- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
"A hibrew.hu -n lehet kávépárnát is kapni 90 Ft-tól /db, Nápolyból hozatom"
Megrendeled Nápolyba, aztán onnan valami ismerősöd felveszi és elhozza vagy konkrét nápolyi webshopból hozzák magyarba?
H11-em van, pod-ot nem próbáltam vele. Milyenek a kávék azzal? Nem nekem kellene, hanem ha vendég jön. Nem szivesen őrölgetek kézzel, ha jönnek négyen
-
headhunter86
senior tag
Köszi szépen a választ! H10-es gép milyen súlyban van, illetve azt meg tudod mondani, hogy a fejegysége az full fém-e?
Őszintén szólva kezdek elpártolni az AVX-től, mert kicsit átverve érzem magam, hogy tegnap fél nap nyomoztam az után, hogy pl. a EM TB1 Plus az milyen néven fut erdetileg, hogy egyáltalán utána tudjak nézni, hogy milyen a gép, mert nyilván AVX néven csak itthon létezik. Úgy adják elő, mintha a saját gépük lenne, közben csak átcímkézett gép mind.
Persze aztán sikerült megtalálnom nagy nehezen, akit esetleg érdekel egy Turin Sonata.Úgy vagyok vele 190.000 HUF-ot adtam volna egy Gaggia Classic Evo Pro-ért is, hogy akkor legyen benne anyag és tényleg igazi olasz gépem legyen. Csak olvasgatás után rájöttem, hogy bojleres és 10 perc mire üzemkész. Így letettem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós kamerák
- New World - az új Amazon MMORPG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest