- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
belab #111913 üzenetére
Szerintem az Argos egy jelenkori, ám agyon magasztalt Pavoni (leszámítva a rugót), koncepcióját tekintve. Így első körben az a gyanúm, hogy egy duplát nagyon élvezetes lesz vele elkészíteni, de kettőt vagy többet már nem igazán. Nekem rajta volt az ujjam a vásárlás gombon, amíg nem volt túl sok konkrétum a termékről, de aztán letettem róla. Persze örülnék, ha valaki cáfolná ezt a teóriát, mert amúgy számomra tetszetős gépezet és méretben, featureökben amúgy hozza azt, amire vágyom egy ilyen manuális géptől.
-
pbalint
csendes tag
válasz
belab #111913 üzenetére
Hahó!
Én egy hosszabb ideig nem tartózkodom otthon, a Flair58 pedig nem jött velem, így sajnos csak pár hét tapasztalatát tudom leírni.
Csak viszonyításképpen: volt régebben Flair signature-öm, illetve a Flair58 mellett van egy Robot is.
A pozitívumok:
+ Szerintem gyönyörű.
+ A T kar jó hosszú, elég egyszerű a nyomást kifejteni, számomra sokkal kényelmesebb mint az eredeti Flair vagy a Robot.
+ Kényelmesen elfér az acaia lunar alatta (bár ennek inkább alapnak kéne lenni a Robotnál is)
+ Számomra hatalmas feature az előmelegítés, bekapcsolom, intézem a dolgom, majd 10 perc múlva odamegyek
+ Egy PID-es kannával írtó konzisztens világosabb pörik esetén is, simán tartja a vizet 95-96 fokon percekig
+ Nekem hatalmas workflow kényelem a portafilter, illetve a többi kiegészítő hozzáViszont van számos negatívum is:
- A táp mint egy 20 éves laptopé, borzasztó, és katasztrofális zöld leddel világít
- A hőmérséklet állító kontroller nagyon gagyinak hat
- A kontroller csipogása legalább annyira borzasztó, mint a zöld led
- Sajnos ez is hajlik, mint az eredeti Flair, ezért is látni a promo videókon, hogy nincs középen a lefolyás.
- A portafiltert nehézkes előmelegíteni, bár én simán átpumpálok rajta vizet, nekem ez még mindig kényelmesebb workflow, mint a Robot v Flair előmelegítése.
- Önmagában a megépítettsége nem érződik annyira prémiumnak, mint a RobotéSzóval összességében akit ez az előmelegítős macera annyira nem vonz, vagy hipervilágos kávékból szeret presszót csinálni, annak hoz előnyt egy Robottal szemben. Ha kéziörlővel használom, akkor 2-3 shot húzása hiper kényelmes, nem kell figyelni, hogy visszahűlt-e már, nem kell újra előmelegíteni stb.
Összességében nem tudom megítélni, hogy ez ennyi pénzért sok-e vagy sem. Én nem bántam meg, hogy megvettem, de úgy döntöttem nem adom el melőle a Robotot (legalábbis egyelőre).
Illetve jön (vagy már kijött?) egy frisssítés, amiben a dugattyú egyirányú szelep lesz, az mindenképpen hozzáad majd, azt talán érdemes megvárni.
Ha egy picit csapongós lett az írás, azért elnézést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden, ami Unreal Engine
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest