- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
-
D@ni88
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz
GrandeP #5794 üzenetére
A mesét nem láttam, a filmhez viszont volt "szerencsém" tegnapelőtt.
Szerintem tökéletes! Elrettentő példának...
Már a sztorija is értelmetlen, kb. az 5 ninja elem című fertelemhez tudnám hasonlítani. -
GrandeP
addikt
Üdv!
Egy újabb SHIT moviet sikerült megnéznem menetközben... Vér az utolsó vámpír
Bazz ez már annyira SHIT h hozzáképest Zombi Sztríptíz Oscar díjas... pedig ezt is annyian "vették" gondoltam nem lehet rossz... de pedig ez az még hozzá nagyon.... 10/0,006 nálam..
Más... Májusi Igo-t ne nagyon teszteljétek élesben... ugyanis kicsit gagyin tervez...
Én országonként más térképet használok... mindig a legrészletesebbet..Na most úgy akart ez elvinni engem Franciába, h hegyeshalomnál el akart vinni szlovákiába... mert h hegyeshalomnál nincs út... az osztrák meg a magyar út között van 10 m különbség... amit nem tudott értelmezni, ezt eddig egyik igo sem vette figyelembe.. ez simán eltervezett +200 km-es utat nekem...
Még jó h nem ő vezet...
-
alázógyík
addikt
Senkinek nincs eladó 500GB-os HDD-je?
-
Steve1979
aktív tag
1st
-
Chaser
legenda
válasz
bartucc #5762 üzenetére
A párját 0.9V alá lehetett alulfeszelni, szóval nekem is utalhatsz pár k-t, mert az termeli az áramot
alázógyík: HDD-ről jut eszembe, vettem tőled tvaly egy 500-as F2-t, weaksector 137, kondíció 46%, bad sector nincs, de olyan előfordult már, hogy valamit rátoltam és vissza már nem tudta olvasni, vagy egy sima mappa megnyitáskor fél percig csak kerreg
Ezt már lehet gariztatni?
-
poffsoft
veterán
szép napot!
20=>24 -et már nem keresek, thx KTU!további OFF
-
alázógyík
addikt
Vennék használt, 500GB-os HDD-t. Típus lényegtelen.
-
Pilot79
csendes tag
Sziasztok. Lenne pár cucc ELADÓ !!!.
E3300 proci, Chiftech dragon ház, Kingmax ddr3 2Gb 1333 ram, Gigabyte G41MT-ES2L Intel G41 LGA775 mATX alaplap. ha valakit érdekelne valami, az írjon minnél gyorsabban. Árat majd kitaláljuk.
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok! Sürgosen eladó egy fekete színű, honda dio robogó! Esztétikailag és motorikusan jo állapotban van, talan az első lengéscsillapítót kellene felújítani. Ezért az ár: 40.000 HUF
Megtekinthető Kecskeméten előzetes egyeztetés után! -
poffsoft
veterán
izé, kellene nekem egy 20 => 24 tápátalakító.
Privizzen rám, ha van valakinek eladó please! -
Pilot79
csendes tag
Na ?Senki sincs, aki elmagyarázza hogy akkor most mi a stájsz?
-
KTU
addikt
SpenótPapa és a betelefonálós műsor
-
fero02
nagyúr
Itteniek közül jön vki Hegyalja fesztiválra?
-
poffsoft
veterán
szanaszéjjel OFFolom a totyikot...
ja, a szokásos sohavisszanemtérő egyszeri és megismételhetetlen, a világon először (Kecskeméten már másodszor) egyéb ajánlatok
-
Steve1979
aktív tag
hibás 400 Gb-os ATA Samsung winyó eladó.
priviben dobjon egy árat akit érdekel.
bekapcsolás után nem látja a gép + enyhén, lassan kattog utána csendben van.Model: HD400LD (400Gb/7200rpm/8M/PATA)
S/N:S0AXJ1NP202329
Gyártás: 2007.02. -
daninet
veterán
válasz
Pilot79 #5742 üzenetére
"As a result, new Celeron processors of yet unknown E3000 revision started to hit the stores. These are the new refreshed low-cost dual-core Intel processors on 45 nm cores. Besides the new manufacturing process, these CPUs acquired higher clock speeds and twice as big L2 cache. No wonder that as a result of these transformations, Intel had to assign new processor model names to these CPUs: new dual-core Celerons are much more superior to their predecessors even at a quick glance. "
magyarul duálkór
-
Pilot79
csendes tag
Sziasztok. Egy fontos kérdésem lenne, de csak olyan válaszóljon, aki érti is a dörgést. Igazából az lenne a kérdésem, mert ezen van a vita, hogy van az intelnek egy ez az intel celeron E3300 tipusú, 2 magos procija. Ennek a második magja csak virtuális mag? Vagy ez is normál 2 magos. Na erre kellene nekem a válasz. Köszöntem szépen.
-
daninet
veterán
Hogyan léphetnék kapcsolatba vaterán egy vevővel? felraktam egy 10ft-os terméket hogy üssék le és meglátják a címem de a vaterások észrevették és letiltottak egy napra
vmi 5let?
ruhát akarok eladni de nyilván nem akarok pár100 ft-t fizetni azért hogy valaki felpróbálja
-
D@ni88
addikt
Szerintetek milyen felállásba vagyok diák műszakvezető?
15 lányra és 2 fiúra felügyelekCsajok természetesen 16-19 évesek
-
alázógyík
addikt
Nagyon sajnálatos, hogy már egy ilyen híres és nagynevű cég is mire adja a nevét.
-
luci
aktív tag
HY!
Valakinek eladó GPS van -e véletlen ?
-térkép nem feltétel ,de ha van teherautós full EU az jó lenne
-jó lenne hazai termelésből full pack (Blaupunkt)
-zsákbamacskát nem akarok venni ,jó lenne kipróbálni vétel előtt ...Blaupunt travelpilot luca 3.3 am volt amire felment mindig a legújabb I-goo...valami ilyesmi lenne az elképzelésen ! Csak navigálni akarok vele extra lista hidegen hagy !
ui.:egyenlőre nem sürgős ,de még ebbe a hónapba kellene
THX
-
daninet
veterán
Spanyolorszáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááág!
-
törölt tag
Sziasztok!
Lőjjetek már egy eladási árat "Samsung 750Gb 7200 32mb S-ATA2 HD753LJ" lingvinben még garis vinyóra (3év), mert erősen gondolkodom a nagyobbra cserén.
HDD sentinel 116 működési napot ir rá.
"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra."ofkorz
-
KTU
addikt
valaki járt mostanában a Passion-ben, vagy esetleg tervezi?
kíváncsi lennék tényleg megy-e a hirdetésem -
Norb3rto
őstag
-
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg #5708 üzenetére
Az E3300 az E8500 körül van számodra?
Mer' akkó' van.
-
kondor
tag
válasz
God Vazzeg #5708 üzenetére
'Oszt ezzel mé engem zargatsz 'ázze. Nincsen nekem ilyenem
-
Teszla_
senior tag
Már korábban írtam ide boss89-cel kapcsolatban (kecskeméti). Óva intenék mindenkit attól, hogy üzleteljetek vele, mert pórul járhattok. Itt megtaláljátok a történetemet vele. Ha esetleg más belefutott egy üzletbe vele és problémája van, jelezze nyugodtan.
-
krisz17
csendes tag
-
Szlovi
senior tag
Egy kis vidámság vasárnap délelőttre
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autószerelők, autószerelés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.10. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged