- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondjuk annak most nem szívesen állnék neki
amúgy nagyon elégedett vagyok a géppel, 2-3 hónap alatt kb meg is tanultam használni annyira, hogy szinte mindig iható a végeredmény
akartam kérdezni egyszer, hogy a PID-del mik a tapasztalatok; aztán HC-ben rákerestem, és láttam, hogy akár ilyen 7-8 fokos eltérést is lehet mérni (akinek van hozzá türelme és eszköze
) ..
volt egy etióp aztán egy hondurasi kávé, amit kósoltam kávézóban, aztán vettem belőle ott helyben, és sehogy sem akart olyan lenni.. megkérdeztem minden paramétert, elhangzott hogy hőigényes, és 95 fokon készült. Minden stimmelt, a lefolyás, az arány, az adag, csak az íze nem
így nem maradt más mint a hő, és 103-ig kellett elmennem, hogy kb ugyanolyan legyen.
de az olvasottak alapján ez normális
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest