Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikkubee
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Bookoora nem jön rá plusz költség.
Valahogy nekem is az a benyomásom, hogy a Mini jobban sikerült, már ami a minőségérzetet illeti. -
pikkubee
tag
Alapvetően presszóhoz vettem a casat, de hajlok rá, hogy a filterezésnél is jó lenne megspórolni a tekerést. Van esetleg valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy hario switch-hez milyen örlő álláson kezdjek el próbálkozni? (A nullapont burr lockra van állítva gyárilag)
-
pikkubee
tag
Eladó sorba került a robotom, j-ultra-m és az aromaboy-om, ha valaki épp ilyesmit keresne.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pikkubee/index.html -
pikkubee
tag
ha valakit esetleg befolyásol a döntésben. Ma kaptam fizetési értesítőt a lagom casam kapcsán a DHL-től. Mindössze 12e forintot kellett fizetnem. 6e ÁFA, 6e kezelési költség. 60e forintra számítottam, szóval ez kifejezetten örömteli.
-
pikkubee
tag
Van esetleg valakinek fekete lagom casa-ja már egy ideje? Az érdekelne, hogy mennyire kell festék lepattogzástól tartani.
-
pikkubee
tag
Nem tudtam ellenállni es vettem egy aromaboyt. Világos pörkölésű kávék esetén hány gramm kávét raktok 2cupnyi vízhez? Commamdanten 28klikk jó lehet kiindulási pontnak?
-
pikkubee
tag
-
pikkubee
tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Tetsu kasaya hybrid 2 módszerével főztem az utóbbi időben, egész stabilan bevált, de ez is érdekesnek tűnik. Ki is próbálom, ha lesz hozzá türelmem.
illetve sok jeges filtert ittam mostanában CM la Claudinaból, nagyon bejött ezzel a recepttel [link] -
pikkubee
tag
válasz
Plebi
üzenetére
Az oldalukon ezt írják:
All orders shipped outside of the UK ARE NOT charged UK VAT but may be charged local taxes and duties at the applicable rates. These costs are 100% the responsibility of the customer and will be collected by our courier if they are due. Meglepődnék, ha átsiklana a vámon és nem kéne befizetni a magyar afa-t. Úgy meg már 325 körül van inkább.
DF 64-ből a 200ezer forintos az a V változat, nem az alap. Azon változtatható a fordulatszám. -
pikkubee
tag
Rendeltem egy kg mm ruera-t, ez a legjobb kávé, amit rövid pályafutásom alatt kóstoltam. Viszont csak napi egy adag fogy, szóval szeretném lefagyasztani.
Avent dobozokba szétporciózom és bedobom őket egy-egy zárt zacskóba is, ez a része megvan.
A kérdésem annyi volna, hogy várjak-e a pörkölési dátumtól számított 2-3 hetet a fogyasztással vagy menjen frissen a fagyóba?Előre is köszönöm!
-
-
pikkubee
tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
"Ha valakit érdekel, rendelhető a CM Ruera"
-
pikkubee
tag
válasz
vicces1
üzenetére
Én nem vagyok belsős.
3 hete rendeltem, amikor láttam itt, hogy van a shopban. Illetve múlt héten is volt, arról is itt ertesultem. Arra is lecsaptam, mert azt hittem, hogy az filter. Aztán, amikor láttam, hogy nem az, töröltem a rendelést. Szóval az is lehet, hogy csak az az egy került vissza ma a shopba.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest