Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
ontheground
tag
Sziasztok.
Szerintetek mit kapnék 4*512 mega hynix d43-as DDR400-ért, egy S478-as 2.4GHz/1Megás P4 prescottért, egy Gigabyte 8IPE1000G alaplapért, meg egy 6200-as passzív geforce-ért jóesetben, mondjuk külön külön?
Igazából hasonlóan kevéske teljesítményűre, de valami modernebbre szeretném cserélni ezt az egészet kis ráfizetéssel, áramfogyasztás csökkentés céljából.
-
ontheground
tag
Sziasztok.
Egy 512 MB-os DDR2/667-es noti ram kéne egyik ismerősömnek, ha esetleg lenne valamelyikőtöknél elfekvőben a lomok közt, akkor mondjatok árat.
A párja egy hynix HYMP564S64CP6-Y5 memóriamodul lenne, így valami hasonló kellene.
Ez utóbbi így néz ki:
8 db Hynix HY5PS121621C chip van rajta, ha más márka lenne, de ugyanilyen chipekkel, az is jó lenne., gondolom kitaláltátok, hogy a duál miatt kéne két egyformának lennie.
2*1GB, stb nem érdekel, csak 1*512.
-
ontheground
tag
Sziasztok.
Van nekem egy hibátlan, 80 GB-s Samsung winyóm HD082GJ típusjelzéssel, SATA 300-as, 2008 3. havi gyártású, 2008 májusában vette az előző tulaja, ha jól emlékszem, de garipapírt valószínű elhagytam, bár lehet meg lesz. E helyett kéne PATA-s ugyanakkorában vagy pedig másik lehetőségként PCI-os SATA vezérlőkártya is érdekelhet pici pénzért, ugyanis ahol most használnám ezt a winyót, ott nincs SATA. Továbbá keresek jó állapotú Sony Ericcson W200-at vagy W302-t is, memóriakártya nélkül is jöhet, headset, töltő, adatkábel se lényeg, ha meg nem létük csökkenti az árat, ugyanis van minden ilyesmim. A W300i-m most halt el szalagkábel szakadással, lehet kukába dobni, ehelyett kéne másik teló ideiglenesen, ami olcsó, tud mp3-at, fogad M2 kártyát és nem kinyithatós.
Csütörtökön-péntek körül kapok fizut, addig hátha lesz valaki, akinek vannak ilyesmi cuccai.
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
SATA II-es 80-as Samu winyó 2008 3. havi gyártású garipapír nélkül még mindig eladó. Érdekel PATA-s csere is, vagy PCI-os SATA kártya. Nem feltétlenül akarom eladni, csak használni szeretném. sajna ahova menne, ott az alaplapon nincs SATA. Olcsóbb W szériás Sony Ericsson is érdekel.
-
ontheground
tag
válasz bartucc #9643 üzenetére
Chaser: Ha sentinel szerint 100/100 és nincs weak/bad sector 2k-t adok érte.
Bartucc: Adok érte 2,5k-t ha rendben van
Inkább 1 - 1,5 K-ba szerezzetek nekem egy normális PCI-os SATA kártyát. 2500-ért kurvára nem akarom eladni, 2000-ért se. Egy tag már jelentkezett innen, hogy tud SATA karit, de sajna bűn messze van, kecsón kéne. Aki tud ilyesmit, nyugodtan csörgessen meg a 30/597-25-00-n, visszahívom. Egész héten nem leszek netközelben már 10 perc múlva sem.
-
ontheground
tag
Asus P4S8X-MX S478-as alaplap + Intel Celeron 1.7 processzor + Glacialtech hűtő + 2*256 MB DDR RAM félkonfig eladó.
9000 Ft, alkuképes.
-
ontheground
tag
Sziasztok.
Van egy ilyenem. [Gygabyte GA-8IPE-1000G] Kicsit púpos kondis szegény. Nem merek nekiállni a kondizásnak a többrétegű nyák miatt, pedig van jó hőfokszabályzós pákám a cégnél Szóval ehelyett kéne valami hasonló hardverfelépítésű alaplap (intel 865 pe chipset, realtek int hang(ez nem fontos), ich5 sata, marvell gigabit lan, 478-as procifoglalat, 4 ddr hely, 8x agp, pár darab pci slot, p4 prescotot vigye ), hogy ne kelljen újraraknom az OSX-et. Márka majdnem mindegy. Valakinek elfekvőben esetleg? Fizuig ráér előtűrni
Magic, neked meg írtam privit winyókkal kapcsolatban.
-
ontheground
tag
-
ontheground
tag
válasz Steve1979 #10777 üzenetére
Lekéne, csak nem tudom, megéri-e. Meg mi van, ha elbaszoma furatgalvánt, túlhevítem a nyákot, néztem az összes kondi valahol a köztes áramköri rétegeken csatlakozik. Meg nem vágom, valami márkásabb garnitúra kondi mennyi lehet a forrásban, lehet többe kerülne, mint egy másik lapot használtan venni.
-
ontheground
tag
válasz GrandeP #10780 üzenetére
buherálatlan xp sp3(néhány lényegtelen szolgáltatás kilőve), klite mega codecs pack, bsplayer, firefox 3.6, nod 3.0.695, 3.5 gigás rencerwinyó+ 2 gigás a sallangnak, 8 megás ati rage videókari, yamaha hangkari, 256/100 sd-ram, valami gigabyte lap van ebben is, a proci nem egészen 400-as, csak az alapórajelet felhúzva kb ennyit mutat a gép. Amíg volt rajta net, firefoxszal mentek rajta a jewtube-os videók is, úgy ahogy.
Természetesen avi film nézéskor nem érdemes mást futtatni, csak a vírusirtót a háttérben. DVD filmekkel már nem ilyen rózsás a helyzet a kis sávszélesség miatt, konkrétan szaggat mint állat.
működik, bár én is meglepődtem, hogy ezt meg hogy talán az ati rage lehet a titka. régi fos kártya, de eddig minden gépben tudtam vele filmet nézni
ja, alap memória használat olyan 130 MB
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
Sziasztok.
Egy barátságos P2-es lapja (púpos konditól mentes, működőképes, "gyors" ), egy alighasznált dvd írtója, 128/256mb lx/bx ready sdram-ja, 20-40 gb ide winyója, ata/sata külső mobilrackje nincs valamelyikőtöknek elfekvőben?
Esetleg egy NEC 4571A írón érdemes firmware frissítést csinálni, ha a takarítás nem segít? Voltam LG-vel hasonló cipőben, annak a dvd írása/olvasása helyrejött fw frissítésssel. Ez meg az újraírhatókkal kezdte a baszakodást, most meg már mindennel.
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
válasz vikcsi #12913 üzenetére
775-ös lapja valamelyikőtöknek nincs eladó? procija? ramja hozzá?
az se baj, ha integrált a videókari, csak ne két pci hely legyen már rajta.
van egy ősöreg 478-as gépem, 2.4-es prescott procival, picit púpos kondikkal, jó hynix d43-as ddr 1ramokkal, még innen vettem valakitől 4*512, ezt akarnám majd lecserélni
-
ontheground
tag
válasz vikcsi #12915 üzenetére
ennyire nem kell tuning, jó a csóri kingmaksz is
én valami ilyesmit gondoltam magamnak összerakni boltból, első körben:
1Gb DDR2 1024/1066 DDRII Kingmax
Gigabyte G31M-ES2L IntelG31 DDR2 mATX
Intel Dual Core 2800/800 2M BOX E5500
meg van hozzá 2 éves sose használt codegen tápom XD
meg akkor már 1.5 terrás winyó meg egy dvd író
de lehet, szerzek valahonnan egy atom-os lapot, a cél igazából a fogyasztáscsökkentés. zene+film+net amire a gépemet használtam eddig is.
KTU, a te ajánlatod se rossz, de elsőkörben integrált vga-n gondolkodom, mivel nekem elég.
-
-
ontheground
tag
válasz alázógyík #13409 üzenetére
Végülis, rendeltem lapot/procit/vgat/ramot, aztán majdcsak nem lesz semmi gond.
Garifutár mostmár ingyen van, ahogy chipi is írta.
Igazából a lap ami húzós, mert csak egy darab volt, eléggé kifutó széria, nehogy rám sózzák a szart, de ezt találtam a legkompatibilisebbnek a 10.6-os OSX-hez.
Régi 478-as lapomat meg kondizom megfele, aztán adom el ramostól, vidkaristól, cpustól. Ez is viszi az OSX-et, de csak a 10.5 Leopardot, minden gond nélkül.
A Forrásban sajna nincsenek minőségi kondik, csak SamXon, ilyenből van púpos a régi lapomon, 2 az 5-ből, Yageot kéne szerezni, de azt is csak rendelni lehet, messzeföldről Nem egy drágaság az 5 kondi, a futárköltség vagy 2* annyiba kerül, mint maga a cucc, ez a baj...
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
Vegyetek 478-as tuning hűtőt, egy nagyfröccsért:
most estek ki a fogai
pörög mint a mérgezett egér. a motor már majdnem füstöl
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
válasz faragojof #14103 üzenetére
Eladó cuccok:
-4*512MB/400 MHz Hynix D43 chippes ddr ram (együtt mennek dual channelben) 10000.- [link]
-P4 Prescott 2.4MHz/533MHz/1MB + Intel hűtő 3500.- [link]
-Asus N6200 Nvidia geforce 6200-as passzív hűtésű, low profile, 128MB-os, AGP-s 3500.- [link]
mod: természetesen nem faragojof kollegának válaszoltam, csak félreütöttem
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
Tegyétek fel a napiszarra
-
ontheground
tag
válasz ontheground #14104 üzenetére
a proci elkelt
-
ontheground
tag
válasz fero02 #14381 üzenetére
Az lenne a legtisztább.
Esetleg némi pluszpénzért nem jársz Kunszent fele valamikor?
Lehet a táp is kellene amúgy, de azon még gondolkozok. Az hány éves, milyen állapotban van? A pufferkondit olvastam, hogy cserélted. Mi az eladás oka? 24 tűs az alaplapi csatija?
A mostani codegenem,a mi a lapot hajtja nem túl biztató, a fasza hp tápom (liteon) meg nem fér be a házba.
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
okés
-
ontheground
tag
Azért lehet valakinek feketét adni, mert nem vesz át egy utánvétes küldeményt, amit leboltoltunk?
Vissza is b@szik írni a privimre, pedig szokott belépni.
Úgy néz ki bukok 1690 Forintot
MOD: Fero, még lehet, hogy kell, attól függ, hogy kapok pénzt a napokban. Sajna csak igérgetni tudok én is
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
Ezt még tovább is lehetne fejleszteni: egér bal gomb kaja, jobb gomb víz
-
ontheground
tag
Amit erről a dologról írtál, arról nekem az jön le, hogy talán nem véletlen, hogy a kliensgépen levő program nem indul el a szerver elérhetetlensége esetén. Gondolom azért van ez, hogy a szerver és a kliensoldalon tárolt adatok közt ne léphessen fel ellentmondás, ne fulladjon káoszba az egész számlázási rendszer. Valószínű, hogy a programban nem csupán az ini fájlban levő fékek vannak meg erre az esetre, hanem a szerver nyugtázgatja is a bevitt adatokat a szervergéppel való kommunikáció közben, így szerintem a programba is bele kellene nyúlni, nem beszélve arról, hogy a szerver és a kliensoldali adatbázis közt inkonzisztencia lépne fel, ami szerintem nem kívánatos egy vállalkozás esetében.
Amit írtál, max. akkor érdemes megcsinálni, ha a kliensprogram ilyen irányú módosítására csak adatok kiolvasásához van szükség.
Bár én csak találgatok, lehet teljesen félreértettem, amit írtál.
-
ontheground
tag
Sziasztok. BX ready 256 MB-os SD RAM-okat keresek,több darabot is, kicsi pénzért, de csak 6-a fele vinném el őket, ha lesz valakinek. Ajánlatok jöhetnek ide is, privátba is.
[ Szerkesztve ]
-
ontheground
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elektromos autók - motorok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- TCL LCD és LED TV-k
- Panasonic LCD és LED TV-k