- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
aXXon
őstag
mindenkinek...
-
fero02
nagyúr
válasz
Szlovi #14196 üzenetére
Jó lenne, ha...
Telefonközpontokban fogunk modul cseréket csinálni. Az azt jelenti, h 1 kocsival megyünk mindannyian, szétdobálnak minket és 4 előtt összeszednek. Onnan mozdulni sehova nem lehet, sztem Te sem fogsz eljönni érte.
Sztem a legkivitelezhetőbb az, ha majd bedobom Kecsón vmelyik boltos kollégához és ha tudsz érte mész.
-
cirmiiii
tag
Van itt Tamás ? Mert akkor Boldog Névnapot neki !
-
faragojof
őstag
válasz
ekrisztian #14188 üzenetére
Nincs lelki furkám
A vevő egy kiszámíthatatlan állatfajta
Ez meg a Szlovi miatt jutott eszembe mer fázott!!
[link]
-
faragojof
őstag
válasz
ekrisztian #14181 üzenetére
Én ezt el is mondtam annak, akié a gép lett volna. Most láttam fölírtál, megcsörgettem őket, és azt mondták, köszönik. De már el van késve a dolog. Próbálok még holnap a lelkükre hatni...
Értesítelek. -
fero02
nagyúr
-
faragojof
őstag
válasz
ekrisztian #14179 üzenetére
Nem baj, hogy már egy kicsit elkéstél?!
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nos ha nem szakad le az ég, akkor holnap délutántól otthon vagyok.
Most akkor hová/kinek kell vinnem a telefont és a notit amik eladók, mutogatni?
GrandeP te maradj csendben! -
D@ni88
addikt
-
fero02
nagyúr
Aki a közeljövőben szeretne eladni 17-19" tft monitort, azt feltétlen szóljon!
-
D@ni88
addikt
Tisztelt Fórumozók.
Nemrég kötöttem egy éves hűséget a PR-nél. Hangsúly az 1 ÉV-en van.
Na szval 6Mb 5000magyar forint. 2hónapig minden szép és jó, erre most kaptunk egy 5500as csekket, ami ugye 500FT különbözet.
Emeltek? Hűségidő alatt? Pedig nem volt áfa emelés, szval joguk nincs emelni elvileg.
Ok, nem sok pénz az 500FT, és ha alapból ennyiért kínálják alá írom ennyiért is, mert Félegyházán nincs nagyon jobb, csak a lakótelepen, kertvárosba meg t-com rézdrótja és a PR.
Szval nem az 5500FTal van gondom, hanem azzal hogy hűségidő alatt mire fel emelnek.
Bebattyogtam hozzájuk, megkérdezem mi a szitu, erre a nő elkezdi, hogy NEM ÁRGARANCIÁS a hűségnyilatkozat. Akkor magyarázza már el hogy mi az anyámé kötök hűséget? Ennyi erővel következő hónapban ha kipostáznak egy 15000-s csekket akkor is hűségesen fizessem?
Hangsúlyozom hogy nem a pénzről van szó, hanem az elvekről, és a szerződésről... -
Sósperec
tag
Üdv. emberek!
Keresek 200Gb fölötti SATA 1-es vinyót!
A gari minimum 2 hét legyen. -
Szlovi
senior tag
-
D@ni88
addikt
TV állvány 7kért
Azért van különbségÉn arra a kacsalábon forgó palotára nem tennék TV-t. Lazán fel lehet lökni
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Cooler Master 12cm-es piros ventimet elcserélném hasonló márkájú, hasonló méretű kék vagy sima fekete ventire.
-
vikcsi
senior tag
sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek
[klikk] -
GrandeP
addikt
Már nagyon rég volt bünti, ezért most küldök egyet, de lájtosat h visszatudjatok szokni!
[link] -
TeeBee73
veterán
-
GrandeP
addikt
Bazzzz.. ez, egy az egyben, rám illik...
A repülőtéri rendőrség egy napos akciójának célja legfőképpen a lopások megelőzése és a sofőrök ellenőrzése lesz.
Lopós is, meg sofőr is vagyok!
Na majd mondom is otthon, h ésszel jöjjenek...
Frenky veri macska... ahogy az angol mondja.
-
GrandeP
addikt
Samsonite Le-mans (új) notitáska....
Jelenleg 2500-on a licit Chaser javára....
-
GrandeP
addikt
LOOOOOOOOOOL
Ferihegy honlapját láttátok már? [EMMMMI????], gondoltam megnézem, van-e valami információ?! Jönnek-e mennek-e a járatok, de ilyen honlapot bazz?
-
akos90
tag
szép jó reggelt
-
GrandeP
addikt
Jó reggelit!
-
akos90
tag
válasz
TeeBee73 #14131 üzenetére
Korn-t szeressük
Falling Away From Me volt az első szám tőllük amit hallotam még régen . Ez még az egyik kedvencem tőllük. Mind1-ik számukat szeretem igazából, szal volt olyan, hogy 3-4 hónapig csak korn-t halgattam
-
faragojof
őstag
válasz
ontheground #14120 üzenetére
Ez nem volt szép.
TeeBee73: Nagyon kellemes lágy muzsika volt. Különösen a szövege ami megragadott!
-
TeeBee73
veterán
Most értem haza, de mindjárt indolok. Addig is faragojofnak, egy kis altató.
MOD: Bartucc: PÜ.
-
Szlovi
senior tag
válasz
Chaser #14123 üzenetére
Ezek is piros RAMok
-
ontheground
tag
válasz
ontheground #14104 üzenetére
a proci elkelt
-
Chaser
legenda
Ha vkinek occsón' lenne s939-es lapja valami cpu-val és piros a lap megvenném. Akarok egy piros gépet, de azért ha működik az se árt. Kingmax superram is jöhetne 2x256MB, csak ez, mert ez piros.
-
popp
aktív tag
250-320-500GB 7200 rpm notebook vinyót keresek, új/használt egyaránt érdekelhet. Az ajánlatokat típus, méret, ár, állapot, garancia megjelölésével várom.
-
ontheground
tag
Tegyétek fel a napiszarra
-
cirmiiii
tag
De most ezen mit össze tudtok variálni, már nem azért..na !
Maradjon titkos !
-
cirmiiii
tag
Felőlem jöhet mind
-
aXXon
őstag
Nokia 6111 eladásán gondolkozom, kicsit viseltes, zsebkopott állapotban, mondjuk olyan 3k-ért. Érdekelne-e valakit?
-
ontheground
tag
válasz
faragojof #14103 üzenetére
Eladó cuccok:
-4*512MB/400 MHz Hynix D43 chippes ddr ram (együtt mennek dual channelben) 10000.- [link]
-P4 Prescott 2.4MHz/533MHz/1MB + Intel hűtő 3500.- [link]
-Asus N6200 Nvidia geforce 6200-as passzív hűtésű, low profile, 128MB-os, AGP-s 3500.- [link]
mod: természetesen nem faragojof kollegának válaszoltam, csak félreütöttem
-
faragojof
őstag
Megkérném a tisztelt bulizós fórumozósokat, nyilatkozzanak már, hogy mely képeket szeretnék fönn viszontlátni.
Esetleg dicsekedni vele!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged