- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #16894 üzenetére
Én biztos, hogy nem
Köszi Gyík
Norberto, Bartuccnak a csaj miatt írtál privit?
-
bartucc
addikt
válasz
GrandeP #16889 üzenetére
Ja, meg nagy extra manapság, ha egy 16 éves csaj már dug fűvel-fával... Nálunk is volt nem egy ilyen, aki egyszerre nem is 2 f@szi látott el örömökkel, és még felét se tudtuk ami volt valójában... Kiakadnak a szülők? Kezdjék el nevelni a gyereküket, figyeljenek rájuk, mintsem pereskedjenek.
-
vikcsi
senior tag
"Az elmúlt 90 napban átlagos havi forgalma 152 354 Ft előreutalással !"
Egyik tagnak ez az aláírása... no erre mit szólna az apeh
Meg ő mondja, hogy nem üzletszerűen van itt
Szoktam én is üzletelgetni, de nekem két év alatt sem utalnak ennyit... -
george11
addikt
Ezzz hatalmas még mindig [link]
-
george11
addikt
válasz
daninet #16883 üzenetére
A rossz szokások ugye ...
Nem mellesleg kéne csinálni ezt azt a honlapon, de az a nagy igazság, hogy már nemtom mitA bannercsere az fix(megvan már az új), de volt még pár ezaz, csak tényleg nemtom.
Jaaa izé. Kaptam egy mailt a dotroll-tól. Nemtom, hogy végül ide került-e a tárhely vagy sem, de bemásolom a mailt. Akire nem tartozik az ne olvassa elTisztelt Ügyfelünk!
Ezúton értesítjük Önt, hogy az ajvtpd technikai azonosítójú tárhely szolgáltatás hamarosan lejár.
A lejárat dátuma: 2011. 03. 25.
Amennyiben továbbra is igényt tart a szolgáltatásra, kérjük a www.dotroll.com rendszerébe bejelentkezve hosszabbítsa meg.
A hosszabbítás díjának a megrendelés után, de legkésőbb a lejárati dátum előtt 3 munkanappal meg kell érkeznie cégünk bankszámlájára. Ellenkező esetben cégünk nem vállal felelősséget a hosszabbítás sikerességéért. A tárhelyen tárolt adatok elérhetetlenné válhatnak, az e-mail címek nem működhetnek.
Hosszabbítás nélkül, a lejárati idő letelte után cégünk nem tud felelősséget vállalni a tárhelyen tárolt adatok és a postafiókban található e-mailek törlésével, visszaállításával kapcsolatban.
Üdvözlettel:
DotRoll Kft.
Szóval most akkor ezekhez van nekem/nekünk közünk, vagy sem? Ha igen, akkor nyilván fizetni kell(nem két évre szólt a móka?)
-
-
Ramius
őstag
Szeretem a helyszínelőket. Vakító napsütésben is zseblámpával hadonásznak
-
gabe_
őstag
Na volt nekem pár napja egy kérdésem, ami időközben frissül:
Kivettem a videókártyát a gépből, és az integrálttal is kipróbáltam ezt a kétmonitoros dolgot (ez i3 530 gpuja), és mivel az alaplapon van vga és hdmi kimenet is, átalakítók nélkül sikerült összekötni az eszközöket, és az eredmény: tökéletes, semmi villódzás. És akkor a kérdés: Az átalakítók vagy esetleg az ati drivere okozhatta a villódzást a 4670-nél?
...
a gagyi kérdések műsorát hallottátok, gabe voltam... -
GrandeP
addikt
Mufff....
-
vikcsi
senior tag
Van valakinek eladó vodás usb modemje sim kártyával?
Innét valami cserének örülnék a legjobban, de kp-ra is jöhet, ha olcsó.jah, feltöltőkártyás kell, nem előfizus...
-
TeeBee73
veterán
AM3-as VGA-s deszka, procival, 2GB RAMmal van-é valakinek eladó?
Sürgősen kellene.Chaser?
-
csizs
aktív tag
eladó:
Asus M2n-KX lap AM2 plussz
5400 plussz CPU
2-szer 2GB DDR2-800 Apacer RAM
9500GT 512MB rammal
Márkás új táp
fehér ház
160GB hdd
Asrock G31M -s alaplap néhány hetes LGA 775
tovább Nvidia 220GT 1GB DDR3 PCI-E LEADTEK
2*1GB DDR2-800MHz -
bartucc
addikt
Itt nem a tuning a lényeg, hanem a komment:
"hmm
de sört nem tudd hozni...."Más, crájzisz 2 beta 9,22Gb?
TeeBee73: mint randi után szoktuk haverokkal beszélni, hogy sikerüt, és ha szop@s van, akkor nem mindegy ki szív.
-
Szlovi
senior tag
-
-
-
bartucc
addikt
Aki ma bringán akarna megközelíteni akármit is, nem ajánlom, rohadt hideg meg szállingózós idő van.
-
TeeBee73
veterán
-
-
Nézegetem a Krájzisz 2 gépigényét!
Minimum 2x2ghz proci, 2gb ram, 8800gt vagy HD3850
ez aszt jelenti hogy 1024*765-ban 20fps körül teljesít, ami enyhén szaggatós élményt nyújt!
2x2,66 proci 3gb ram + GTX280 vagy HD4870 ad 30fpst 1680*1050-ben!
Fhd hez csak egy i7@3 ghz, 4+ gb ram, GTX560Ti vagy HD4870 X2 VGA kell! -
Norb3rto
őstag
-
Norb3rto
őstag
-
vikcsi
senior tag
Van valakinek eladó 320-640gb-os sata winyója? Csakis garis(min. 12 hónap) és hibátlan érdekel.
Ha valami csere lehetséges az külön jó:[link], de kp-ra is jöhet -
fero02
nagyúr
Büntettek már meg vkit a sünök céges autó miatt?
Pénteken írtak nekem egy 3k-s csekket eü doboz hiánya és félig sz@r féklámpa miatt. A kis zöld cetlire az én nevemet írták, a csekkre meg semmit. Az egyértelmű, h oda fogom adni a főnöknek, csak az a kérdés, h a befizető adataihoz az én adataim, vagy a cégé kerüljenek?
-
george11
addikt
válasz
proexpress #16811 üzenetére
Nahátnahát, tiéd a bimmer felgen?
Akkor szólok az Attilának, hogy ne ecsettel fesse le -
george11
addikt
A "Squawk"-ok, a U.S. Air Force pilótái által a földi műszaki személyzet számára feljegyzett problémák, melyeket a következő repülésre ki kell javítaniuk. Néhány aktuális feljegyzett hiba és a karbantartó személyzet válaszfeljegyzései: (P)=Probléma; (M)=Megoldás.
(P) A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem cserére érett.
(M) A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem kicserélve.(P) Teszt repülés OK, kivéve, hogy a landoló automatika igen durva.
(M) Landoló automatika nincs a gépen.(P) 2. sz motor üzemanyag fogyasztása magas.
(S) 2. sz motor üzemanyag fogyasztása normalis - 1., 3. és 4. motor üzemanyag fogyasztása alacsony.(P) Valami meglazult a műszerfalon.
(M) Valami meghúzva a műszerfalon.(P) A jobb főfutón olajszivárgásra utaló egyértelmű bizonyíték.
(M) Bizonyíték eltűntetve.(P) A DME hangereje hihetetlenül nagy.
(M) A hangerő beállítva hihetőbb szintre.(P) Robotpilota magassagtartás üzemmódban 50m/perces süllyedést produkál.
(M) Hibát a földön nem sikerült előidézni.(P) IFF nem működik.
(M) IFF soha nem működik OFF (kikapcsolt) üzemmódban.(P) Gázkar rögzítő használatakor a gázkar beragad.
(M) Ezert van.(P) A robotpilóta nem.
(M) MOST MÁR IGEN.(P) Döglött bogarak a szélvédőn.
(M) Élő bogarak megrendelve.(P) A hármas hajtómű hiányzik.
(M) Rövid átvizsgálás után a hajtóművet megtaláltam a jobb szárnyon. -
aXXon
őstag
Szióka-maróka embörök!
Már elvonási tüneteim vannak net meg ph nélkül, nem tudom meddig bírom még, meg meddig kell bírjam... Nincs valakinek kölcsön valami mobilnetje? Természetesen fizetném, amíg nálam van
privátot ne küldjetek, mert most megint nem fogok tudni belépni jó ideig, csörrenjetek rám, ha valaki tud valamit, ha valakinek nincs meg a számom és kellene Ramius kolléga majd megadja.
Úgy egyébként remélem, hogy mindenki jól van, faragojof kolléga is meggyógyult már és újra ölheti a máját és mindenkinél öröm van, meg boldogság
Ha esetleg valakit érdekel, akkor én jól vagyok, csak hiányzik a net, jó kockához méltóan
Na peace mindenkinek haverok
UI : GrandeP ha valami eget rengető történik veled, azt kérlek ne csak a topikba postold, hanem dobd át privátba is, ne kelljen keresgélnem, a te történeteid mindig olyan érdekfeszítőek
-
K6000
aktív tag
Na ez az év üzlete!!! Mindössze 25.000 Ft!
Vatera
Azért kíváncsi lennék mi lehet a dobozban... -
Norb3rto
őstag
Találtam egy pci os wifi kártyát ki keresett ilyet?
-
poffsoft
veterán
halihó!
látom pereg apijac megin...
A madár effektus...Nos, hogy off is leyen:
Hátlapot keresek, ms-7304 laphoz (oem fusi)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Renault, Dacia topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged