Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Nagyon klassz szerintem. Hasonloan "ki van talalva" rajta minden, hogy hihetetlen kenyelmes legyen a hasznalata, csak ez mar coffee geek igenyeket is kielegit mind szolgaltatasaival, mind az elkeszult ital minoseget illetoen. Kollegaim nezegettek az argepen, az egyik hosszan dorzsolte a szemet mikor ezeket a 170 meg 370 ezres arakat meglatta. :-) Otthonra...ilyet...ennyiert...nooooormalis!?!?! :-)
-
paljoc
tag
Az a félautomata vagy félmanulális ES8012, ami előtte itt járt. Arra mondjuk nem cserélném le a jelenlegi Stella gépet, de az tény hogy pl. a frissen PID-elt Gaggia Baby-m víztartály meg csepptálca elhelyezése és töltési/ürítési lehetősége single ticket a diliházba ahhoz képest ahogy mindez az ausztrál?...vagy cseh?...vagy kínai? masinán meg lett oldva. :-)
Na mindegy, majd kiderül hogy ez milyen lesz. -
dozó
tag
A képen a 25 éves baby látható részben, annyi köze azért van a még ma gyártottakhoz hogy a mostaniakat is ugyan ilyen bojlerrel szerelik, igaz hogy a mostani New baby már a nagy állítható réz OVP-t nem kapja meg, az csak a Classic- ban van, viszont kap helyette programozható lehetőséget amire neked is annyira szükséged van, és akinek ilyen régi gépe van nem hiszem hogy a szekrényben tartja, és automatából szürcsölgeti a kávét.
-
dozó
tag
A könnyen korrodálódó alumínium tartályról csak annyit, hogy tisztítás után tegnap raktam össze egy 25 éves gaggia babyt, még eredeti alubojler van benne, ha ilyen mértékben korrodálódik, akkor még 25 évig jó lesz, azért megnézném azt a programozható gépet, amelyik 1-2 évnél tovább bírja javítás nélkül.
-
mutyi
senior tag
A gomb valóban lehetne elől,de szerintem ez nem egy olyan hátrány,ami miatt valaki ne venne egy Gaggia Baby-t.
A csepptálca meg szerintem teljesen jó még úgy is, hogy minden nap vissza szoktam tolni vizet a vakszűrővel. 3-4 naponta kell cserélni,de így is már a kávés víz bele van állva, szóval ha nagyobb lenne,még gusztustalanabb lenne, szóval szerintem teljesen ok.
A többiről nem tudok véleményt mondani. -
mutyi
senior tag
A Catler = Breville?
Barátomék nem oly régen vettek egy Breville Bes870 gépet.
Nem tudom mit képes főzni,de alapvetően én egy köztes megoldásnak gondolom, ugyanis ott igaz hogy a daráló a gépbe van szerelve, de meg tudod határozni a finomságát, te magad tampereled a szűrőben a kávét és a gép jelzi,mikor a kellő nyomást elérte a gép hogy lehet indítani a pumpát.
Szóval véleményem szerint az egy nem rossz gép.A másik alternatíva, hogy veszel egy Illy kapszulás gépet,ott nincs semmilyen macera, kapszula betesz és gomb megnyom.
-
And06
aktív tag
-
5381
aktív tag
Én ilyet vettem a Classichoz, egyelőre teljesen megfelel. Egy jégeres pohárba darálok vele, onnan öntöm át a szűrőbe a kávét. 1-1,5 gramm pontosságra már megy szemre a darálás ezzel a módszerrel
Ez viszont semmi extrát nem tud, amíg nyomod a gombot és van benne kávé, addig darál.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest