Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastacsz
tag
válasz
kahvesi
üzenetére
Az az aktívszenes zacsi mire való egyébként? Nekem műanyag kanna adta a kellemetlen ízt/szagot a desztilláló esetén. (Az első hónapban a napi 3 kanna csak a párásítóba ment, kávéra nem. Utána lett csak elviselhető)
Szerintem érdemes ez üveg kannás verziót választani, vagy egyből valami másba gyűjteni.
+ egy tipp: (utólag vettem észre, de) vevor esetén aliexpress EU raktár helyett a gyártónak van EUs webshopja, amin elvileg garizni is lehet és nem csinálnak havonta új shopot mint alin. És még az is előfordulhat, hogy olcsóbb, mint aliexpressen. -
válasz
kahvesi
üzenetére
"A kávézacc legtöbbször működik a kártevők ellen, de nem mindig. Általában távol tartja a hangyákat, a csigákat (a mezteleneket is)"
mind a kettőt lendületből cáfolom, ott nyüzsögnek ugyanúgy. de biztos, hogy tele van még olajokkal (hiszen anno a zaccből is főztek még kettőt, hármat
), van benne vitamin 
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
kahvesi
üzenetére
Ez valami(ki) igazán perv disznó. És még a gyóccere is elgurult. Egy egyszerű (szeria) nyomaskapcsolo-val tokeletesen szabalyozható a bojler. A 4 fokos kilengései pedig gyakorlatilag érdektelenek, mert a 7-800 g-os fej hőmérséklete dönt el mindent (szinte). Meg merem kockáztatni, hogy, ízbefolyásoló hatása nincs, hogy 120 vagy 116 fokos vizet húzol a fejbe, mert előáztatás alatt szépen össze"melegedik" a fejjel.
-
soldier2
őstag
válasz
kahvesi
üzenetére
Szépnek nem mondanám. Szvsz ennek értelme kb annyi, mint a HX-esek pidelésének. Nagy büdös semmi
A fejhőmérséklet ismerete szvsz a Creminánál fontosabb mint a bojlerhő. De majd Kálmán jön, és elmagyarázza, miért fölösleges, ha van hozzá kedve.
Egy igényesen kivitelezett digitális fejhőmérésnek lenne értelme, de igazából az OE hőmérő csík is tökéletesen megfelel napi használatra. Viszont a Gábor által tervezett nyomásmérővel, pontos fejhőmérséklet méréssel már más ligába kerülne a gép. -
válasz
kahvesi
üzenetére
árut szállítani is jobb kamionnal, mégsem azt veszünk. de úgy látom, itt az új hitvita, én szépen kilogolok belőle. mondjuk 10+ évig gázzal főztem, egy ideje meg nem, de mindegy, a lényeg, hogy mit mond egy fórum vagy egy profi séf, hiszen nyilván tök ugyanazok a szempontjaink.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), van benne vitamin
A fejhőmérséklet ismerete szvsz a Creminánál fontosabb mint a bojlerhő. De majd Kálmán jön, és elmagyarázza, miért fölösleges, ha van hozzá kedve.