- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Kíváncsi vagyok h meddig fognak élni... [link] kb 2-3 hete létesültek... megyegetnek, mind az 1 autójuk.. de hát?!
Nem tudom...
(#15395) laci80
Akkor inkább az volt, h bepróbálták a hajvágónak a "tápegységével" meee annak is olyan a csatija...
Ha nincs "fény" meg égésnyomokat látok, akkor egy "köszönöm a lehetőséget" mosollyal karöltve visszacsavarom a csavarokat...
Háááát nem tudom... necces a kuka... töltőt/aksit lemérted multiméterrel?!
-
laci80
tag
válasz
GrandeP #15393 üzenetére
Akié volt az mondta, de én sem értettem igazán, bár azt nem tudtam, hogy ennyi védelem van benne.
Az égvilágon semmit sem csinál, még a ledek sem gyulladnak fel.
Teljesen szét szedtem, gondoltam lepróbálom a részegységeket,akkor láttam, hogy ahol kapja az energiát ott a panelen égés nyomok vannak , ebből gondolom, hogy kicsit sokat kapott amperból -
GrandeP
addikt
válasz
laci80 #15392 üzenetére
???
Nem érteni magyartot....
Wász itsz dett probléma?
Nem kapcsol be? nem is pörög semmi se?!
Túláramot nem tud kapni, mert van az aksiban is , a csatiban is, meg a töltőben is védelem... szóval, ha csak nem villám csapott bele, nem hiszem h túl áramot kapott... pláne nem a 12v-os invertertől...Miből gondolod h az a problémája?
-
laci80
tag
Üdvözlet emberek!
Van-e valakinek HP Nc6120 típusú laptopja?
Az a gondom, hogy túláramot kapott az én masinám (nem nálam, így sajnos nem tudom, hogy hogyan de valószínűleg autós töltőről)és gondolom, hogy a töltőkör adta meg magát.
Arra gondoltam, hogy ha feltöltenénk az aksit akkor kiderülne, hogy igazam van-e vagy sem.Előre is köszi!
-
fero02
nagyúr
-
bartucc
addikt
Van szöveg
-
bartucc
addikt
válasz
TeeBee73 #15354 üzenetére
Na ez végre tuning, nem valami +50Mhz OC verzió
(azért a wifi képátvitel az vicces)
Norb3rto: mindig a csajszi vigyorog rám ahogy fellépek
Engem mostanában érdekes emberek találnak meg... Ki van írva irányár a hűtőre, még alkudni is akar, és a postát is álljam
5 ezres irányárból kb marad nekem 2, jó nem?!
-
Szlovi
senior tag
-
GrandeP
addikt
Vennék crt moncsit, emberi áron...
17-19-es méretben... olyat aminek szép a képe, nem baj, ha homorú...
szerk: 1152-864-ben minimum 75hzen vibráljon...
Meg ugyanitt van samu 793s eladóban... 1 óra után, icipicit vibráló képpel, nem nagyon veszedészre, de szemüvegesnek már zavaró
-
GrandeP
addikt
Gyíknak megygyütt a xerox nyomtatója....
Na jó, én mentem el érte, mert amúgy telefonon nem keresték a vézna Gyíkot, én meg mondom most amúgyis punk-os hajjal vagyok, meg bőrkabátban...
Egyből odaadták, sőőőt... jobbat adtak!Jövőhéten, meg weboldalt intézek... ha már így belejöttem!
-
vazzz
őstag
Hali.
Eladó konfig, ha valakit érdekel, privizzen rám.
Köszi.
[link] -
válasz
DeltaPower #15372 üzenetére
Ez intelnél is alkalmazható?
Mert akkor az E8400-asból csinálok Q8400-ast! -
DeltaPower
addikt
válasz
poffsoft #15371 üzenetére
persze, de elég kényes műtét. leírom hogy kell:
1. kupak leszedése (itt már sokan elvéreznének).
2. processzormag tisztítása
3. processzormag felezővonalának kijelölése
4. a felezővonal mentén függőlegesen befűrészelni megfelelő eszközzel
5. vigyázni hogy teljesen ne vágd ketté a procités íme, az egy magból kettő lett
-
poffsoft
veterán
válasz
DeltaPower #15370 üzenetére
meg mennyire szorul a zabszem
Amúgy lenne egy szakmai kérdésem is
:
-
Mindenki alszik?
Vagy ennyire munkamániások vagytok? -
Marcus_
tag
-
Steve1979
aktív tag
1.
-
fero02
nagyúr
-
TeeBee73
veterán
Napi fárasztás:
Megy nyuszika az erdőben, találkozik az aggyal.
- Hé agy, van melled?
- Nincs.
Megy tovább nyuszika az erdőben, találkozik a maggal.
- Hé mag, van melled?
- Van...
- És adsz is?
- Igen.
Mi ebből a tanulság?
Agy helyett mag ad mellet. -
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
Ha jól emlékszek van itt patikus...
Kellene nekem a képen látható fecskendő!
Elérhetetlen helyen lévő tartályból kellene leszívni egy 3 dl cuccot.. ehhez kellene valami nagyobb cuccos, 1-200 ftért..
-
GrandeP
addikt
GYÍÍÍÍÍK
Ha még nincs kész az autó, mondjad a szerelőnek h flexelni is kell majd.... mert ezt megveszem neked! [link]
-
luci
aktív tag
HY all !
Jövőhét elejétől eladnám kártyafüggetlen Nokia C5 (gyári Nokia garancia) készülékemet !
2010 őszén vettem onnantól számítva 2 év garancia van rá .Nincs agyon karcolva ,sarkai leütve stb. tehát használt de újszerű !
Eladás oka : céges flotta kedvezmény feltételeként kellett vásárolnom a t-mobilnál egy új előfizetést készülékkel és így feleslegessé vált a C5 .
Kártyafüggetlen ára 40 k körül mozog én is annyiért vettem ,irányárként 25 k jelölnék meg !érdeklődni pü-ben !
-
alázógyík
addikt
Keresek S775-ös lapot, ami már kezeli az E2200-as procit.Feltétel, hogy DDR2 és PCI-E legyen rajta.
-
vikcsi
senior tag
Valakit érdekel felül fagyasztós hűtőszekrény? Nem valami jó állapotban van, de még valamennyire működik. 4 csillagos orosz maradvány, elvileg annyiért vihető amennyit a vastelepen adnának érte, gondolom szükségmegoldásnak jó lehet egy ideig...
Nem az enyém, szal ha valakit érdekel, akkor minél hamarabb szóljon, mielőtt kiqkázzák
Hja hangos, de nem tápcserés -
Norb3rto
őstag
válasz
DeltaPower #15324 üzenetére
használj vezetékes telot már az is tud sms-t fogadni
-
GrandeP
addikt
Ha így folytatom soha nem lesz használt telóm...
A héten már a 3. telómat állítgatom be újra...
Első szoftver frissítés áldozata lett...
A második meg nem tudott sms-t küldeni, fogadni is csak 1-2 db-ot...Így be mentem, bent lehülyéztek, h ilyen nincs, de aztán nekik se, elnézést kértek, adtak másik telót, meg adtak egy új kártyát is... meg mondtam, h jó lenne most már valami vigaszdíj szerű!
ui: LG telót ne vegyetek!!!
-
TeeBee73
veterán
válasz
ontheground #15318 üzenetére
Azt már kitalálták.
-
ontheground
tag
Ezt még tovább is lehetne fejleszteni: egér bal gomb kaja, jobb gomb víz
-
vikcsi
senior tag
Ezt sasoljátok!
Ledes monitor, házilag átalakítva?
Kár, hogy bővebbet nem ír róla... -
TeeBee73
veterán
válasz
DeltaPower #15314 üzenetére
-
GrandeP
addikt
Reggeli első!
Jó reggeltet!
-
akos90
tag
erről csak anyit hogy amióta kotick lett a fhürer az activision-nál akkora egy pénz hajhász kiadó lett hogy még az EA-t és felülmúlta. A nagy játék címeiket meg basszák el minőségileg folyamatosan. (pl cod, guitar hero) Cod-on is 3 vagy 4 cég dolgozik azért hogy évente 1-et kitudjanak adni
. Jó kis cég volt régen tony hawks idejébe , de ma már nem tud újat mutatni.
-
aXXon
őstag
-
fero02
nagyúr
válasz
GrandeP #15306 üzenetére
Nekem általában a multimédiás bajok miatt takarodott le a gépről. Utoljára a Fedora Core 8 vagy 9 volt fent a gépen, azzal már elég tűrhető volt, azóta gondolom csak fejlődött még. Nekem szerencsére még adatom nem ment el Linux miatt, de a Windows-t az rendszerint újra kellett húzni, mert mindig telifosta magát.
Még egy Mac rendszeren is agyalok, kötschög főnököm qrvára isteníti.
-
Chaser
legenda
Az acer notesz elvileg elkelt
több pm ezügyben nem kell, nem mintha olyan rengeteg lett volna
-
GrandeP
addikt
válasz
fero02 #15305 üzenetére
Nekem mondod? Ahányszor próbáltam, annyiszor tűnt el, jobb esetben csak a D: meghajtóm...
Remélem, te te tovább fogod használni 1 napnál... nekem annyi a rekordom, aztán, megint visszatérek a windows-ra...
szerk: mert h évente 1-2 alkalommal felszoktam rakni egy linuxot....
Legszarabb az ubuntu azt inkább hagyja mindenki
Susie fajtájuakat tudom ajánlani, illetve a chrome os-t, csak hát a hivatalos oldalról 70 kb/s-al tőlt... ellenben rohadt gyors maga a rendszer.. -
fero02
nagyúr
Nincs vkinek eladó 80 gb-os Sata-s vinyója?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest