Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Köszi, közben kicsit utánaolvasva arra jutottam, hogy leginkább ízlés kérdése, hogy kinek melyik jön be jobban eszpresszóra. A K4 állítólag inkább testesebb ízt fog kihozni, a K6 inkább világosabbat. Pörköléstől is függ, hogy kinek melyikkel sikerült a számára tetszetősebb ízvilágot kihozni. Van, aki világos pörkhöz egyiket, sötétebbhez a másikat preferálja. Sőt, vannak, akik pourover-hez egyértelműen inkább a K4-ért nyúlnak, eszpresszóhoz a K6-ért, holott a gyártó inkább fordítva ajánlja...

A végszó többnyire az volt, hogy egyrészt embere válogatja, kinek melyik tetszik, másrészt nem olyan nagy a különbség, hogy érdemes legyen sokat foglalkozni vele.
Végül K6ot rendeltem. Egyrészt mert Alin találtam 114eurért hajlított kurblis K6-ot, K4eseket csak drágábban, másrészt mert a K6 állítólag sokkal elterjedtebb is, ezért alkatrészutánpótlás, közösségi infó, stb is több van hozzá.
Amúgy most futottam bele abba, hogy a Kingrinderek tengelyének a vége szabvány csavarhúzó bit, hogy a kurbli helyett akkus csavarhúzót is rá lehessen dugni..
Szerintem nagyon szellemes, tök jó lehet a dial-in-hez, amikor sorozatban egymás után sokat darál az ember. Próbáltátok? jól működik aksis csavarhúzóval a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem nagyon szellemes, tök jó lehet a dial-in-hez, amikor sorozatban egymás után sokat darál az ember. Próbáltátok? jól működik aksis csavarhúzóval a dolog?
Mr.Csizmás