Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
#49155328 #1722 üzenetére
Én is a végére értem a három íznek. Leszögezném egy Philips automata gépből próbáltam ami nem hozza ki annyira az ízeket, sokat elfed az biztos. Egy normális presszó gép sokkal többet mutatna ahogy egy Brikka is. Nálam egyértelműen a Honduras SHG lett a győztes második a Brazil Santos és jó utcahosszal lemaradva a Columbia Supremo. Nem azt mondom,hogy ihatatlan a C. Supremo de számomra nem jól eső ízek vannak benne (túlpörkölt,égetett, kicsit gyümis, picit dohos, talán a sok a robusta benne ) ezeket én pont nem szeretem egy kávéban. Az árukhoz képest (ügye 3000/kg beszélünk) annyira nem rossz az első kettő a CS-t én nem ajánlom.
Viszont ha meg azt nézzük ,hogy hozzárak valaki 1-2 ezret kilós árhoz bőven talál ezeknél sokkal jobbat. Szerintem hagyom én is őket, keresek másfele.
más:
Látom a Jacobs is ráment a barista vonalra. Ezt kóstolta valaki? A sima zöldet nem szeretem de talán ez az új barista náluk is jobb mint ahogyan az omnia-nál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest