Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Pitterix: Gyógytorna
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
üzenetére
Szia, köszi!
Ez a szűrő melyik Britába passzol, illetve ivásra is alkalmas az általa szűrt víz, vagy kimondottan csak "kávévizet" készít? Talán a Laica kávé-tea szűrőjénél írták, hogy az a víz állandó fogyasztásra magában nem alkalmas.
Vagy az járható, hogy egy kancsóhoz veszek kétféle szűrőt, aztán éppen mihez kell, cserélgetem? Vagy ha már elkezdtem használni, akkor folyamatosan vizet kell érnie?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ez a szűrő melyik Britába passzol, illetve ivásra is alkalmas az általa szűrt víz, vagy kimondottan csak "kávévizet" készít? Talán a Laica kávé-tea szűrőjénél írták, hogy az a víz állandó fogyasztásra magában nem alkalmas.
Vagy az járható, hogy egy kancsóhoz veszek kétféle szűrőt, aztán éppen mihez kell, cserélgetem? Vagy ha már elkezdtem használni, akkor folyamatosan vizet kell érnie?
Mr.Csizmás