Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
Cs1csó
titán
Elvileg már támogatja, olvass vissza pár hozzászólást. Pár dolgot ki lehet próbálni:
- gép újraindítása és ezután a böngésző indítása lehet ekkor már felajánlja a telepítést
- az áruházban nézz körül ott van e a Kaspersky böngésző kiegészítő és telepítsd
- menj végig a Kaspersky beállításain és ott szokott lenni arra opció, hogy a kiegészítő telepítése. -
hzd
csendes tag
Sziasztok!
Kaspersky 20.0.14.1085(h) verzió van a gépemen. Letöltöttem a Chromium Edge böngészőt, és nem jelenik meg a böngészőben a Kaspesky bővítmény. Ha bankos oldalra megyek K&H, PayPal akkor automatikusan nem kapcsol be a biztonságos pénzügyek szolgáltatás.Az alapértelmezetten beállított böngészőm a google. Fent van még a firefox böngésző is. Ezeknél a böngészőknél minden jól működik mindenféle állítgatás nélkül.
Min, vagy mit kellene állítanom, hogy a chromium edge is tudja ezeket a dolgokat?
Köszönöm. -
Szellem.
Topikgazda
Ja, de ez már tényleg a vicc kategória. Azt meg nem is említettem, hogy a "h" patch óta a Logitech egerem drivere a GHub lassabban is töltődik be. Előbb a KIS és jóval utána a driver. Addig meg az egerem sebessége az egekben van.
F-Secure lehet, hogy kiad több bétát mire kijön egy új verzió, de az legalább meg van csinálva és nem peccselik szanaszét.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Nálam a KIS 2020 a "h" patchel a Chromium Edge-el szórakozik. Amióta támogatja az új Edget, azóta szarakodnak weboldalak, többek között a Facebook. Ha kikapcsolom a KIS-t, illetve törlöm a böngészési előzményeket minden fasza. Ahogy engedélyezem a KIS-t, már elkezd szórakozni és nem töltődnek be dolgok. Franc megeszi, hogy nem képesek egy bugmentes programot összerakni!
-
Cs1csó
titán
Üdv, tegnap volt valami gikszer a Kaspersky Security Cloud Free-vel (nem tudom mi) reggel 5-kor kapcsoltam be (hogy egy torrentet leszedjen mire hazaérek) aztán az le is jött - később néztem - 8-ra. Délután 3-ra értem haza ekkor a másik géphez ültem le (amin F-Secure van) és AnyDesk-el ránéztem arra a gépre amin KSCF van és azt láttam, hogy egy pillanatig a tálcán volt legalább 7db Kaspersky ikon amiből végül egy maradt amikor megmozdítottam az egeret gondolom távoli kapcsolat is bejátszott aztán volt egy értesítés, hogy be kell kapcsolni a vírusvédelmet odakattintottam de akkor már rendbe is jött.
Ekkor jött egy kérés a KSCF-től, hogy volt egy kis gond és ha engedélyezem küldene egy kis LOG-ot a hibáról elemzésre. Jó hangulatban voltam, úgyhogy engdélyeztem, kb. 300MB-ot küldött el. Remélem a hasznukra válik.
-
kirkri
addikt
Köszi, így a hátterét már értem. Bízom benne, hogy nem lesz vele gond, az eladó 90 ezres eladás mellett 100%-os értékelésű és 2006 óta van jelen az eBayen.
Elkövettem azt a hibát, hogy német nyelvű "hirdetésben" vettem, ott lehet, hogy írt erről a licensz megoldásról, de a német nyelvtudásom a minimális szint alatt van egy kicsivel.22 éve a Prohardveren! ™
-
ƵøŁĭ
veterán
If you use the application under an unlimited subscription, Kaspersky Internet Security checks the activation server for a renewed key in the background (without any action by you) and adds it by replacing the previous key. In this way, your unlimited subscription for Kaspersky Internet Security is renewed without requiring any action from you.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Már több, mint 10 éve folyamatosan az eBayen veszem a KIS kódokat.
Eddig soha nem volt problémám, most viszont belefutottam egy érdekes dologba, nem tudom ez mennyire probléma.Vettem egy 10 licenszes kódot, mert napokon belül lejár az előző. Felvittem a My Kaspersky fiókomba és azt látom, hogy korlátlan előfizetés.
A részletek gombra nyomva, erre az oldalra visz át.
Hozzáadva a kódot az egyik gépen a KIS-hez, azt írta ki, hogy:
"A megadott aktiváló kód nem használható új kódként, de használható az alkalmazás további alkalmazására" Rányomva az OK-ra,az alkalmazásban alul ahol azt kellene kiírnia, hogy hány nap van még hátra a licensz érvényességéből, azt írja, hogy "Előfizetés:aktiválva"
Találkozott már valaki hasonlóval?
Gondolom ilyenkor egy szolgáltató kezeli az előfizetést, és 365 nap múlva "lekapcsolja".[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Már nagyon rég egy másik nagy AV program használója vagyok, de lassan lejár a licenszem és elkezdtem nézegetni alternatívákat. Tetszik a Kaspersky, főleg, hogy van benne szülői felügyelet és password manager is. A kérdésem az lenne, hogy ha apróról, vagy más kulcsos oldalról veszek licenszt, akkor tudom használni a fenti funkciókat, amik account-hoz kötöttek? Mert a Kaspersky oldalán nem enged csak úgy fiókot létrehozni.
Kicsit vissza olvasva azért vannak gondok az aktiválással (maximális felhasználók túllépése), lehet kérni tippet "biztonságos helyről", ahonnan a legkisebb a valószínűsége, hogy gond lesz a kulccsal?
Előre is köszönöm a válaszokat!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Megjelent már a magyar nyelvű változat?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Dumi86
senior tag
válasz Szellem. #8380 üzenetére
Na ezt jó tudni akkor marad így Új Edgeben google keresőben mostantól ott vannak a zöld pipák. Meg nem mondom ennek mi a neve(oldal ellenőrzés?)
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Szellem.
Topikgazda
A Kaspersky angol bejegyzésű cég lett. Ez lehet az oka annak, hogy a "helyi" erők nagyobb prioritást élveznek. Hiába Oroszországban van a központ.
Dumi86: Nem fog átállítódni az updatetarget érték. Marad azon, ha csak nem telepíted újra a programot. Ez a változtatás semmi problémát nem okoz a programban. Viszont, a patchek tényleg hamarabb jönnek meg!
-
Dumi86
senior tag
Hát most látom hogy valamikor kb az előző órában frissült az Ublock Origin is 1.24.4re. Lehet emiatt is lett kevesebb a memória használat
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
Nagyobb lakosság/ország lehet sz ok mondjuk? Amúgy másik gépemen mindig 3nappal a megjelenés után jön le az új patch. Viszont az a gép már kb fél éve lett telepítve(lehet ehhez is köze hogy kinél mikor jön a patch?) Fene érti a Kaspersky logikát
Friss észrevétel: Vivaldi böngészőm 4 megnyitott lappal 36% memória használatot mutat a feladatkezelőben. Ugyanezekkel a lapokkal patch előtt 41% volt. 8giga ramnál egészen látványos ez. Az már csak extra hogy a böngésző is gyorsabban töltött be.
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Na néztem egy speedtestet. Pingem 25ről 20ra változott és 3Mbitel javult a letöltési sebességem Vdsl netnél ez is észrevehető.
-
Dumi86
senior tag
Nem bánnám ha igy maradna, igy hamar jön a kövi új patch Amúgy Plag haverjánál Angliában hogy hogy alapból ez a 200as érték van és nem ez a 200ezres?Avagy ez országonként más?
-
Cs1csó
titán
-
Dumi86
senior tag
Köszi. Be se kellett a tálcán zárni a programot önvédelem kikapcs-kaspersky ablak becsuk-registry átirás-önvédelem be-kézi frissítés-gép ujrainditás és kész Remélem nem állítja át később újra ezt update target számot.
-
Cs1csó
titán
"önvédelem" tehát ha ezt bekapcsolva hagyod akkor nem tudod módosítani a Kaspersky-hez tartozó fájlokat, még akkor sem ha kikapcsolod a programot. Ezért kell előbb kikapcsolni, hogy át tudd írni a regisztrációs adatbázisban az értéket.
Program főablak, bal oldalt alul fogaskerékre katt - ADDITIONAL - SELF DEFENSE - ENABLE SELF DEFENSE és itt a pipa ki ezután zárd is be a programot hogy nem fusson ezt a tálcán lévő ikonján tudod megtenni jobb egér alul exit.
MÁS:
Tényleg jobb lett a ping, kár, hogy ehhez (a-b, c, d, e, f, g, h) 6-8(!) patch kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Azt a self defense részt hol találom amit ki kéne kapcsolni vagy mit jelent az magyarul?
Már megtaláltam. Magyarul ez az önvédelem rész a programon belül Én is beállítottam,remélem ettől később nem lesz gubanc a programmal.
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
Nyilván az elfogadottra oké, de ha reinstall kell, már nem tudod érvényesíteni.
Ajánlott egy rendszer mentés. Akkor abból visszaállítva működni fog. 1 itteni 100%-os eladóval én is így jártam. Aktiválási limit túllépés....ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
emre
veterán
Köszönöm!
Szóval megy amíg megy.....aztán majd meglássuk. Ha nem akarok vitatkozni megveszem máshonnét, mert eddig nagyon tetszik hogy a gyerek gépére úgy tudok szülői felügyeletet csinálni hogy nem kell másik fiók, meg még küldi is az adatokat ha félrekattint.
Mondjuk a két gépen ahova eddig feltettem nincs gond, ezt a fiókban mutatja."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Szellem.
Topikgazda
Pontosan írtam, mert az eredeti leírásban ez szerepel.
Amúgy az updatetarget érték átírása csak a a frissítési célérték átírását jelenti, azaz, hamarabb jut el a felhasználóhoz minél kisebb értéken van. Az eredeti huszonezres, az pár hét csúszást is jelent. Ez a beállítás csak azt jelenti, hogy amikor kidobják a végleges patchet, hamarabb kapjuk meg. Már aki átállítja, mert aki nem az vár.
A haverom aki Angliában él, neki az alap érték a 200.. Neki nincs mit átírni.
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Írja át a fene :D Jó az úgy. Legalább jobban örül neki az ember amikor váratlanul megérkezik :) Komolyan lehet gáz, de én ezért is szeretem a Kasperskyt, mert izgalmas várni hogy na vajon kinek mikor jön meg a friss patch :D
-
Dumi86
senior tag
Én megvárom a rendes frissités érkezését szerintem. Azt a pár napot már valahogy túlélem mire megérkezik Remélem tudok ettől aludni azért
-
Cs1csó
titán
válasz Szellem. #8354 üzenetére
Sikerült, és ez a "200"-as érték maradhat a jövőben is, ekkor hamarabb fog lejönni a következő patch is?
Látok változásokat:
- a Kaspersky kiegészítő mostantól "opcionális" tehát nem települ automatikusan a Firefox böngészőbe sem
- a BEÁLLÍTÁSOK - PROTECTION menün belül van olyan hogy ACCOUNT CHECK, ez korábban nem volt, ha jól emlékszem.(nem pontosan írtad, nem kell két restart tehát a beállítások után újra indíthatod a vírusvédelmet majd ekkor lehet manuálisan indítani egy adatbázis frissítés és ha ez lefut akkor egy restart és már H pach lesz)
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
válasz Szellem. #8350 üzenetére
Ez már mindenkinek jön vagy még ez is állítgatós?
-
Szellem.
Topikgazda
Én nem használom a Kaspersky mobilos kiadását, de itt a tanúsítvány kezelésre gondolnék, vagy a titkosított kapcsolatok vizsgálatára. Ez okozhat gondot azaz ez okozhat időtúllépéses problémát.
Ha pontos az oldal címe, amivel belépsz/regisztrálsz az ügyfélkapun, akkor nyugodtan használhatod a Samsung böngészőjét. -
Vmf
csendes tag
Sziasztok!
Ügyfélkapu regisztrációval próbálkoztam androidról, Kaspersky alkalmazásból megnyitva a google chrome böngészővel.
Sajnos a kérès elutasításra került a rendelkezésre álló idő túllépése miatt.Az alábbi üzenetet kaptam:
Request timed out.
Possible reasons:
Your browser violates the HTTP/1.1 protocol.
There is an interoperability problem between your browser and this proxy.
Possible solutions:Contact your system administrator for assistance.
Contact your Firewall support team for assistance.Page generated by Firewall
Megpróbáltam a Samsung böngészővel és enged regisztrálni, de nem folytattam mert bizonytalan vagyok a biztonságos kapcsolatot illetően tekintettel, a fentebb (igaz más böngészővel) kapott üzenetre.Mi lehet a probléma a Kaspersky-vel megnyitott chrome böngèszővel?
-
Dumi86
senior tag
Hát még a rendes Internet Security-n se jött meg a h(meg ugye akkor a Free-re sem). Nemrég mintha Plag írta volna hogy kb április környékén jön magyar nyelven(ha jól rémlik).
-
Cs1csó
titán
A Kaspersky Security Cloud Free-re mikor várható a "H" patch és a magyar nyelv?
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Kaspersky Free antivírusban van e e-mailt ellenőrző funkció?
Köszi az infót
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Dumi86
senior tag
Hamarosan érkezik stabilba is vagy még ez úgymond béta frissítés?
-
ƵøŁĭ
veterán
Patch H
Fixed:
∙ A warning that the account compromised might not appear when KPM present
∙ Anti-banner context menu was returned
∙ Sometimes update process stucks until the OS restarted
∙ Increased upload speed when enabled Web AV
∙ Improved product stabilityAdded:
∙ Improved compatibility with FireFox
∙ Added the ability to customize GUI skins
∙ Functionality "Devices in my network" now can scan wired networks to
∙ Basic support for Windows 10 20H1To begin testing you need to do next:
1. Install product
2. Update from public servers and reboot OS
3. Enable traces
4. Set Manual mode of Update
5. Set Update source: Index of /ap/
6. Reboot OS[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Dumi86
senior tag
válasz Szellem. #8329 üzenetére
Igértek már hasonlót úgy rémlik Majd ha a teszt is ezt mutatja... Ui.: Vétkeztem és most Avirával vagyok
-
Szellem.
Topikgazda
Január végén, Február elején érkezik a 2020-as termékekhez a "h" patch. Az megoldja a megnövekedett ping problémát.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. A Windows Messengerbe hogy tudnék belépni? Ez az üzenetet kaptam: [link] . Mi lehet ez? Kaspersky Internet Securitit használok. Talán a tűzfalnál valami? Kerestem de nem találtam. Köszi.
-
aktív tag
válasz szaboi6512 #8318 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ!
-
aktív tag
Szeretném megtudni tőletek, hogy a 20.0.14.1085 (g) verzió 2019 vagy 2020-as termék? Előre is
-
helgi
aktív tag
válasz Szellem. #8313 üzenetére
Na, tegnap többféle képen teszteltem. A Win7 bármelyik változatáról legyen szó és a Kaspersky total vagy internet security 2019-2020 változatokról. Ezeket bárhogy kombináltam mbr vagy gpt alatt, sehogy nem fut le a boot-olás utáni chkdsk. Uninstall-t követően ismét lefut a chkdsk. A Kaspersky 2018- as kiadásával bezárólag (tehát a nagy piros K betűs ikonosig) hibátlanul működik. Tehát nem tudom, hogy a 2019-es től, az új kiadástól számítva, mit módosítottak rajta.
-
Szellem.
Topikgazda
Először is, kapcsold ki a Windows 10 gyorsindítást! Indítsd újra a gépet, és utána próbáld meg ismét eszközölni a fenti műveleteket! Ha ez sem segít, akkor lépj ki, azaz zárd be a KTS-t és amikor felteszi a kérdését, akkor állíts be neki 1 órát. Ha ez sem segít, akkor addig KTS törlése, majd lemezellenőrzés után újratelepítése.
-
helgi
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a kts20.0.14.1085abchu_20949 változatot és az a gondom, hogy ha a rendszerpartícióra lemezellenőrzést állítok be kijelölve mindkét pipát, vagy ha csak a fájlrendszert, akkor újra indítás után ugye chkdsk-nak kéne futni. Csakhogy valamiért ez a kts nem engedi neki.Megoldás?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Kaptam androidon türelmi időszakot a kasperskytől mivel, hogy nem tudta levonni a google play az éves előfizetési díjat.
Mai nap sikeres vásárlás történt amiről emailben kaptam is egy google play nyugtát, de még mindig türelmi időszakot mutat a kaspersky 4 napos határidővel.Mi ilyenkor a teendő?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Tavaly újítottam meg a Kaspersky Internet Security multi device programot aminek licencéből van bő 3 hónap.
Jelenleg win7 64bit professional oprendszeren fut, de mivel a win7 egy hét múlva nem kap frissítéseket áttérnék win 10-re.Kérdésem, telepíthetem a jelenlegi Kaspersky programot a meglévő licenc kulccsal win 10-re, vagy előtte jeleznem kell a Kasperskynek support@2f.hu email címen?
-
Dumi86
senior tag
Úgy néz ki kiderült mi a "gond". Eddig Ccleaner-t használtam és nemrég áttértem Privazerre. Na ez meg kikapcsolta a hibernálást a beállításaiban láttam meg. Ezzel együtt valamiért eltűnt a gyorsinditás is. Most visszakapcsoltam Privazerben így visszatért a menüpont is
-
Dumi86
senior tag
Karbantartó és egyéb tisztítást nem csináltam a rendszeren. Hallottam már olyanról,hogy ilyen esetben eltűnhet a gyorsínditás menüpont. Viszont ez most minden ok nélkül történt.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest