- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
bartucc
addikt
Az mennyire kellemetlen már, mikor írtak hogy egy 3850/512+egy Panasonic fényképezőt adnának a 4770-ért? (a 3850-re mondok egy kb 8 ezres irányárat) Mire géphez jutottam, már nem élt az ajánlat, eladta 20 ezerért külön a fényképezőt (ért annyit).....
Másik, Showder klubban hallottam:
Ha belépek egy "nem b@sztam még kecskével klubba", és kilépek, az para?!
-
Norb3rto
őstag
-
vikcsi
senior tag
válasz
GrandeP #17588 üzenetére
Előszörisnembácsi!
Munkahelyen? Ott meló van, nem vacakolok
Ha most a vga-ra gondolsz, h drága, akkor nemrég linkelt egyik kedves fórumozós pajtásunk egy alaplapot, amire kb u.e gari van u.oda és az új s használt ára között kevesebb a különbség, pedig egy árkategóriaJah, megvenni sosem senki se szokta, egy idő után kidobom őket
-
GrandeP
addikt
válasz
vikcsi #17579 üzenetére
Vikcsi bácsi, kérdezhetek?!
Most télleg minden genyóságon kivül, mélységes alázattal kérdezem, te honnan szerzel mindenféle cuccokat és ki az aki megveszi?!
De télleg nem kötsögösködésből, csak mindig van valami új, mindig drágán... jó mondjuk a régebbi cuccok is mindig megvannak?!
Munkahelyeden te vagy a nagy díler mi?!
ui: télleg nem sértegetésből írom meg ne sértődjél... csak hát na.
-
daninet
veterán
válasz
TeeBee73 #17580 üzenetére
törölték
jaegyébként meg ez sem gyenge -
TeeBee73
veterán
válasz
vikcsi #17579 üzenetére
Ezeöccá?
A "minden"-be beletartozik az a piros felsős csaj is?MOD: Hardverapró-n mit keres ez?
-
vikcsi
senior tag
Valakinek kellene egy Panasonic SD10-es full hd videokamera? Dobozában, mindennel együtt.
-
-
TeeBee73
veterán
Gazsiék teljesen tönkremennek, mindenüket eladják, már csak egy színes tévéjük maradt.
Jön a tél, ha nem szereznek pénzt, éheznek. A felesége megszólal:
- Té! Hát kirjíl má á Kohntul vágy százezret, mer különbén fékopik áz állunk!
- Dé hát az zsidó, uccse fog ádni!
- De há csák próbájjád meg - érvel az asszony, és végül meggyőzi Gazsit. El is megy a Kohnhoz.
- Há instállom, csókolum á kezsit, áz lenne á helyzet, hogy kine 100000 forint a tílre, mer má csak egy színes tévénk márádt.
- Ok, Gazsi, semmi probléma, mi, kirekesztett kisebbségiek tartsunk össze - szól Kohn, és már nyújtja is a 100ezret.
Gazsi nem hisz a szemének, hálálkodik, majd már menne is ki az ajtón, amikor utána szól a Kohn:
- Várjál csak, Gazsikám. Azt ugye tudod, hogy majd 200ezret kell megadnod?
Gazsi majd összeesik, de nincs más választása, elfogadja. Most már még gyorsabban menne ki, de Kohn folytatja:
- De, kedves Gazsikám, azért kellene valami biztosíték is. Azt mondtad, van egy tévéd - hozd el azt kauciónak.
Gazsi totál kikészül, de nagyon kell a pénz - elrohan haza, és elhozza. De Kohn folytatja:
- Drága Gazsikám! Az a helyzet, hogy gondolkoztam, amíg te odahaza voltál, és be kellett látnom, hogy ez még nem elég. Te alkalmi munkákból és segélyből élsz. Nem lehetek biztos benne, hogy meg tudod-e adni ezt a sok pénzt. De van egy ötletem. Most itthagyod a felét, és a másik 100ezret majd tavasszal megadod, jó?
Gazsi bátortalanul visszaadja a pénzt, majd elbúcsúzik. Hazafelé bandukolván így morfondírozik:
- Hú, vazze! Most se pízem, se tévém, és még 100 ronggyál lógok a Kohnnák... -
TeeBee73
veterán
Cukorválság játékocska.
-
daninet
veterán
-
fero02
nagyúr
válasz
bartucc #17549 üzenetére
Egy ilyen Zalman-om van. Jövőhét szombaton (12.-én) megyek Kecskemétre, akkor tudnád átvenni vagy tudnám leadni vhol.
Vélemény?
-
daninet
veterán
Itt a videó [link]
-
bartucc
addikt
Napi vicc rovat:
Két barátnő beszélget:
-Képzeld, rájöttem, hogy megcsal a férjem.
-Hmm, hmmm... a kurv@ anyját.
-És képzeld rájöttem, hogy otthonról hordja a kotont.
-A kurv@ anyját... hmm hmmm.
-És képzeld erre én kitaláltam, hogy kiszurkálom az összeset.
-A KURV@ ANYÁDAT!!!!!!!!!!!!!Meg egy kis OFF is (tudom hogy pofátlan vagyok, úgy hogy ez ügyben visszajelzést nem kérek
): keresek 4, esetleg 5 ezer forintért valami nagyon megbízható tápot. GLN-re épülő nem játszik, inkább kellene egy 350W vagy nagyobb PNF, PNR...
-
faragojof
őstag
Azta mi tökmag! Mennyi esze van!!!!
MOD: Miért nem játsza le a gifet???
-
Szlovi
senior tag
Rendőrcsávó pecázik. Kifogja az aranyhalat
Azt mondja az aranyhal:
- Visszadobsz teljesítem 3 kívánságodat.
Rendőrcsávó visszadobja,majd mondja:
- Kérek egy olyan korsót amiből sosem fogy ki a sör.
Villanás,csoda: ott a korsó,tele sörrel. Elkezdi inni ... nem fogy ki.
Issza,issza,issza ... csak nem akar kifogyni belőle a sör.
Azt mondja:
- Hééé,ez tök jó! Ebből kérek még kettőt! -
faragojof
őstag
Három halász ül egy csónakban a tengeren.
Jön a jó tündér:
- Mit kértek, halászok? Teljesítem egy kívánságotokat.
Egyikük gyorsan azt mondja:
- Legyen a tenger sörből!
Egy szempillantás alatt az egész tenger sörré változik, mire megszólal a másik halász:
- Bazd meg, de hülye vagy Józsi! Most hugyozhatunk a csónakba! -
gézu
őstag
napi májer [búgós lett a gépem]
-
GrandeP
addikt
Loool
Egy másik topikban, arról próbálnak meggyőzni, annyira hülye vagyok h nem tudok megkülönböztetni 2 hasonló, de teljesen más programot...
De végig sem olvassák mit írok, automatán írják h én rontottam el valamit...
Pedig most télleg nem...
-
Steve1979
aktív tag
1.
-
TeeBee73
veterán
Most olvastam:
"- How can I do it?
- RTFM
- What the hell is RTFM?
- GIYF" -
TeeBee73
veterán
-
-
Ramius
őstag
Idióta gifek...
-
Chaser
legenda
válasz
daninet #17501 üzenetére
Ha annyira lenne globális felmelegedés amennyire én meleg vagyok, még Afrikában is pingvinek élnének
MELLesleg meleg nem lehetek, mert csecset szeretek, eme kellemes szerv remek, neked lehet nem kellene te gyerek, menj, keress egy csecset, melyet nem neten lesel, ellenben kezeddel megfejed rendesen
-
Jónapot!
Jelentem megjött a 3D Aurora házam!
Iszonyat nagy, szép, 1 apró probléma van:Ahogy a kép jobb alján látszik a Giagybte nagyon jól kitalálta hogy az első ventilátor mögé berak egy rekeszt amiben a HDD-et lehet pakolni, csak arra nem gondoltak hogy egy Saját gyártmányú GTX260 OC nem fog beleférni!!!
És ez nagyon faszán van megoldva, ugyan is szögecselve van, 10 helyen
Így fogtam egy fúrót, és kifúrtam a szögecseket, és kivettem ezt a rekeszt!Szóval aki Aurora házat vesz és 28cm hosszú a VGA kártyája az készüljön fel erre!!
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged