- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Normális, ha világosabb pörkölésű kávénál még optimális beállításon is érezni egy kis savasságot? Nem ugrik ki az összképből, de érezhetően ott van.
Brikkával főzöm ki a kávét, fixen 60ml késztermék, a kávé szemcsemérete az egyetlen szabad változó. A mostani, AVX Ethiopian Guji különösen érzékeny a beállítására, egyetlen fokozaton ad csak jó eredményt.Másik kérdésem az lenne, hogy Brikkával milyen kávéval értetek el szép, tartós habot? Ezekkel a világosabb pörkölésű kávékkal szerintem nem is nagyon lesz krém, már kiöntésnél elillan. Vettem még egy csomag friss robustám is, sztem túl is van pörkölve, mert kissé olajos ak a szemek. Ezzel is csak jelképes habot ad (1-2mm marad meg). Szóval eddig elmaradt a habos élet.
A 100% robustám egyébként Lavazza Expert Gusto Forte. Tejeskávénak vettem, de ez még annak is gyenge. Az íze teljesen semleges, csak az erőteljes pörkölést érzed benne. 50-50-be keverve egy rendes kávéval még talán elmenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest