Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És az a kávé mégis jobb lesz, mint amit tudás és eszközök nélkül az ember otthon el tudna magának készíteni. Vagyis a profi kávésok jobb kávét tudnak csinálni maguknak, de a felhasználók nagy többsége egy ilyenből jobb kávét iszik otthon, mint amit másképpen elő tudna állítani magának.
Szerk re vízhő stb.: én ezt már feladtam, ami savanyú az automatával, az savanyú, nem tudok vele mit csinálni, mint más kávét venni. Ha túl keserű, azon tudok segíteni a hőmérséklet csökkentésével, de az is arra jó, hogy ne kelljen kidobni a kávét, legközelebb úgyis mást kell választani. Ezek be vannak lőve egy standard ipari kávéhoz, és ami attól eltér, az nem lesz finom, a beállításokkal max. a saját ízléshez lehet igazítani a kávét.
Én most örülök annak, hogy kipróbáltam a piros pellinit, fogok tovább kísérletezni, de nekem ez marad egyelőre a standard kávé ehhez a géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő