- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az az igazság, hogy most nézem, lehagytam, amiért érdeklődtem. Ugyanis, ha váltani kellene másik kávéfőzőre, akkor szívem szerint maradnék továbbra is az automatánál. Viszont itt olvasgatva, látom, hogy egyre nagyobb a kapszulás gépeknek, kávéknak a sikere. A kényelem szempontjából nem sokat gondolkodnék, de szerintem a kapszulák egy kissé irreális áron kaphatók. Valaki itt a fórumban számításokat mutatott be, ami összességében azt mutatja - és én is erre hajlok -, hogy hosszabb távon nem túl nagy az a differencia.
Tehát, nem tudom, érdemes-e maradni az automatánál vagy irány a kapszulás rendszer?Végül is a szüleid példája azt erősíti, hogy lehet még idő a gondolkodásra. Az igaz, hogy mi is kizárólag vízlágyítós szűrt vizet használunk (ezt használjuk tea főzéshez, vasalóba, gőzfelmosóba), de gyári szűrő csak egy évig volt benne, azóta nélküle megy a kávéfőzés. A rendszeres tisztításra, karbantartásra, kenésre odafigyelek, kétszer gumigyűrűket is cseréltem. 8 ciklus után a vízkőoldó program is lemegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest