- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
general #113920 üzenetére
Nem hinném, hogy szétfikáztam volna, talán olvasd el mégegyszer, és kérj segítséget, ha nem tudsz egyszerű szöveget értelmezni.
Mégcsak nem is nagyon szubjektív, inkább tényszerűnek mondanám azt az írást.
Még soha senkit le nem beszéltem Lelit vásárlásról.
A Lelit kisgépek 40 éves technika nulla innovációval. Egy tuning GC-hez képest kávéminőségben a kanyarban sincs. Bár a nulla innováció kicsit túlzás, egy buta pid van benne. -
HSM
félisten
válasz
general #113920 üzenetére
Határozottan elégedett vagyok vele. A Glenda több, mint 58mm-re tuningolt PID-es Anna, nagyobb a bojler is, viszont nincs nyomásmérő, de nem zavart sokáig a hiánya.
Szvsz nem lett a kedvenc gépe, de nem is írt róla túlzottan rosszakat [link] . A fejben a felületkezelés lemaródása meg nem tudni, nem-e a víztől lett, ha jól emlékszem volt róla szó itt a topikban korábban.
A PID kiírása főzés közben tényleg külön életet él, de a kifolyó víz a mérések szerint rendben van, nekem sem volt vele problémám, és nem szoktam ennyit melegíteni/várni, max nagyságrendileg 5-10 percet.
Gyakorlatilag egy Lelit Victoria technikája van benne, kisebb házban, manuális vezérléssel, ami nekem óriási előny, karbantarthatóság és moddolhatóság szempontjából. Én nem szeretem ezeket a túlokosított főzőket vagyonokért, minél egyszerűbb a technika, nekem annál jobb. A PID+SSR épp elég ezekbe, minden másra tökéletes néhány mechanikus kapcsoló.
Én amúgy régebben Norda + lágyító patronnal, most házi RO víz + szódabikarbóna kombinációjával töltöm, még nem kellett vízkőtleníteni, remélem ez így is marad.
Ami kicsit hiányzik, hogy nem tud előáztatást, de szerintem azt is bele lehetne moddolni, ha nagyon arra vágynék, bár tulajdonképpen egy pumpaszabályzó mod lehet ezt is megoldaná.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest