Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzumpro
lelkes újonc
válasz
:AMF:
üzenetére
Timemore S3 ESP és C5 ESP Pro közötti különbségeket te már tesztelted vagy tudsz róla valamit? Aliexpresszen most ~42e és ~24e körül vannak. Az S3 ESP alátét nélkül tudja amit az alátétezett S3?
A C5 ESP Pro kérdés igazából, lehet hogy átverés, ha nem azt küldik amit írnak. -
senior tag
válasz
üzenetére
Megérkezett az Aliról rendelt Kingrinder K6. Kb. 45 klikknél hozza azt a nyomást és lefolyási időt, amit a Timemore S3 alátétezve, 12 klikknél (10.15-i pörkölésű CMTP-vel).
Építési minőségre egy picit jobbnak érzem az S3-at, illetve a lehajtható karja szállítás szempontjából praktikusabb. A K6-nál azt olvastam, hogy a gumi borítás hajlamos megnyúlni, illetve a kupakja is műanyag az S3 fémjével szemben.
Valamelyik tesztelő panaszkodott arra, hogy örlés közben könnyű elállítani az S3 tárcsáját, szerintem viszont nem. Én még egyszer sem értem hozzá tekerés közben. Viszont könnyen jár az a vékony gyűrű, így egy kézzel állítható a finomság örlés előtt. K6-nál ugyanez kétkezes művelet.
A K6 fa gombja kicsivel nagyobb és a teteje kerekített, az S3 fém gombja kisebb és lapos a teteje. A hozzám hasonló nagykezű embereknek a K6 emiatt kényelmesebb lehet.
Az S3 szétszedésehez nem kell semmilyen szerszám, kézzel pikk-pakk szétkapható, K6 kicsit macerásabbnak tűnik.
A K6 egy kicsit gyorsabb. 14 g a fenti CMTP-ből és fenti beállítással 40-45 fordulat az S3-al, 35-40 fordulat a K6-al. Az S3-at egy kicsit könnyebb hajtani.
Az S3 érezhetően gyümölcsösebb eredményt ad, kisebb testtel, a csokis íz csak a végén jelenik meg, viszont az tovább is tart. A K6 testesebb, kevesebb gyümölcsösséggel, viszont az jó arányban keveredik a csokis ízzel, cserébe nem marad meg olyan sokáig a szájban. Ízlés kérdése, nekem tetszik ez a változatosság.
-
válasz
üzenetére
Köszi, akkor korrekt cucc. Egyébként közben elég jól összecsiszolódok a NF próval, ott a fehér hártya már picit erősebb, de a hozzá adott kefe a kulcs, szépen lejön vele. 70e ft-okat egyik sem ér szerintem, de az nem rossz, hogy létezik jó minőségű tejhab komolyabb kávégép nélkül.
-
Uyuarasy
tag
válasz
üzenetére
Koszi, mar megrendeltem a sajat oldalukrol, a Latte10 koddal majdnem ugyanannyira jott ki.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest