- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!Megjött az IMS 14-16g-os nyomásfokozó mentes kosaram az AVX-től. Beleapplikáltam a gyári Delonghi karba, mivel nem találtam olyan bottomless kart olcsón, amiről sok jót olvastam volna és hosszútávon nem cseszi össze a konyhát. Kis faragással de szépen bele lehet tenni a gyári karba, a belső műanyagot kicsit visszavágtam, megcsiszoltam 100-as papírral és egészen jó lett. Érdekes, hogy ez a kosár gyönyörűen bepattan a szűrőtartó rugóval, míg egy másik nem ment bele.
Most újra be kell kalibrálni a darálót, mivel teljesen máshogy viselkedik a Dedica mint a nyomfokissal. Amit tapasztaltam, hogy a pogácsáim sokkal könnyebben és egyben jönnek ki, mint a gyári szűrőkosárral, illetve talán jobban át is melegszik a kosár és a szűrőtartó is.
A kávé íze valamivel jobb, viszont azt tapasztalom, hogy finomabb őrlésnél nincs olyan crema-ja a kávénak, mint mondjuk 6-8-as fokozaton (Graef őrlő). Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- ÚJ! Elektromos vízipisztoly RGB villágítással!
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest