
-
ekrisztian
őstag
válasz
poffsoft #30998 üzenetére
No mivel én kamionozok, beszélem ezt a nyelvet
lefordítva: a posta nekem is pénzbe kerül,mint a benzin és/vagy útiköltség annak aki feljön érte,ezért senki ne mondja nekem azt, hogy nem jön el személyesen ezé a szaréui. gyereket felkék világítani elemlámpával, hogy 400Ft a benzin 2000Ft egy 90km szakasz vonattal a posta meg 990Ft bárhonnan
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
poffsoft #28797 üzenetére
Igen, azt először nem hallottam
, csak mikor a Drágám visszatekerte a híradó elejére.
Már "örültem" a második bekezdésedben leírt hírnek épp, de ez a két értelmetlen eset elszomorított...
Amúgy a hír közben már "valamiért" sejtettem, hogy itt nem is annyira véletlen baleset történt, csak egy ok-okozati összefüggés.
Nyilván, ha eladod a fejed fölül a gerendát, nincs mi tartsa a tetőt...AM3 X4 640 proci kinek mennyit érne meg? (ezeöccá és hasonlók most ne...
)
1.3V/3GHz és 1.4V/3.75GHz de följebb is megy.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged