- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesshou
senior tag
Sziazstok Egy kis iránymutatásra lenne szükségem.
Nemrég szereztem be egy Tchibo esperto kávéfőzőt de küldöm is vissza mert számomra élvezhetetlenül vizes kávét főt legkisseb örlési fokozaton és akármennyire is rövidre engedem. Egy poemiam volt előtte ami egész jó kv-t csinált de sajnos elhalálozott és gondoltam megnézem az automatákat.
Most viszont ezen a 80-es áron nézelődök.
2 dolgot szeretnék egy normális elektromos örlőt hogy frissen tudjam őrölni a kávét meg egy karos presszó gépet ami le tudja főzni az őrleményt.
Nekem a poemia-val az volt a gondom hogy ha finomra őrölt kávét kapott nem tudta átnyomni rajta a vizet a durvábbra őrölten meg túl gyors volt másrészt mire lefőztem kihűlt a kájha és már nem volt elég meleg.
Tudtok ajánlani főzőt? esetleg darálólt? a darálókat nem ismerem ha konkrét típust nem is tudtok ajánlani akkor esetleg annyit hogy mire kell figyelni a vásárlásnál?
Előre is köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest