Hirdetés
Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
aXXon
őstag
Nézd, én sem sírnám tele a zsebkendőm, bár azért egy két műsor hiányozna. De ilyen jogállamban akkor sincs, pláne, hogy ez egy baromság, amivel megindokolta. A következő a kijárási tilalom lenne, meg az újságok, rádiók cenzúrázása? Vagy mi a makkom?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Így van, meg már van annyi csatorna, hogy az ember maga döntheti el, hogy mit néz, illetve, hogy a gyerekének mit enged nézni.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
De fajin, akkor azt hiszem a hétvégén meccsre megyek. Jönne még innen valaki? Mehetnénk együtt, mondjuk ha jól emlékszem alázógyík még nagy drukker, meg voltak még páran.
-
GrandeP
addikt
Semmit... kb olyan szintű hír mint h Kossuth krt-ra, a nagy placcra meg építik a penny marketet...
Csak már hallottam egy pár embertől...akik egymást ne mismerik... azé mondom h állítólag... szóbeszéd, mende-monda...
Tud valaki valami olyan helyet ahol jól be lehet kajálni, óccsóé, finomat... nem feltétlen pörköltőt vagy főételt..
Sokkal inkább ilyen hambi, pizza jellegűre gondolok..Tippeket várnék,,,
Esetleg ezt a király pizzát kipróbálta már valaki, ami a kispiacnál van?
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Norb3rto
őstag
-
fero02
nagyúr
Így van. Viszonylag kevés befektetéssel lehet sok előfizetőt szerezni. Amúgy kurva nagy költségei vannak az optikának, de már lényegesebben olcsóbb, mint pl egy éve.
Ellenben Cegléden már kezdik a kertvárosban nyomatni a léges optikát. Innen már csak 1 kis lépés a snassz utcai terjeszkedés. De rengeteg idő kell még mindehhez. Legelőször is a háztartásokban a készülékek cseréjének kell h lavinaszerűen meginduljon. Utána már lesznek igények is. Ahhoz meg szolgáltatások.
-
-
GrandeP
addikt
Engem rohadtul nem becsültek meg, pedig nem egyszer volt olyan h én szereztem munkát (lebeszéltem a némettel h ha már ott vagyok akkor bízzon meg minket a visszfuvarra), vagy épp azért kapott munkát, mert mondta a speditörnek h én megyek és Etupes-ből TImisoarába 16 óra alatt ott vagyok... ezt a melót pl csak én kaptam, mert ha más ment akkor nem ért oda időben és súlyos kötbért fizetett...
Akit most visszavettt kolléga, az olyan h se hétvégén, se "sötétben" nem megy...
Ellenben, ha normálisak velem én is normális vagyok, pár ezer forintos lopásokért nem fogom a munkahelyet veszélyztetni, bármennyire is magyar szokás, h csak kakor vagy valaki ha lopsz a munkahelyedről..
-
fero02
nagyúr
Chö...
Elmentünk ma reggel Kecskemétre optikázni. 10-kor telefonál kolega, h pakoljak össze és menjek vissza a szegedi úti központba, mert megyünk Hódmezővásárhelyre kábelhibát javítani. Anyád. Pakolás, tárátáttá, tárátáttá. Elindultunk Kecsóról, hazajöttünk, felpakoltuk amink van (mert persze ami kellene egy korrekt munkához, az nincs; kibaszott magyar szokás: oldd meg), go HMVH. Egy óra után picivel oda is értünk. Jelzem a munkaidő 4-ig tart, meg még írd ahova akarod az ajándék egy órákat, amíg hazaérsz akárhonnan. Ebéd szünet is fasza volt közben. Munka lényege: mennek a föld alatt a MOL-nak kábelek, amik így 2X év elteltével elkezdnek beázni bizonyos okok miatt (mikor mi). Papír szigetelésű kábel, remélem nem kell tovább mondanom. Gondolom már rájött mindenki közben, h ezeket a munkálat a szabad ég alatt kell csinálni.
Na most kérdezem én...szted mennyi ész (a humánusságról már nem is beszélve) szorul egy olyan főnökbe, aki ilyenkor kiküld minket dolgozni a véres gecibe?! Mert a büdös csótányja nem képest azt mondani a megbízónak, h ne haragudj baszki, de nem küldöm ki az embereimet ilyen időbe dolgozni, mert semmi értelme. Jelzem nem az első eset volt, sztem nem is az utolsó.
Most értem haza kb fél órája és itt ülök a gép előtt egy szál pólóba, meg egy vizes boxerba, mert szarrá-fossá áztunk a cirka 4 óra alatt...
Ja még vmi apróság. A munkaszerződésben a fizetési határidő 8.-a. Ki szerint kaptam meg ma a jussomat???
Talán majd hnap...
-
GrandeP
addikt
Asszony se bírt sose rávenni a fényképeszkedésre, nem h majd pár PH-s!
Aki nem hiszi, az keressen meg... mint mint annó az ablakzsiráfban Waldót.
szerk: töröltem, mert ezt már úgy sem hinnétek el... O2 szolgáltatónál vettem telót,,,
na jólvan én megyek aludni.. holnap meg első munkanap!
Jó éjt...
Első!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest