Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
így csinálom. Főzés után milyen gőzt eresztenék le?
Lefőzöm a kv-t, majd megnyomom a gőz funkciót, utána üres edénybe kiengedem a maradék vízet a csöcsből, amíg gőz nem jön. Utána megy alá a tejes kanna.
Eddig 3/2 alkalommal baromi vízes tejem lett, ekkor annyi ideig nyomattam, amíg már kézre túl meleg volt a kanna. 1x pedig aránylag jó lett a tej, viszont itt kevesebb ideig gőzöltem és nem is lett olyan meleg.Gőzölésnél amúgy néha nem értem, hogy mit csinál. Tegnap is pl kiengedtem a fölös vízet, majd kezdtem a habosítást és rá pár mp-re abbamaradt a gőzölés és villogtak a lámpák. Mint ha elfogyott volna a gőz. Pedig nem engedtem sokat, nettó kb. összesen fél percig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest