Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toobee

veterán

válasz Toobee #140000 üzenetére

Mindet kóstoltam közben. Reklamáció tapasztalatom szerencsére még sosem volt a Kofioval, de elég gördülékeny. Diamond szerintem túl van húzva vagy már a zöld döglött volt, egyértelműen hibás kávé. 20 euróért már nem ezt várja az ember. Kb 3 perc volt cseten és jóvá is írták kreditként. Szerintem nem emberi ügyintézővel beszéltem, talán ezért ment ilyen flottul.

Tanat (ex Kawa) mindig jó, számomra a legstabilabb márka.
    Pirat kínai magja kellemes, szerintem kávéban is nagyon hamar meg fognak érkezni a premium szintre.
    Mazelab gesha magasan a legjobb ebből a szettből, tőlük fogok még kávét venni. Ez volt az első próba velük.
    Nomadtól nem ájultam el, aztán ma reggel már megvolt az előáztatás indítás a Robottal, mikor kislányom szólt, hogy ő is szeretné nyomni. Mire a kis széket odaraktam neki eltelt pár mp nulla nyomással. Idáig ez lett a legjobb, ajánlom hozzá ezt a receptet :DDD ezzel igazán finomra sikerült.
    darkwood gesha is kellemes, de a Mazelab jobb vétel volt. Nagyon szuper környezetvédők, ezért a dobozban van egy műanyag szelepes tacskó, ami nem visszazárható, cserébe küldenek a kávé mellé egy logozott műanyag csatot ;] oldalukat ks érdemes megnézi, igazi bullshit generátor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés