Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Normális, ha világosabb pörkölésű kávénál még optimális beállításon is érezni egy kis savasságot? Nem ugrik ki az összképből, de érezhetően ott van.
Brikkával főzöm ki a kávét, fixen 60ml késztermék, a kávé szemcsemérete az egyetlen szabad változó. A mostani, AVX Ethiopian Guji különösen érzékeny a beállítására, egyetlen fokozaton ad csak jó eredményt.Másik kérdésem az lenne, hogy Brikkával milyen kávéval értetek el szép, tartós habot? Ezekkel a világosabb pörkölésű kávékkal szerintem nem is nagyon lesz krém, már kiöntésnél elillan. Vettem még egy csomag friss robustám is, sztem túl is van pörkölve, mert kissé olajos ak a szemek. Ezzel is csak jelképes habot ad (1-2mm marad meg). Szóval eddig elmaradt a habos élet.
A 100% robustám egyébként Lavazza Expert Gusto Forte. Tejeskávénak vettem, de ez még annak is gyenge. Az íze teljesen semleges, csak az erőteljes pörkölést érzed benne. 50-50-be keverve egy rendes kávéval még talán elmenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás