- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Kaspersky 21.25:
[link]What's New:
Mi újság az alkalmazás legújabb verziójában
Az alkalmazás legújabb verziója a következő új funkciókat és fejlesztéseket vezeti be:
A Scam Protection szekció bekerült a fő alkalmazásablakba, kiemelve az összes átverés észlelési funkciót.
Új ajánlást vezettek be a felhasználóknak a Passkey-t használó weboldalakon is az azonosításhoz.
Támogatás a WeChat egyszeri bejelentkezéssel történő engedélyezéshez Kínában.
Frissítettem a felhasználói felületet modern grafikai elemekkel.
Hozzáadtam egy ajánlást a "Ne követés" opció engedélyezésére. Ez az opció alapértelmezés szerint ki van tiltva.
Hozzáadtam egy opciót, hogy elrejtsük az értesítést az inkompatibilis szoftverek észleléséről.
Az engedélymegosztási folyamat leegyszerűsített. Most már megoszthatod a licencet egy linket küldve.
Most már a felhasználók könnyedén letölthetik a Kaspersky Password Manager-et, a Kaspersky VPN Secure Connection-t és a Kaspersky Who Calls funkciókat a fő alkalmazás ablakán található előfizetéses megosztási blokkból.
Új kontextuális telepítési forgatókönyveket vezettek be a Kaspersky Who Calls és a Kaspersky Password Manager számára.
Növelte a weboldalak megnyitásának sebességét a biztonsági ellenőrzési mechanizmusok optimalizálásával.
-
Szellem.
Topikgazda
Sajnos független a Windows-7-től, vannak vele anomáliák. Nálam például nem megy Edge alatt a youtube-on amagyar feliratozás. Chrome alatt tökéletes, FF alatt tökéletes, de Edge alatt ha Kaspersky-t használok nincs magyar feliratom. Ha kikapcsolom a titkosított kapcsolatok vizsgálatát, akkor Edge alatt is megy a magyar felirat.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Ezt én sem értem, mert eddig ennek kellett volna jelenteni. De én péládul a Standardot amit vettem, az alkalmazásban adtam hozzá, mintegy kiterjesztés. 1 év 3 gépre, mint az elöző amit használtam. És nem adta hozz, igaz nem is aktiválódott még, hanem itt a fiókban és azt írja nincs használatban. De ezt eddig is meg lehetett tenni.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Most a Kaspersky oldalán olcsó a licenc, ha a SOCIAL kupont felhasználod:
Bevásárlókosár - Kaspersky
-
Szellem.
Topikgazda
Láttam, de nem is ez volt a kérdés....
Ez erősen első béta, csak tesztereknek érhető el, de ha ennyire bátor vagy akkor jelentkezz béta teszternek, és ha szerencséd van és bevesznek, akkor te is fel tudod telepíteni. És talán nem okoz rendszerösszeomlást valamelyik hibás béta. És akkor majd lehet azon vigyorogni.
-
Szellem.
Topikgazda
Ha megnézed a képet, látható, hogy még Béta.
-
Szellem.
Topikgazda
A 21.24-ben egyre több lesz az AI funkció.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Ezt most nem mondod komolyan ugye?
Kaspersky ingyenes; próbaletöltések – Vírusvédelem 2025 | Kaspersky
Itt van mind a 3 verzió. Értem én, hogy könnyebb ha valaki belinkeli és az ember szájába adja a dolgokat, de ez kb. 3 kattintás volt nekem is. Én is innen szedtem le tegnap. -
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Az volt az érdemi újdonság utoljára, hogy megszüntették a fizetős KAV-ot, hogy ráeröltessék az agyonpakolt szoftverüket a userre. És az volt utoljára a fejlesztés, hogy új neveket kaptak a termékek. Kb. ennyi. De azóta semmi érdemleges nem történt. Ezt a supermitm megoldást is elég régóta igérgetik, de csak tesztelik, csak tesztelik és sehol semmi. Pedig nagy mértékben gyorsítaná a böngészési élményt és végre meg lehetne szabadulni attól, hogy egy AV saját tanúsítványt illeszt a webforgalomba.
-
Szellem.
Topikgazda
Ebben semmi jelentős nincs. A jelentős az nem ez. És ezt ideje volt megcsinálni, mert elég sok termék esetében, ha veszel egy másik kulcsot olcsóbban akkor lehet vele hosszabbítani az előfizetést és nem kell váltogatni a fiókban az előfizetések között.
Ezzel inkább le voltak maradva.
Az jelentős, ha végre kiadnak egy közel bugmentes szoftvert, az jelentős, ha odafigyelnének arra, hogy ne lassítson bizonyos dolgokat a gépen. Például a webböngészést, vagy a fájlkezelő nem nyílna meg minden hideg indításkor lassan, stb.
Ezek fejlesztések, meg az is fejlesztés, hogy nem szarják össze a programot olyan felesleges modulokkal mint a fájltisztító aminek semmi köze a védelemhez. -
Szellem.
Topikgazda
Nem tudok semmit. Szokásos szórakozás. Semmi nem változik, csak a motorháztető alatt megy a heggesztés.
-
Szellem.
Topikgazda
Kint a Kaspersky 21.23.

-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Az úgy más. Úgy helyes. A normál, tehát az context menüben úgy van ahogy írod.
Ha átállítja a classic contexmenüre a windows 11-et, akkor egymás alatt van kettő.Akinek több van annak talán segíthet az a megoldás, hogy letörli a Kaspersky-t a szokáso megoldással, tehát a Windowson belül a Programok és Szolgáltaások menüből. Majd mielött újraindítaná a gépet, le kéne futtatni a kavremovert és úgy restart a gépnek. Aztán jöhet a friss tiszta Kaspersky telepítés.
-
Szellem.
Topikgazda
Az se jó, mert kettőnek kell lennie.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Ja, de ebbe se került bele a SuperMITM. Húzzák valamiért nagyon.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Webvedelem piramisjatekokkal, szerencsejatkokkal, hamis oldalakkal szembem.
Amiről Te beszélsz az az URL tanácsadóhoz tartozik.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Lefrissült ma magától:
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Ez a webforgalom ellenőrzésének új funkciója.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Ki lehet kapcsolni a Kasperskyben a tanusítványos weboldalellenörzési megoldást.
Gyorsabb lesz a böngészés és helyette a super MITM megoldás veszi át a helyét.
Ezt majd állítólag a 21.-es kiadásokba is bekerül.
Addig az alábbiak segítségével lehet bekapcsolni és aktiválni.Annyi biztos, hogy jelentősen gyorsul a böngészés.
How to enable SuperMITM:
Disable self-defenseUnload the productIn the registry, in the branch HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\KasperskyLab\AVP21.20\environment add the string value component.tp.protocollers.ssl.enable_supermitm = 1
Launch the product
Enable self-defense and reboot the PC
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Mert hivatalosan az EU-ban és UK-ban nem elérhető a Free. Megszüntette a Kaspersky. Ilyen trükközéssel lehet telepíteni. Mivel korábban a KAV volt a teljes értékű AV így most ezt a szerepet a Kaspersky Free vette át. A legalacsonyabb kategória a Standard lett ami viszont a KIS tűzfala utódja.
Részemről inkább fizetnék a KAV-ért, mint a Standardért. Nekem az a sok szarság ami benne van nem kell. -
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Nem tartalmazza az adatszivárgás ellenőrzőt a Satndard. Ami a Standardban van az egy alap szar. Már bocs a kifejezésért. Nekem van Plus előfizum és abban az összes email-hez tartozó dolgot ellenőrzi, a Standarban lévő pedig csak egy emailt amivel beléptél az alkalmazásba. A Standarban nem tudsz hozzáadni több emailt. A Plusban igen!
-
Szellem.
Topikgazda
Töltsd le azt a magyar nyelvű telepítőt amit találtál.
Azt telepítsd. Olyan fiókot hozz létre amiben nem volt még sosem fizetős kaspersky hozzáadva! Ez fontos!
Ha telepítetted, és regisztráltál fiókot, akkor utána szedjél le egy friss telepítőt a kaspersky.hu oldalról. Jó a Standard telepítője is. És telepítsd rá a Free Kasperskyre.
És a legújabb verzió lesz már meg, plusz a fiókodban is. Ezek utána fiókból jön le a legfrisebb KAV Free. -
Szellem.
Topikgazda
Elég nagy barom volt, aki ezt kitette így a Kaspersky oldalára. A Standard az Internet Security. Az Antrivirusban sosem volt se tűzfal, se egyéb funkciók. Le is kommunikálták hivatalos videóban, a hivatalos fórumukon, hogy mik lettek a a régi termékek új verziói. A KAV-ot megszüntették teljesen. Helyette lett a Kav Free. Szóval, ez így félrevezetés.
Így ebben a kontextusban érhető amit írsz, de nem igaz ahogy ezt korábban kommunikálták.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Vagy felmész a biztonsagcenter.hu oldalra, vagy a serialcartra.
Mind a kettő hivatalos és megbízható oldal. A serialcartos annyiban bonyolultabb, hogy ott kell német vpn az aktiváláshoz, de utána már vpn nélkül is használható. Csináltam, tuti megbízható.
Licenmegújjítást az új verzióknál csak a kaspersky ad. Mindenhol máshol csak új licencet tudsz venni. De ha ugyan azt a licencet veszed, ugyan annyi gépre, akkor elvileg meghosszabbodik a jelenlegi. -
Szellem.
Topikgazda
Ha valakit érdekel a Kaspersky Machine Learning technológiája, akkor itt el lehet olvasni:
Kaspersky-Lab-Whitepaper-Machine-Learning.pdfNagyon érdekes írás.
-
Szellem.
Topikgazda
Nagyon jól tetted.

Kell időnként az ismétlés, mert sokan nem olvasnak vissza, vagy nem használják a keresőt. -
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Megtisztelsz, hogy engem kérdezel.
Az, hogy az USA kitiltotta, az érthető, mert a jelenlegi vezetésnek ez az érdeke, de mint tudjuk a döntésnek sok értelme nem volt. Ezt engedjük is el.
Az EU pedig nem hinném, hogy ezt meglépné, de ha meg is lépi még MO dönthet másképpen. Én ezzel nem foglalkozom, és neked is ezt javasolom. Én szintén most fogom beaktiválni az újabb licencemet, szóval, nyugodtan lehet használni tovább.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Uncsi nagyon, hogy folyamatosan ugat a Kaspersky a Tanusítvány hibák miatt.
Ma 3 oldalba futottam bele. És hiába akarok tovább lépni, nem jön be az oldal.
Megoldás: Ki kell kapcsolni a Titkosított Kapcsolatok vizsgálatát a hálózati beállításokban.
Emellett plusz, sokkal gyorsabb a böngészési élmény.Kis info hozzá:
HTTPS-VIZSGÁLAT
Ezekben a forgatókönyvekben csak a HTTPS vizsgálatával/szűrésével védheti meg Önt. Mivel nem tudják elolvasni a titkosított információkat, be kell állniuk Ön és a gazdagép közé (pontosan úgy, mint egy számítógépes bűnöző). Ez úgy érhető el, hogy telepít egy önaláírt legfelső szintű hitelesítésszolgáltatói tanúsítványt a számítógépekre, és azzal "levél" vagy lehallgatási tanúsítványokat állít ki a felhasználók által elért összes HTTPS-kompatibilis webhely számára. Ily módon a vírusirtó elolvashatja a titkosított kapcsolatokon továbbított információkat, átvizsgálhatja azokat, és megbizonyosodhat arról, hogy teljesen biztonságosak, így megvédve Önt a HTTPS-webhelyek veszélyeitől.
A FELHASZNÁLÓ AGGODALMA
Ez sok felhasználó számára "aggodalomra ad okot", mert megtöri a "titkosítás" gondolatát. A titkosított kapcsolatokat úgy tervezték, hogy elkerüljék a MitM támadásokat, és a víruskereső alapvetően MitM támadásokat hajt végre a HTTPS "megszakítására" és a két pont közötti állásra, a "biztonság érdekében". Emellett sok felhasználó úgy véli, hogy nagyobb kockázatot jelent, mivel ha olyan forgatókönyv játszódik le, ahol valaki átveheti az irányítást a vírusirtó felett, akkor az egészet fel lehet használni a forgalom elfogására és leleplezésére.
Plus lassítja a böngészési folyamatot is.
-
Szellem.
Topikgazda
Nem csodálom. Pont azt nézem, hogy a malwaretipsen többen teszik ki az új konfigjukat és mit használnak? Na mit? Hát a Defendert. Amikor megkérdezik miért, akkor ugyan az a válasz, hogy mert elegük lett a túlhizlalt 3rd party AV-kból.
Ugyan ez a helyzet a Kasperskyvel is. Imádom, szeretem és a kedvenc termékem. De az az út amit követnek, nekem nem tetszik. Azzal meg, hogy kinyírták a fizetős KAV-ot nagy hibát követtek el. felesleges volt. -
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Ez örvendetes.
A reklámokat, meg a jelzést a főképernyőn kivéve teljesen rendben van a program.
Nekem is van egy külön fiókom, amiben a Kav Free van. De most a Plust-t használom KAV-osítva. Azaz minden felesleges funkciót kikapcsoltam, tiltottam ami nekem nem kell.
Se Behatolásmegelőzés, se Tűzfal, semmi. Nekem ezekkel csak gondjaim voltak és nem véletlen használja a legtöbb gyártó már csak a Windows saját tűzfalát.
Amit sajnálok, hogy a fizetős KAV-ból lett ez a free. Ha ez létezne fizetősben minden felesleges funkció nélkül, akkor ezt venném meg. Bőven elég.
A védelem úgy is az adatbázistól, a systemwatchertől(rendszerfigyelő) és a KSN-től függ. Minden más nekem felesleges és csak a gondom van vele.
A vállalati eszközök ebből a szempontból sokkal jobbak. A fő gépemen vállalati Kaspersky van. Sokkal megbízhatóbban működik és nincs megpuffadva minden szartól. -
Szellem.
Topikgazda
Használd a Kasperskyt, ha meg vagy vele elégedve. Nem kell semmi plusz beállítás.
Használd úgy ahogy van és ha gondod van, akkor lehet módosítani rajta.
Mindegyikkel van gond, egyik sem tökéletes. Az F-Secure-al is lehet gondod, mert a 19.6 okozhat fájlmozgatási és programindítási lassulást. Többen panaszkodnak a külföldi fórumban erről. Ahogy írtam egyik sem tökéletes.
De a topik témája elsősorban a Kaspersky.
Minden másra ott a Vírusírtó Topik.
-
Szellem.
Topikgazda
Ha ugyan azt a licencet hosszabbítod, tehát ugyan az a verzió, ugyan annyi gépre, akkor meghosszabbodik. De ha eltérsz az eredeti licenc típustól és eszközszámtól, akkor nem.
-
Szellem.
Topikgazda
Ahogy a kolléga írta, és ezt sokszor kitárgyaltuk, hogy a telepítő lényegtelen. A fiókod és az abban lévő licenc határozza meg, hogy mi fog aktiválódni a gépeden.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
A VPN még nem elérhető magyarul. Mármint a 21.19-es.
-
Szellem.
Topikgazda
Ja, egyszerre jelenik meg ilyenkor minden.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Egyszerűen ki lehet deríteni. Leszeded és kipróbálod. Simán lehet egyébként, hogy blokkol. Tud érdekes anomáliát okotni. Nekem ma az egeremet nem engedte firmware frissíteni. Engedelyeznem kellett, hogy megbizhato legyen.
Azért mert másnál jó, meg nem biztos hogy nálad. Más hardver és sziftver környezet. -
Szellem.
Topikgazda
Nem hiszem, hogy lesz előrelépés. A Google amerikai cég. Ott tiltott a Kaspersky. Azt senkit nem érdekel, hogy mi milyen régióban vagyunk. Az anyavállalat szerverei Amerikában vannak. Szóval, nem látok esélyt arra, hogy ezt megoldják. Apk és Galaxy Store.
-
Szellem.
Topikgazda
Szerintem szimplán le van maradva a play store. Más alkalmazásokkal is van ez így.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Na, a Kaspersky megtalálta a menekülőútvonalat Amerikában:
TKaspersky víruskereső szoftvert használ? Átkerül a Pango UltraAV | PCMag -
Szellem.
Topikgazda
Amig bakol, ésszerűbb megoldás kikapcsolni, mint teljesen kikapcsolni a titkosított kapcsolatokat. Ha azt a funkciót kikapcsolod, akkor értelemszerűen a többi weboldalon sem fog működni és a drive-by letöltéseket sem fogja megfogni. Ergo, ha csak a bankolásnál van gond, akkor egyszerűbb megoldás mint globálisan kikapcsolni teljesen.
2004 óta használom és ismerem a terméket, sajnos azóta sem sikerült ezt az öszvér megoldásukat finomítani.
A védett bankolás meg sehol nem egy j funkció. Minden terméknél problémás. -
Szellem.
Topikgazda
Kapcsold ki a Kaspersky-t ilyenkor. Zárd be teljesen a böngészőt, a folyamatokban is zárd be és indítsd újra és menni fog.
Ez sajnos a https forgalom ellenörzése miatt van. Ez van amikor egy AV belepofázik a forgalomba. Több a kár ilyenkor mint a lehetséges haszon. -
Szellem.
Topikgazda
Nézd meg ezeket:
Az egyik a főképernyőn az idővonal, a másik meg a naplófájlok az adatbázis frissítésben:
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Igen ezt tudom, de korrekt modon ki is van irva vagy az hogy EU-ban aktivalhato. De korrekten kiirjak.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Ez több dologtól függ:
Aki adja a kulcsot, attól kérdezd meg ha nincs leírva, hogy hány napon belül kell aktiválni a kulcsot. Ez fontos, mert volt már itt olyan, hogy nem volt aktiválva valakinek a kulcsa, és lejárt. Tehát, mennyi időn belül kötelező elvégezni az aktiválást.
És ha megvan a kulcsod, ne írd be se a my kaspersky fiókba, és értelemszerűen se a programba, mert azonnal elindul a visszaszámlálás. -
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Pisti! Én nagyon bírlak téged, de egy kicsit kezded túltolni a dolgokat és elvetni a sulykot!
Nem a Comodorol írtam rosszat és véleményt, hanem magáról a Melih féle agresszív, mindent lebecsmérlő arrogáns kommunikációról! A kettő nem ugyan az!
Sajnos és nem mindenben értek egyet az emberrel és azzal sem ahogy csak a Comodo szöveget nyomja. Nincs bajom a termékkel, de nekem nem a szívem csücske, mert ótvar módon blokkol olyat is amit nem kéne. Illene legalább fehérlistára tenni közismert programokat és ne a usernek szarakodni a kivételek közé tétellel. De ezt leírtam neked privátban, hogy ez nem tetszik.
Azt is elismerem, hogy a Comodonak (Xcitium) van egy filozófiája a védelem területén, ami teljesen rendben van.
Azzal sincs bajom, hogy Te ezt követed és téged meggyőzött. De add meg a többieknek is a lehetőséget, hogy azt szeressék ami nekik jó, még ha nem is értesz vele egyet. És akkor el is mondom neked Melih kommunikációjáról a véleményem: Nem szeretem a mi termékünk az egyedüli jó, a többi meg szar típusú kommunikációt. Ez kb. olyan, mintha Te a nagymellű nőket kedveled és azt mondod, hogy csak az ilyen nő tud örömöt nyújtani, a többi pedig szar. Hát nem.A fenti megjegyzésedhez amivel szerinted belegázoltál a lelkembe:
Jelen esetben a Kasperskynek a védelemhez nincs szüksége a böngésző modulokra. A webvédelem e nélkül is tökéletesen működik. A beépülő az a privátböngészéshez és a reklámcsíkblokkolóhoz kell. Már annak aki használja. De a webvédelem e nélkül is blokkol és felismeri a nem jó oldalakat, linkeket, stb.És nem tartozom magyarázattal, de leírom ezt is örömmel neked:
Azért nem foglalkoztam a Comodoval, mert az első 1-2 hetes fentléte után más problémákkal foglalkoztam. Leírtam neked privátban, hogy akkor mi nem tetszett benne. Jelenleg mivel a COD fontosabb, ezért Defendert használok, mert van egy problémám amit nem tudok megoldani és tesztelek, vizsgálódok.Remélem értesz engem. Én tisztelem a véleményedet és a meggyőződésedet, de kérlek, ezt Te is tiszteld. Ez a topik a Kaspersky topikja. Nem általános víruskereső topik.
Ha leírsz róla valamit, akkor kérlek olvass utána, mert ahogy írtam a Kaspersky webvédelméhez nem kell a böngésző beépülő modul.
És remélem nincs köztünk nézeteltérés. Mint írtam én kedvellek téged nagyon.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Próbáld ki, hogy letörlöd a Kasperskyt. Van olyan opció amikor letörlöd, hogy kiválasztod, hogy megjegyezze a beállításokat, licencadatokat, ichecker adatokat, stb. Ezeket pipáld ki.
És használd addig csak a Defendert vagy ha van más AV-d akkor azt. És nézd meg azzal, hogy jelentkezik e a probléma.
Nálam is van gond dögivel. Valahogy Kasperskynek nem sikerül egy rendszerbarát könnyű terméket összehozni. -
Szellem.
Topikgazda
Ha tudsz várni 21 napot, akkor jár le egy régi licencem és szívesen megcsinálom neked és adok valami tutorialt hozzá. Persze, ha ráér.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
• A warez továbbra is TILOS!
- PlayStation 5
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Futás, futópályák
- Sztori előzetest kapott a The War of the Worlds: Siberia
- Motoros topic
- Amazon Kindle
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Szellem.