Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azt gondolom, érdemes lenne külön őrlőt venned. A Graef 702 elég népszerű itt, használtan 20-30%-kal olcsóbban megkapod, illetve fokozatmentesnek ajánlani tudom az Iberital Challenge-t; évekig használtam és szerintem szuper kis kúpos őrlő. Annakidején (talán most is) az volt a közvélekedés a hc topicban, hogy az őrlő még fontosabb is, mint a főző, bár nyilván nem kell túlzásokba esni; ha fejlesztesz, akkor jó eséllyel a teljes láncot fejleszted :-)
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ha fos (és drága) sztárbáksszal eteted és nyomifoki szűrővel, akkor szerintem pénzkidobás az egész. Az őrölt kv vásárlása pedig eredendő bűn. Uff.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás