- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz
salytmasztor #8925 üzenetére
Biztos lesz aki többet tud neked segíteni, de leírom a gondolataimat hátha segít. Én kb. havonta ittam 1-2 kávét, ezzel a "múlttal
" lett egy kapszulás (cafissimo) gépem. Teljesen hozta a kis reggeli kávéim felé nyújtott elvárásokat, ha olyan kívántam valami ízesített kapszulát ittam, ha kicsit komolyabbra vágytam akkor ittam egy simát (a rózsaszín kapszula, illetve a brazil tetszett kiefjezetten). Eltelt kb 2 év és meguntam, főleg az ízesített kapszulákat, de az ízesítetlenek sem hozták már igazán azt finom, selymes, igazán "kávé ízt" amit szerettem volna és vágytam egy sima karos gépre, és lett egy DeLonghi EC155-öm. Megiszom reggelente/akár délután a már rendes(ebb) kávémát és boldogság. Nem mondom, pár év és lehet ezt is "kinövöm", de én nem bánom hogy így lassan lépegetek fel a létrán és nem ugrok bele egy drága, már sokkal több törődést ígénylő daráló+komolyabb gép kombót. Egyedül egy hátrányát érzem a váltás óta a karos gépemnek, hogy ez nem az hogy be a kapszula, lefőz, ki a kapszula majd mosásnak egy kis víz át kapszula nélkül (~2 perc), hanem azért hogy szép legyen a végeredmény és a gép is tiszta maradjon, ahhoz picit több idő kell reggelente, főleg hogy az asszony is rákapott a kávéra mostanság
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest