- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
törölt tag
üdv
lenne egy eladó lapom és hozzá proci is
[link]
és egy E8200-as procielőbbi budai c. garival
utóbbi már gari nélkül ( nem tudom mennyit bír, mert nem húztam )lehetőleg egyben
privit írjon, akit érdekel -
kalapos
tag
Pt-Box Diesel Tuning doboz eladó. Common rail/Közös nyomócsöves gépjárművekhez. Megy a gép tőle mint a barom és kevesebbet fogyaszt. Ára: 40 000 Huf (ez ugye megtérül a fogyasztáson)
-
bartucc
addikt
válasz
DeltaPower #4491 üzenetére
Na akkor már csak bulldozert kell találni
Szerk: bocs, a dinamit lemaradt.
-
KTU
addikt
A Reál kereszteződésbe raktak fel visszaszámlálót, de csak a piros időtartam alatt számlál
tudom Magyar embernek semmi se jó, de akkor is talán értelmesebb lenne ha zöld alatt is számlálna mivel azért sok pénzt lehet fizetni ha belecsúszol a sárgába aztán.....
szomszéd 80k-t fizetett mivel az 1. esete volt -
bartucc
addikt
válasz
DeltaPower #4483 üzenetére
Vegyél egy kutyát, az olcsóbb
-
KTU
addikt
Vásárolnék Discmant, akár lehet MP3-as is ajánlatok jöhetnek privibe!
-
DeltaPower
addikt
buldózert, dinamitot és műholdvezérlésű, postáskeresővel ellátott rakétarendszert vennék
-
bartucc
addikt
Jó reggelt, vagy napot kinek hogy tetszik
-
trl_master
tag
-
aXXon
őstag
Airis T620 pda wifi/bt/gps
Autós tartó, autós töltő, hálózati töltő, Krussel bőrtok, 1gigás sd kártya.
E L A D Ó !
-
aXXon
őstag
Mire leszervezném, hogy elmenjek Tiszakécskére egy erre megfelelő járművel és mire ott feltúrnám a cuccot. Egyébként sem nagyon fűlik a fogam ehhez a dologhoz, de ha itthon hamarabb jutott volna eszembe a dolog, akkor valószínűleg itt a villanegyed környékén tettem volna egy próbát. De annyira azért nem fontos, hogy egy másik városba keresgéljek más szemetében
-
bartucc
addikt
Keresek igazából bármit ami alkatrésznek felhasználható: főleg rádiókat, az egyszerűbb fajtától az mp3-cd-ig bármilyet, alkatrésznek. Jöhet hajszárító meg hasonlók is. Lényeg hogy hibás a cucc, és nem kell már.
-
Router
őstag
Nincsen valakinek gyorsba 2.5" ide noti winyója? 40gb vagy nagyobb/ notiba cd író/dvd olvasó kombo esetleg dvd író?
-
Norb3rto
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #4458 üzenetére
Van abból többféle is, nekem speciel usb kellene csak, előlapi audiot nem használok.
vikcsi: A HD audioknál már be lehet állítani mi hol jöjjön, már amennyire észrevettem, akármelyik ki/bemenetnél meg lehet adni hogy funkcionáljon.
Téma lezárva
-
GrandeP
addikt
Találtam a neten egy "Napi 8 perc a tökéletes hasizomért" videót még valamikor 80-90-es évekből....3 perc után le kellett állnom, azóta is izom lázas a "pocak"!
-
KTU
addikt
válasz
GrandeP #4455 üzenetére
jól mondja Chaser és DeltaPower kolega
van az AC97 ez is így áll, úgymond alap, meg realtek azelia vagy mi (meg
gyártonként változik minek hívják) most nem néztem utána, bios-ba be lehet állítani a jobbaknál, hogy mi legyen
vagy ha nem lehet állítani a csatlakozóban kell átrakni a vezetékeket -
poffsoft
veterán
válasz
DeltaPower #4458 üzenetére
Én is gyárit szoktam gyártani.
Azonban hozzátenném, hogy ez sem igaz, hogy 'szabvány" kiosztás, kb 1000 kombinációját volt szerencsém már látni a 2x4 +1 (+1 key)(+1 extra gnd) kombinációnak.
Csak "feltételezed, hogy balról jobbra haladva a vcc/rx/tx/gnd/key a szabványos "sorrend" -
DeltaPower
addikt
ebből a tüskesorosból is 2 féle van, a "szabványosnak feltételezett" lábkiosztás alapján egy csatlakozós, és a szálankénti.
a legjobb amit ilyenből láttam, az a kettő kombinációja, a szálankénti össze volt rendezve a "szabványos" lábkiosztás alapján és gyárilag körbecelluxozva -
Chaser
legenda
Kellene nekem egy ATX v mATX házikó, lehetőleg fehér vagy világos színű. Lényeg hogy olcsó legyen, ajánlatok inkább pü-be, jövő7 végén tudom átvenni.
szerk: semmi extra nem kell, csak ne legyen karcolt, horpadt, leharcolt
-
GrandeP
addikt
Inkább büntessenek meg, de én ezt nem mutatom meg se az USA-an, se Angliában...
Ezer pár száz forint, de az érzés megfizethetetlen... Hungarisztán 2010.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bartucc #4435 üzenetére
nekem szüleimnél szerintem megvan még a régi (talán német gyártmányú) rádiós erősítőm... van vagy 25-30éves meg mellé vagy 15kg
ha érdekel, fel tudom ajánlani... a tolópotijai kicsit ki vannak már kopva meg talán az egyik oldala nem szólt, de ennek ellenére még működik... ha kell, akkor megbeszélem velük, hogy ha arra jársz, adják oda... alkatrésznek szerintem használható lenne...
-
vikcsi
senior tag
Környékünkön lomtalanítás van... néhányan olyat kidobnak, amiért mások szép pénzeket lecsengetnek... tényleg nem bántásból mondom, sokan kutlászkodnak más lomjai között. Nekünk utóbbi lomtalanításkor volt olyan, akinek a kirakott cuccait elkapkodták szó szerint, mert annyira jóállapotú ülőgarnitúrát rakott ki, meg lámpát, stb...
-
gabe_
őstag
Reggelt!
Olyan előlapi fejhallgató/mikrofon kimenet kábele kéne nekem, amit az alaplap tüskéire kell rádugni. (A jelenlegi házamban az előlapi kivezetés sajnos 3,5-ös jackdugóban végződik, azt akarom lecserélni.)
-
aXXon
őstag
Első.
Még mindig fotelt keresek.
-
vikcsi
senior tag
Valakit érdekelnek régebbi szivattyúk? Fúrott kúthoz, öntözéshez használatos dögnehéz masinák... viszont hibásak, vagy teszteletlenek. Van 5-8db kb.
-
bartucc
addikt
Ki mit tud erről? Van még kecskeméti rádiós börze?
OFF:
Keresek nagytételben elektronikai alkatrészeket, hátha van itt valakinek nagyobb felhalmozott készlete, amitől vagy amiből pár dologtól megválna. (ellenállások-kondik-potik-diódák-tranyók vegyesen, 1-50-es tételekben) -
bartucc
addikt
Topichalál...
-
distvan1
tag
Én pedig mindenféle korból elszállítok mindenféle számítógép cuccot!(igazából maga az alapgép kellene)
Régi,akár 386-ostól kezdve!
Vagy lehet újabb cumó is!
Nagyobb mennyiségben is! -
poffsoft
veterán
válasz
Jodanovich #4429 üzenetére
azjóaz...
hej ha nékem sok pézem lösssz... -
Jodanovich
senior tag
-
GrandeP
addikt
Hogy hívják a szűz Kínait?
You Don Fuck..
-
GrandeP
addikt
Én csak azt nem értem, h amikor már a gagyi céges telom is 2 megapixeles, akkor h a jó életben tudnak ezek olyan videót csinálni, amin még az embert se lehet kivenni!
Pont ugyanez a bajom az ufo -s , földönkivülis videókkal is... ha én arra vadászok, illletve egy stunt-ot akarok megörökiíteni, akkor már csak nem egy gagyi vga kamerás mobillal veszem fel, 88*77-es pixel áradatban..
Ettől függetlenül, legszeb öröm a káröröm...
-
Szlovi
senior tag
Egy kis vigasság vasárnap délelőttre
-
NaNorbert
aktív tag
Sok boldog névnapot kívánok a Norberteknek....
-
poffsoft
veterán
Amúgy királyság az urban legendek kialakulása...
Múlthéten volt párnapos a cikk...
Gondolom még 10 év múlva is jönnek az új linkek: Szombaton öngyi lett...(mé olyan mocsok lassu az fx-5000-em??? A 4450e simán xarráalázza.. /frissen települt xp kb 5 perc, míg feláll...../)
-
bartucc
addikt
Vennék hibás elektronikai cuccokat, erősítőket, rádiókat főleg. Számtek cucc is érdekel. Priviben jöhetnek ajánlatok.
-
Pilot79
csendes tag
Valaki mondja meg nekem hogy most melyik az új!!!!! a core 2 duo, vagy a dual core?
-
vikcsi
senior tag
Valakinek kellene e5200-es proci? M0-ás vagy R0-ás változat?
-
GrandeP
addikt
Vennék (új) duracell (szerű) góliát elemet 2 db-ot és AAA (pici cerka) elemet 4 db-ot...
Van valakinek eladóban, esetleg "MEO" elötti változat.. pici pénzért.
-
vikcsi
senior tag
válasz
GrandeP #4394 üzenetére
Én elmentem 1 hét szabira, gondoltam megváltoztatom a jelszavam, hátha kell valakinek valamire a gépem... elég vicces jelszót adtam meg anno és nem akartam azt elmondani... nos, amikor visszamentem, kb másfél órát bambultam, próbálkoztam mire kitaláltam, hogy mire változtattam meg
Még jó, hogy senki sem látja, hogy mit csinálok a gépen
-
fero02
nagyúr
Nem szeretem, sőt megvetem az ilyen embereket. Az azonban tiszteletre (?) méltó, h milyen fájdalmat viselt el az utolsó percekben.
-
Pilot79
csendes tag
Sziasztok. Lenne pár dolgom eladó, s.o.s be!!!!!!
Yamaha Natural Sound Stereo Amplifier A-700 Erősítő. 25.000k
Nokia N73 dobozával tartozékokkal: 13.000k
Nokia 7100, csak a teló semmi más nincs hozzá. 8000k
Mindkét telefon független.
Hajrá, várom az ajánlatokat.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged