- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
DeltaPower #5997 üzenetére
őőőő, ájszkúl, az o.k, de honnan tudom meg, hogy az-e?
(bár, igy második blikkre nem az, a gyári hűtője egy kis gágyi valami vót, semmi extra matrica, csak his...) -
poffsoft
veterán
válasz
trl_master #5994 üzenetére
Pl. én kerestem, de a múltidő valószínű (azért mesélj, hátha...)
daninet:de, egy alaplapról(is, meg egy vga-ról (is) beszél... A lap az asus, m2v.
A kari meg his x800xl.DeltaPower: amennyit a netről leszedtem, a k8t890 a mintapéldája, hogy elvileg a pci-e szabvány lefele és fölfele is kompatibilis. de ez a chipset kivétel, bugos... pontosabban az atit nem igazán komálja (x300-tól x1600-ig)....
Meg az Nv7,8-as sorozattal is volt(van) gondjuk, de azt biospatch-al javították.
Amúgy egy múzeumi darabJa, és igen, a hivatalos support, a kolléga neve amúgy Chelsea He
-
DeltaPower
addikt
válasz
poffsoft #5991 üzenetére
pci-e alatt szerintem a pci-e1.0-t érti. ennek 250MB/s az átvitele egy sávon. a pci-e2.0-nak 500 MB/s.
pciex16 pedig a videókártyáknak való (16 sávos) slot neve.talán az lehet a szopás, hogy a lapod gyorsabban próbálja etetni adattal szerencsétlen vga kártyát, mint ahogy az fel bírja dolgozni.
amúgy ezt az asus support küldte neked? mert iszonyat szar angolsággal van fogalmazva.
-
trl_master
tag
ki keresett itt AM2 lapot? lusta vagyok most megkeresni
-
poffsoft
veterán
-
tibibi
őstag
hali LG kp502 tremobilos 4hónapos eladó érdekel valakit?turbo sim van hozzá ha kell
-
GrandeP
addikt
válasz
Norb3rto #5988 üzenetére
A 25+ -os korosztoly biztos emlékszik a film+-on is csak éjszaka vetített Piranjára... tehát papír halak, madzagon akik repülni is tudtak, rengeteg kecsáppal, 3 osztályú színészekkel... [link]
Na ezt most feldolgozták... Piranja 3D
De amire télleg nem számítottam , legmerészebb álmaimban se az ez... link
-
Norb3rto
őstag
-
faragojof
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítség kellene. Nem tudom esetleg a gamfosoktól?
Egy ismerősömnek van egy SORMA-PEA125S nevű számítógépvezérelt gyümölcs adagoló automatája. [link] Valami tönkremehetett a számítógépében, mert összevissza rakja ki a képernyőre a karaktereket, meg csíkozza a képernyőt. Esetleg valami tippet tudnátok e adni, hogy ki, vagy kik foglalkoznak ezeknek a javításával. Kihez lehetne fordulni. Sürgős lenne. Esetleg ha valaki meg is tudná javítani, az lenne a legjobb!! Nem kis pénzt fizetnének érte! -
GrandeP
addikt
Emlékeztek még a DM -es akciós memóriakártyára?! (paradies a márkája)
Talán Tibibi hívta fel rá a figyelmünket... 2 gb volt 499 ft...
Na én akkor vettem... az elején csak win7 alatt nem tudtam 2 gb-ra formázni, de az útobbi időkben már az xp alatt se... de mondjuk ez lényegtelen is, mert csak 1 gb-ot tudtam rá másolni... és azt is hol olvasták a technikák hol nem?!
De most végleg kakukk lett... megkerestem hát a papírját, 5 év gari van rá.... sztem beviszem majd.. kiváncsi vagyok mit mondanak majd?! Gondolom jön a szokásos "próbáltad kikapcsolni, bekapcsolni?". másnak volt ilyen problémája? Vagy egyedi eset volt... mondjuk 500 ft-ért mit is vártam ugye?!
-
GrandeP
addikt
Esik a ESŐ!
És most már nem...
De most megint...
És most már nem...
-
GrandeP
addikt
Tök dúrva h semmi értelmes minőségű filmet nem lehet mostanában "megvenni"....
-
GrandeP
addikt
Na meg is jöttem...
Kinek hiányoztam?!
-
poffsoft
veterán
izé, double
-
poffsoft
veterán
Egy jó angolos lefordítaná nekem érthetően ezt a mondatot?
én elbuktam rajta..."You VGA card Radeon x800 should be PCIE port, although this model can't use PCIE 2.0 or above VGA card, it can support PCIEX16 VGA card without problem, I am afraid may there any faulty with the PCIEX16 slot. "
-
vikcsi
senior tag
Valakit érdekelne egy giga HD4670-es vga? Lingvin garis, natív hdmi-s, egy slotos.
Csak úgy adom el, ha valaki beleszámoltat egy szintén natív hdmi-s kisebb vga-t. Lehetőleg ati-t és szintén a környékre szóljon a garija és persze fizessen rá valamennyit... -
krisz17
csendes tag
-
vikcsi
senior tag
-
Pilot79
csendes tag
Na szevasztok. Akkor mondom a lemez árat. 350ft/db Ha valakit érdekel, akkor pü.
-
D@ni88
addikt
-
vikcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #5957 üzenetére
tengeralattjáró
-
alázógyík
addikt
Egy hajnalig tartó céges buli másnapján a Férj iszonyú fejfájással ébred. Rendszerint nem iszik, de a bulin felszolgált pia csalóka volt és rendesen benyalt tőle.
Arra sem emlékezett, hogy miképpen ért haza. Töri a fejét, hogy mi történhetett és főleg, hogy miket követett el "másállapotában".
Nagynehezen kinyitotta a szemét, kikászálódott az ágyból és az első, amit látott 4-5 aszpirin odakészítve egy pohár víz mellett, egy vázában egy szép szál friss rózsa az asztalkán. A ruhája gyönyörűen összehajtogatva, az egész lakás ragyogóan tiszta.
Nem értette a dolgot...
Bevette az aszpirint és elvonszolta magát a fürdőszobáig, hogy megmosakodjék. A tükörbe nézve egy hatalmas monoklit látott a bal szeme körül... és még kevésbé értette a dolgot...
Aztán a tükör sarkában talált egy kis illatos levélkét a feleségétől, rúzsos puszival lepecsételve:
"Drága Egyetlenem! A reggelid a sütőben találod, még meleg. Elmentem vásárolni, hogy a kedvenc ételed készítsem neked vacsorára. Imádlak, a Te kis Feleséged !"
Na itt végleg elveszett a fonál...
Kibotorkált a konyhába és azt látta, hogy tényleg ott a meleg reggeli a sütőben, a fiacskája az asztalnál szépen csendben ül és reggelizik.
Teljes homályban így szólt a gyerekhez:
- Mondd, Kisfiam mi történt itt az éjjel !?
- Hát Papa, merevrészegen jöttél haza, úgy hajnal 3 körül. A nappaliban átestél az asztalon és össze is törted, aztán hánytál egy nagyot a folyósón és végül arccal lefejelted a mosdó ajtaját, ott szerezted a monoklidat.
A Pasi teljesen összezavarodva kérdezi:
- És mond, hogy lehet az, hogy Anyád rózsával, meg meleg reggelivel vár engem...?
- Ja igen azt még nem mondtam, hogy amikor a Mama bevonszolt a szobába és megpróbált levetkőztetni, elkezdtél vele ordibálni, hogy "Hagyjál békén te mocskos kurva, Én nős ember vagyok !!!"
TANULSÁG
Összetört asztal: 50.000,- Ft
Meleg reggeli: 1.000,- Ft
3-4 aszpirin: 500,- FtA megfelelő pillanatban a megfelelő dolgot mondani: FELBECSÜLHETETLEN !!!
-
D@ni88
addikt
válasz
DeltaPower #5953 üzenetére
oké, de az antiértelmiségieknek pl én is meg kell érteni valahogy
-
whisky75
tag
eladó 2db sony termék. Sony bdp-s300 blu-ray lejátszó. Sony str-dg510 házimozi rádióerősítő. Akit érdekel egyben 50 ezer forintocskáért elviheti. A lejátszó 1 éves 1 blu-ray lemezt néztem meg a családdal, az erősítő 1,5 éves. Mindkét termékem hibátlan és karcmentes. Ajánlatokat priviben.
-
Maxon
tag
Heló mindenki egy kis OFF
-
Pilot79
csendes tag
Sziasztok. S.O.S be eladó egy chiftech dragon házikó.
Ajánlatok jöhetnek pü be. És lenne egy hangkari is eladó, ami usb-s, 5.1, és 3d. 2K lenne az ára.
Na hajrá
Jaaaaa és holnap lesznek i-b@ase DVD+RW lemezek is., ár holnap.
-
fero02
nagyúr
Nem lesz vkinek a közeljövőben eladó vinyója (80-120-160-250 Gb környékén). Csak hibátlan érdekel, legyen hűvös, gyors és az sem baj, ha olcsó.
Rendszer vinyónak kellene.
Illetve DDR2 ram, nem kell semmi tuning lófax, elég a sima mezei 800-as, mondjuk 2 Gb (2x1 nem érdekel).
Ha van rá gari is az pozitívum lenne.
-
GrandeP
addikt
válasz
DeltaPower #5942 üzenetére
Én csak vezetek amíg van üzemanyag meg arra pénz...
Így találnak munkát...
ui: keresek valami napozóágy szerűséget... akár jó a lepukkant is... pici pénzért...
-
DeltaPower
addikt
jól ki van találva neked is az útvonal, először nyugat, aztán vissza, aztán kelet. csak te vagy az egyetlen sofőr vagy ilyen tehetséges a logisztikát tervező "szakember"?
-
GrandeP
addikt
válasz
GrandeP #5940 üzenetére
Jah amúgy tök dúrva ha ennek a címét ütöm be , és terveztetem az új igo val akkor ő úgy akar vinni h ..
Hungarisztán- szlovákia-ausztria-német- majd onnan megint ausztriába vissza -svájc --francia ....~1300 km-rel...
Ha pedig nem halgatok rá, hanem megyek a "fejem után", tehát Hungarisztán- ausztria-német-francia akkor ugyanez ~1100 km időben gyakorlatilag ugyan annyi....
Most ezt csak azért, mert az igo-ra sose szabad 100% ban hallgatni, jó dolog, meg minden de még nem MI...
Tomtom-ot és garmint is teszteltem egyszer .... egyszer......
-
GrandeP
addikt
Nem tudok se jót , se rosszat, vasárnap este elmentem, nyomtam egy Kecskemét-Hatvan -Ingolstadt - Stuttgart-Mór-Kecskemét utat , majd ma reggel megjöttem röpke 2300 km-rel .
Megnéztem T-oldalakat, írtam ide, írtam oda.... aludtam egyet , most pedig rettegve várom h hív-e a főnök h kell-e menni estére valahova vagy sem...
Azthiszem ennyi... ma még csak kedd van, még bármi lehet....
-
Router
őstag
1db DDR2 1GB/667 SODIMM samsung noti ram valakinek? fix 3K
-
poffsoft
veterán
válasz
magellaner #5936 üzenetére
nekem csak alávaló kőne...
-
magellaner
tag
8800 gts 320mb-
Esetleg vkinek kell-e? -
vikcsi
senior tag
Mi lett itt az élettel? GrandeP mesélj már valami "átlagosat" ami veled történt a napokban
-
alázógyík
addikt
válasz
DeltaPower #5931 üzenetére
A pesti Rubicomot meg a Digi.
-
-
GrandeP
addikt
Na nekem most jött meg az első hivatalos telenor számla... eddig a régi szabvánnyal / pannonnal számláztak...
EGyből amit megláttam, eddig úgy volt h számlázárástól, számlazárásig volt "1" hónap, és egy havi havidíj... most van 12-30-ig, meg 01-12 ig... az az 1,5 havi havidíjat számol fel..
Fasa, ez is pozítív változás volt...
No meg ha személyesen fizetem be a pénzt... akkor 125 ft-ot felszámol?! Mi az anyjára, örüljön h egyből ott a pénz és nem tíz nap a sárga csekkel....
-
GrandeP
addikt
Jó reggeltet!
-
Norb3rto
őstag
válasz
poffsoft #5926 üzenetére
Topicot ne nyírjad ki szótot meg csépölhetöd, eladó motyeszek
-
daninet
veterán
jaamúgy förszt vótam... ér ez még?
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
Kellene egy bazi olcsó crt monitor.
-
poffsoft
veterán
Tényleg senki nem akar szabadulni megúnt lapjától???
-
alázógyík
addikt
válasz
trl_master #5907 üzenetére
Ha rettenet kicsi pézért van, akkor
.
-
bartucc
addikt
Jó reggelt!
God, KTU: ment privi.
-
alázógyík
addikt
DDR2 ramokat vennék, p.ü-ben bombázzatok.
-
poffsoft
veterán
sorry, persze, megjött, beüzemelve , kafa, thx!
még mindig várom az ajánlatokat bestbuy am2 lapra
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged