Hirdetés
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz poffsoft #1453 üzenetére
Félreértés ne essék, nem kell magamba szálljak, én is úgy gondolom, hogy egyik említett adó sem hibátlan. De jogállamban élünk, majd az állampolgár eldönti, hogy mit akar nézni. Ne egy ilyen bohóc döntse már el, hogy mi jó az embereknek, pláne ne ilyen stílusban. Ez jogállam, a cenzúra mint olyan, már nem létezik...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bartucc
addikt
válasz poffsoft #1511 üzenetére
Hol vagyunk még attól
Fero: kösz mindent, péntekre megjönnek a végfok-alkatrészek, hétfőn gyíktól el lesz hozva a trafó+veszek még 1-2 dolgot, aztán majd beszámolok róla, hogy sikerült az építés.
daninet: Tuti hogy van ilyen, esetleg szerintem valami külső hangkari lenne a megoldás. (USB-n hang át, és aztán ott 5.1)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
pohár
félisten
válasz poffsoft #1511 üzenetére
Mosmé?
Nekem hiányzik, komolyan mondomNajó, a kolis élet hiányzik inkább, meg azért kicsit a suli is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #2304 üzenetére
vagy 2500/4680 az intel által megadott max feszen g31 lapban...
Apropója ha már így rákérdeztél, ma lettem korban XXX-es de tuningban isMaxon: Én ennyit nem is reméltem, az előttem levőre 200+ mhz-et vert, csak az 1.7V-on ment meg p45 lapban...hehe
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #2309 üzenetére
Egy ilyet ittam volna
fero02: Thx 3-4 hét...táp meg Kméten van, de át tudod venni majd szerdán kilogisztikázzuk
szerk: TeeBee73: Kipróbáltam a kábelt, ugyanaz mint az előzővel, elsőre fasza, aztán ha jelet váltok többet nem ad képet éljen a digitális világ...
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest