Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
Sziasztok!
A minap rendeltem egy Bialetti Moka Express-t, mert ittam pár csészével, és egész bejött a végeredmény, viszont lehet hibáztam. A 6-os méret akciós volt alzán, a gvh kuponnal tök baráti áron van, gondoltam ha nagyobb na bumm, legfeljebb ha átjönnek páran sincs baj, magamnak meg majd töltök bele 1 adagnyit. Közben viszont gondolkodtam a dolgon, hogy kevesebb vízzel, nagyobb térfogaton lassabban lesz meg a kellő nyomás hozzá, ezáltal lehet hogy megégetném(?) a kávét (vagy olvastam ilyen overextract-ról is, de elég tudatlan vagyok). Mondjam le a rendelést, és vegyek valami 1-2 adagosat, vagy maradjon ez?
Illetve esetleg ha nem moka express, akkor mit ajánlotok? Nézegetem a french presseket is egy ideje, de sosem próbáltam.
Most nespresso-t iszom, de elég csalódott vagyok íz kínálat tekintetében (meg amúgy egy kis ilyen kávézós szöszmötölés fun elfoglaltságnak tűnik). Kb mindegyik ezt a gabonás ízt tudja, valamelyik megfűszerezve egy kis víz/semmilyen ízzel, vagy borzalmas keserűséggel. Ha esetleg tudtok valami iránymutatást adni, hogy mit lesz érdemes kipróbálni az új "géphez", azt is megköszönném.
Nespressoból a Tokyo, Colombia és Ethiopia ami bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás