- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
bsh
addikt
-
bsh
addikt
srácok, nem tud valaki olyanról, hogy az eddig pöpec 15/3-as fibernet netem október eleje óta miért k*va lassú néha? eddig nem volt olyan, hogy "csúcsidőben" nagy terheltségnél belassulna vagy valami, mindig maxon ment. de kábé egy hete esténként meg hétvégén ilyen 1-2 megabitekre belassul, vagy még 1 alá is, óriási lagokkal. aztán reggel meg megy fullosan megint... :S
volt valami változás október elejétől, vagy mi? -
törölt tag
Köszi a tippeket bepróbálom a témát, válság van most per pill többre nem telik.
Amint megvettem és beüzemeltem, akkor ugyanitt kb még 58 hó garral TPLink xxxxxxxx 150M Wireless Router eladóvá válik
Részletek később
-
Steve1979
aktív tag
háj, keresnék ddr1 laptop ramot
nem kell nagy, elég 2 x 512 Mb is
privi
-
daninet
veterán
válasz
M_o_g_y_i #30053 üzenetére
Erről jutott eszembe olvassátok el, hihetetlen jó cikk, a sztori pedig hatalmas!
-
M_o_g_y_i
őstag
-
törölt tag
thx a válaszokat
Erről esetleg valakinek van tapasztalata? : TP-Link TL-WR1043ND
-
daninet
veterán
-
törölt tag
Szakik!
Kérek tippeket olyan wifis router ügyében ami min 150M Wireless, van rajta USB külső vinyó fogadásához, és használható ftp-re, torrentre.
Nézelődök, de elfogadhatót még nem találtam.
-
akom
őstag
-
Chaser
legenda
Kellene nekem "n" wifi minipcie csatis notiba, 2 antennás verzió és lehetőleg intel.
Jó ár esetén T7200 mobil cpu is.
Esetleg expresscard usb3 vezérlő ami teljesen besimul a gépbe..az sajnos már elfogyott apróról. -
Chaser
legenda
válasz
daninet #30072 üzenetére
Találkoztunk, kezet ugyan nem fogtunk
2 verziója van, az egyik 7.5mm ha jól rémlik, a másik 9, 5-6k-ért dobálják aprón őket. Van belőle ami ata csatlakozású és sata eszközt fogad és van sata-sata is. Nesze neked, hát ezért jártál a gamf-ra hogy még egy ilyen vackot se találj meg?
-
GrandeP
addikt
Belekezdtem a Hupikék Törpök 3d nézésébe... de gyorsan végig pörgettem.
Konklúzió: Törpillát sunáznám.
Hókuszpók, meg teljes elmebeteg, a többiekkel együtt...Komolyan mondom a legjobb az egészben Sziamiau volt, de annyira, h így mellékfőszereplőként, még Garfield-ot is alázta...
-
daninet
veterán
Van egy Pioneer 111D DVD olvasóm ha érdekel esetleg valakit
-
Norb3rto
őstag
Van eladó jóféle tápom
-
Chaser
legenda
Hmm, akinek nem tetszik vegye meg boltból a 350-est ami 12V-os ágon 1 v 2A-rel erősebb 6.5-7k-ért
Nem mellesleg ebben a 350-esnél halkabb venti van, simán a leghalkabb FSP belépő szintből.
bartucc: Vágnám én, de mindig későn írsz vissza..vagy vissza se írsz
M_o_g_y_i: Még pár zsák pénzt nálam hagysz és te is kedvezményes áron kapod
-
daninet
veterán
válasz
GrandeP #30019 üzenetére
Na nem keresem vissza, de a random újraindulás és fagyás volt a lényeg. Full táp hibákat generált, aztá pontmost tápcsere után sem jó.. (ráadásul másik lappal is bajlódott a táp, ott nem akart csak minden 10. alkalommal elindulni, lehet a táp is rossz volt)
mindegy van kettő, ez fogyóeszköz
vinyó drótok cserélve lettek, azzal kezdtemEgy gyári intel LGA775 lap van benne, meg valami legalapabb core duo jópár éves a konfig.
Van valakinek eladóba LGA lapja, de úgy, hogy előtte kipróbálhatom? -
bsh
addikt
-
Ramius
őstag
A legújabb fejlemény: most már be se kapcsolt
Úgyhogy apró darabokra szedtem, megtakarítom, aztán kérek egy vállalkozó egyént aki letesztelné a lapot
-
faragojof
őstag
-
Ramius
őstag
Ha van valakinek rossz genius sw5.1 ht, a távirányítóját megvenném. Vagy tulajdonképpen bármilyen 4 gombos irányítót, ami nincs szanaszét kopva.
-
faragojof
őstag
válasz
fero02 #30033 üzenetére
Ezt most miért a Chasernek írtad?
És miért beszélsz róla úgy, mintha csak ez lehetett a volna baj? És miért nem kérdezel meg a dolgokról, mielőtt kinyilatkoztatod a tutit?
Itt nálam egy valószinűleg általad nem ismert okból, nem működhet villámcsapott alaplap...
MOD: Ja, a tápot meg cseréltem egy nagyobbra, mert a régi tulaj rájött, hogy az kicsi.
-
fero02
nagyúr
válasz
Chaser #30030 üzenetére
A hálókártya villámos lehetett, a táp csati összeégése pedig egyértelműen a rossz kontakt műve, az pedig külön dícséretes a HKC-nak, h a védelem nem kapcsolta le (ja, mert lehet nincs is?!
). De hát inkább vegyé 5k-ért HKC-t, mint értelmes FSP 6-7k-ért (persze újonnan).
-
faragojof
őstag
válasz
Chaser #30030 üzenetére
Nem tudom, hogy mi volt a baj.
De tényleg. A táp meg egy USP3430-as HKC. 2011. 4-ik havi. És mint mondtam, tökéletesen működik. Ki lett műszerrel mérve, sehol nincs benne zavar.
Ramius: Lehetne egy kicsit több infót a lapról?
Biztos írtad már, csak ne kelljen már keresgélni, vasárnap van...
-
Ramius
őstag
Nos, ha már így benne vagyunk a mért nem megy a gépem témában akkor én is beszállnék. Probléma ugyanaz mint nemrég: hibaüzenettel indul. BIOS reset után megint csak hibaüzenet. Ha leokézom akkor megy tovább szépen, semmi baja.
A géphez nem lett hozzányúlva. -
faragojof
őstag
Random fagyásnál legtöbbször memória gond szokott lenni. Ha a táp a huba, akkor már el sem indul a gép. Jártam úgy, 5 voltos ágon indulásnál 5,3 volt. 1-1,5 perc után 5,4 volt. A gép azonnal megállt, mindenféle kékhalál nélkül. Alaplap chipset hibánál fordult elő a gondolkodós, kékhalálos móka. Ott meg az alaplapi hang- vagy hálókártya volt a ludas. De ha a lapon minden be van kapcsolva, a rendszer meg fölmegy, akkor meg legtöbbször driver hiba volt. Nálam.
A kábeleket legutoljára nézem. Illetve meg hát ha szét kell szedni a masinát, akkor persze megnézem őket...
Most jártam így a gépemmel. Két és fél hónapja használom. Kicsi Giga G31-es lap. Hívtak, kellene LGA775-ös lap. Megegyeztünk, elkezdtem szétszedni a masinát. Illetve csak szedtem volna. A lapon a 12voltos négytűs csati, bele volt olvadva a foglalatába. Kombinált fogóval tudtam csak szétszedni.
A lapon ki volt durranva a hálókártya. Új csatlakozó felforraszt, tápon a négytűs kicserél, hálókártya chipje leforraszt. Újra megy a lap. Persze eladni nem tudtam, de legalább működik...
Itthon wi-fi van, ezért nem vettem észre a hálókártya kipukkanását.
-
Chaser
legenda
válasz
GrandeP #30024 üzenetére
Mondjuk nálam mindig van pár táp, szóval emiatt nem veszek. Kanóc is van, azzal is szokott copóka lenni. Meg x aktás esetek amit már több régi tapasztaltam. Megnézem a gépet, teljesen OK, hazahozom megáll a win betöltő képernyőnél
Mindezt usb egér-billel..rárakok ps2-t akkor tovább megy aztán v elindul v lefagy..rárakok friss rendszert akkor meg semmi baja. Hogy ez mi a fakktól van pl fogalmam nincs.
-
Chaser
legenda
válasz
GrandeP #30021 üzenetére
"random fagyás, újraindulgatás, néha fél órát homokóra van egérmutató helyett mielőtt lefagy" homokóra lehet mástól is, első körben azt célszerű kizárni amit a legegyszerűbb cserélni..táp, madzagok, aztán ha lap, ramok, vga is rendben levőnek tűnik lehet el kezdeni gondolkodni
én így szoktam, bevált.
-
fero02
nagyúr
Fiú odaáll az apja elé
- Apa! A suliban a gyakorlatilag és az az elméletileg közti különbségről tanulunk, segíts!
- Figyelj fiam. - Odafordul a feleségéhez
- Kedvesem, ha most bejönne ide egy néger akinek 45 centis farka van és azt mondaná, hogy ad 5000 dollárt ha itt most lefeküdnél vele mit szólnál?
Nézd drágám, el vagyunk maradva a kocsi részlettel, a gyerekeknek ruha kell, valószínűleg nem mon......danék nemet.
- És te lányom?
- Apu 18 éves vagyok mindent ki akarok próbálni
- És maga drága mama? - kérdezi a 76 éves anyósát.
- Fiam az én koromban már nem válogathat az ember.
- Látod fiam, elméletileg van 15000 dollárunk, gyakorlatilag meg van három kurva a családban! -
GrandeP
addikt
válasz
daninet #30009 üzenetére
Tápnak mi köze ahhoz h hogy dolgozik a winyo vagy renccer?!
De most őszintén?!
Nem tudom, h kimondta neked de sikeresen eladott egy tápot!
Kék halál helyetti újraindítást kikapcsoltad már?! Az is lehet h simán driver hiba...
Vagy winyó, vagy túlmelegedés, vagy vírus, vagy user error.. -
daninet
veterán
Most miafaszt kezdjek veletek?
eseménynaplót kicsit később megnézem megyek hozzá -
daninet
veterán
én webshopban vettem, kb 10ezerrel volt olcsóbb
szerencsém, hogy modell alkat vagyokNa gyerekek.. jól becoptam a tápcserével. Régóta szenvedek csajom gépével (random fagyás, újraindulgatás, néha fél órát homokóra van egérmutató helyett mielőtt lefagy)
mindenki egyöntetűen mondta, hogy táp gond lesz (nem, nem csak itt, nektek nem hiszek táp ügyben)
megvettem az új tápot mert kölcsönkérni senkitől nem tudtam, és folytatja az újraindulgatást.
Memtest hibátlanul fut. Ami maradt: proci, lap, vinyók, videokártya
mi legyen a következő -
popp
aktív tag
Hol vannak olyan boltok Kecsón, ahol bőrkabátot lehet venni?
-
GrandeP
addikt
EEEEllllllssssőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő.
-
TeeBee73
veterán
Havi FAIL!
(Ha még nem lett vóna'.)
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged