Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BokorGabor
csendes tag
Sziasztok!
Szervizesként tevékenykedem és egy elég fura és problémás jelenségre lettem figyelmes az utóbbi napokban. Konkrétan a 10. gépet állítom helyre 3 nap alatt.
A kaspersky antiransomware toolja miután felfrissül a legújabb 5.0.0.0 verzióra a következő restartnál már megáll a boot kékhalállal, critical service failed a hibakód.
A rendszervisszaállítás nem működik, egyedül úgy lehet helyrehozni az egészet ha alapállapotba van állítva a windows a személyes fájlok megtartásával. Így csak az alapállapotba állítás közben törölt programokat kell újratelepíteni.Eddig csak windows 10 esetén tapasztaltam ezt a problémát, igaz mindegy melyik build (2004 vagy 20h2)
Jár még valaki ugyanebben a cipőben?
-
Olyan terméket kell használni, amivel semmilyen gond, vagy a legkevesebb van. Védelem tekintetében egy tapasztalt felhasználónak teljesen mindegy mit használ.
Aki meg eszetlenül kattintgat, meg warezol, annak az összes egyidőben feltelepített víruskereső sem fog védelmet adni. -
Dumi86
senior tag
Remélem nálad minden oké lesz
Én garantáltan nem fogom egyhamar felrakni. Ezt a nem kis bugot amit írtam nem mostanában fogom elfelejteni Kasperskytől. Igazából nem szándékozok ezen aggódni minden gép induláskor mikor döglik be valami. Szerintem más is így lenne ezzel. Vannak az elviselhető Bugok és van ami már nem oda tartozik
-
UserX
addikt
Jelentem, két hete én is a Kaspersky felhasználók közé tartozom! A Free-vel kezdtem. Egy hete megvettem a KIS-t. Eddig semmi bug (kopp-kopp)! Sajnálom, akiknél előjön!
Ha nálam lesz valami, jelentkezem...
-
Dumi86
senior tag
Franc se szivatja magát ekkora buggal... Még a leg gázabb vírusirtó se csinált nekem ilyet hogy egyszerre fut a beépitett Defenderrel. Pláne egy ekkora névtől mint a Kaspersky, nem várna ilyet az ember. Ment vissza az F-Secure. Egy hónap folyamatos használat után annyi hibája volt, hogy a Deepguard lassan ismert fel egy két új program telepítőt(várok innentől pár napot és jó is). Összeségében tapasztalataim alapján a leg bugmentesebb vírusirtó jelenleg szerintem az F-Secure
-
válasz
Fire/SOUL/CD #9592 üzenetére
Igen, nem egy dologról beszéltünk, de ezt én is tudtam.
A lényeg, hogy folyamatosan bebugzik a termékeik és vannak hibák, amiket évek óta nem javítanak ki. -
válasz
Szellem. #9590 üzenetére
Szerintem nem egy dologról beszéltek Dumi86-al...
Amit Te linkeltél, az a jelenség "ezeréve" megvan, azaz még a KIS betöltődése után is (tudod, az is egy darabig mazsolázik) még 1-2 percig vakarózik a Windows Biztonság is (Védelmi adatok lekérése).Szóval Dumi86 nem erről írt szvsz...
-
Sajnos a Kaspersky ilyen. Az első egy-két napban nagyon frankón fut, azután valami történik és előjön egy vagy akár több hiba. Általában a gép lelassulása, stb. Nem tudom, hogy mit csinálnak az oroszok, de sosem sikerül nekik egy igazán erőforráskimélő, gyors terméket összehozni.
Sokszor probléma (malwaretipsen is írták), hogy nem integrálódik rendesen a Windows Defender központba. Egy srác ott kifejezetten írta is nekem privátban. -
Dumi86
senior tag
Na szuper bug jelentkezett nálam 21.3al
Bekapcsoltam a gépet és egyszerre megy a Defender és a Kaspersky... Ilyet se láttam még. Vissza se lehet kapcsolni csak a Kasperskyt.... Most ez így mi? Biztonsági központba csak a Defendert látja mint virusírtó.
Ahogy nézem teljesen egy időben fut a kettő. Iszonyat lassú is lett a gép és a memória használat is megugrott rendesen.
-
-
Pano
addikt
Sziasztok!
A Kaspersky Free továbbra is annyiban tér el a hagyományos Anti-Virustól, hogy nem lehet a komponens beállításokat kezelni?
Egyértelmű leírást erről nem találtam, eddig. -
I02S3F
addikt
válasz
Jack Oneill #9583 üzenetére
Köszi szépen!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! A cégnél van Kaspersky Endpoint Security for Windows 11.5.0.590.
Van egy webböngészőn keresztül elérhető programunk, amelynek lejárt a tanusítványa. Legalábbis a Kaspersky azthiszem ezt mondja. A kapcsolat egyébként https. Ilyenkor elsötétül picit a Windows és feljön egy párbeszédablak, hogy hovatovább (hány percre engedélyezed ezt a nem biztonságos kapcsolatot). Ilyenkor (Home Office miatt) Anydesk-el nem tudjuk a párbeszédablakot manipulálni. Tehát hiába kattintunk rá az egérrel, nem történik semmi. Gondolom a Kaspersky blokkolja az Anydesk-et.
Az egyetlen megoldás az volt, hogy bentről, aki bent volt leokézta az ablakot.Van ötletetek, hogy hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
Maga a termék valami Cloudos Kaspersky (pontosan nem tudom).
Ha szükségetek van a potnos hibaüzenetre azt nem lesz könnyű kideríteni. A kliens gép Win7 (és nem friss).
-
Amos17
tag
Sziasztok, Lejáróban van a KIS multi device-om és nézegetve a netet tele van KIS 2016-os verziókkal. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a kulcsok jók a KIS 2021-hez?
-
Dumi86
senior tag
Nem tudom észrevettétek-e,de böngészőből végre normális sebességgel tölt le(most épp a Libreofficet töltöm le). Normális nálam az 50Mbitnek megfelelő sebesség. Eddig mindig lecsipett ugye a sebességből. Megnézem most Speedtestet böngészőből
Speedtest eddig 30-32Mbitnek megfelelő sebességet hozott. Most 40.5 Mb
-
-
válasz
szaboi6512 #9572 üzenetére
Csinálok egy gép újraindítást.....
Meg is volt: változás semmi, nekem nem megy. Majd legközelebb.
Ami fura, hogy itt a Ph-n átmentem másik topicba és ott működik kattintáskor a link megnyitás . De nem a világ vége, előbb-utóbb jön frissítésben.
-
szaboi6512
őstag
-
válasz
Fire/SOUL/CD #9569 üzenetére
Erre kíváncsi leszek.
Viszont frissült a [Kaspersky weboldala].
Persze a magyar nyelvű oldal ugyan olyan trágya maradt. -
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #9565 üzenetére
Ennek mi az értelme? Ki van írva a Kaspersky oldalára, hogy miket változtattak globálisan a 21.3-as termékekben.
Erre csak a KSC-ben és a KSC Freeben elérhető.Amúgy köszi, hogy megnézted.
-
-
-
-
Aki felrakja a 21.3-at, az megnézné, hogy a Fogaskerék/Beállítások/Általános menüben van olyan, hogy Ne Zavarjanak funkció?
Malwaretipsen azt keressük, hogy van akinek megvan ez a funkció (KSC Free), és van akinknek nincs, pedig ott a változások listájában.
A Játékmód használata opció környékén kéne lennie! -
-
Aki pedig szeretné letölteni a végleges magyar nyelvű verziókat:
[Kaspersky Free Antivirus 21.3]
[Kaspersky Internet Security 21.3]
[Kaspersky Total Security 21.3]
Használjátok egészséggel.
-
Dumi86
senior tag
Megjelent ma a 21.3
Perpill csak a szokásos oldalon, hivatalos oldalon még a 21.2 jön.
-
-
Dumi86
senior tag
Az már nem fog menni mert tiszta rendszerre raktam a Kasperskyt. Amúgy a Deepguard szarakodott a programok telepítésénél. Amúgy Aimp,Viber,Unreal Commander,Sumo. Ezeknek ahogy jött frissitése nem tudtam lefrissiteni őket,vagy ha ment is akkor hibásan csinálta meg. Onnantól Programok hozzáadásánál hibás telepítésnek jelezte az adott programot. Ez nálam olyan amin se erőm se kedvem nincs idegeskedni. Mindez a fals Deepguard észlelés miatt.
-
Dumi86
senior tag
Én a sok itt olvasható rossz tapasztalat ellenére tegnaptól Kaspersky Anti-Virusra álltam át
Igen a rendes fizetősre. Alzán ez is egész korrekt volt. Nekem nem volt idegzetem az F-Secure fals riasztásaihoz meg beküldözgetni elemzésre a programjaimat
Ja meg viszonylag gyakran jön frissités a programjaimhoz és ha mondjuk aznap vagy azonnal akartam frissiteni jött a fals riasztás. A feljebb írt hibákból én nem tapasztalom egyiket se,sőt kellemes meglepetés a rendes Anti-Virus. Eddig soha nem használtam Kasperskyből Free-n kivül mást. Igen jól beállítható és átlátható. Jah meg ebbe nincs semmi sallang mint gondolom az Internet Securityben. Na majd az idő eldönt mindent
-
TwoLoki517
csendes tag
válasz
Szellem. #9547 üzenetére
"Windows Kékhalál: Memory Management probléma. Memória tiszta, minidump visszafejtve: kaspersky driver okozta.
Webböngészés: Lapok időnként nem töltődnek be csak hosszas gondolkodás után"
Én pont az ilyenek miatt hagytam ott, az összes verzióval voltak ilyen gondok, nagyon gyakran. Szerencsére a Defender is elég nekem általában, igaz, hogy a Kaspersky védelme a legjobb (rootkitet pl csak ez vette észre, egyik top vírusirtó sem), de ha cserébe használhatatlan a gép átlagfelhasználásra is, akkor nem sokat érek vele sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Robogó, kismotor
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest