Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
válasz szaboi6512 #10097 üzenetére
Hát ez az, hogy a KSOS már az új verziók megjelenése óta folyamatosan mindig a legfrissebb. Tehát a kaspersky.hu oldalon a legfrissebb KSOS-t tudod letölteni. De az otthoni verziók még mindig a 21.3-nál tartanak.
-
aktív tag
A Total Security megint kimarad?!
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
KSOS-re is elérhető a legújabb kiadás![ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
törölt tag
Kaspersky 21.9.6.465 Final - Standard telepítő [link]
-
olasz61
tag
válasz Fire/SOUL/CD #10086 üzenetére
-
félisten
válasz Szellem. #10085 üzenetére
Nem keresek vissza, csak azért sem... Linkeld... (tavaly Szeptemberi nem az, az semmi)
(Tényleg nem volt időm erre, segítsetek, THX)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #10084 üzenetére
Hivatalos magyar telepítő! Kaspersky szervereiről van. Nem RC, nem TR hanem full vègleges. De keress vissza mert a 21.8 is fent van magyarul a topikban!
-
félisten
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10078 üzenetére
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #10078 üzenetére
Senki nem tud semmit erről. Usa oldalon kint van, de itt európában semmi hivatalosan. Persze a KSOS-ból itthon is kiadják a legújabb verziót, de sajnos az otthoniról kuss van. 21.9 már a végleges verzió de nuku info.
Ez is egy gyökér cég kezd lenni. Már lassan 2 éve nincs új verzió kint hivatalosan csak a 21.3-at hegesztik. -
félisten
Hát, kérdésem csak annyi, hogy (nem is költői):
Mikor jelenik meg végre a Standard magyar nyelven?
(Régi csatornák, mintha megszűntek volna, fakopácsok, Kaspi stb stb...)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nubreed
veterán
Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek! Az aquás tűnik most a legjobbnak. Egyébként nekem 3 gépre kell és az is csak 8ezer körül van, tényleg jó ár.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Sziasztok! Milyen forrásból érdemes most KIS licencet venni, ami nincs horror áron túlárazva?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Jarod1
veterán
ha új laptopot veszek hogy tudom előfizetést átköltöztetni?
-
Sakab
senior tag
válasz World-Soft #10066 üzenetére
Sziasztok, android 13 S21 ultra-m van. Kaptam egy sms-t amiről tudtam, meg olvastam korábban, hogy valami adathalász oldalt nyit meg ez a netflix előfizetésem lejár kattintsak a linkre.Kíváncsi voltam, hogy milyen a felület amin el akarják lopni a bankkártya adataimat. Kíváncsiságképpen megnyitottam, de egy fehér oldal jött be.Biztonság kedvéért feltettem a Kaspersky-t lefuttattam és ezt a találatot dobta ki. Letiltani nem lehet. Ezzel szerintetek kell foglalkozni, vagy csak én pánikoltam be feleslegesen?
-
Abu74
csendes tag
válasz World-Soft #10064 üzenetére
Bejelentkezel a My Kaspersky! fiókodba ad hozzá nyugodtan az előfizetésed. Új kulcs vásárlásnál vesztesz napot, ha nem hosszabbítást vásároltál, hanem új licenszet. A képen látod az instrukciót és csak az adott eszközt választja le. [kép]
-
World-Soft
senior tag
Én megtaláltam ezt, de ez jelenleg mennyire működik, hogy igazából csak eltávolítom a mykaspersky-be való bekötés után?
Én pár éve olyan 1 hónapot vesztettem már el így.
Ott a myKasperskybel fel volt véve a gép, ott le is vettem a licencet, ki is küldtem ezt a gépre, el is távolítottam a régi gépről a progit, majd újratelepítés után aktiváláskor jelezte, hogy sajnos a kód volt már használva, úgy hogy vegyek szépen egy újat.Ezt nem szeretném megismételni.
Tehát van tapasztalat is valakinek, hogy ha szépen bekötöm online, és eltávolítom a programot, akkor valóban felszabadul a licence most már?
Köszi.
Zoli[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz World-Soft #10062 üzenetére
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam megoldást, de remélem itt van aki tud segíteni.Van egy hivatalosan vett több felhasználós licenszünk.
Édes anyám gépét most le szeretném cserélni.
Mit kéne csinálnom, hogy a régi gépről felszabadítsam a licenszet, hogy utána az új gépen tudja aktiválni azt.Köszi előre is.
Zoli
-
törölt tag
Az új termékpaletta bevezetésének egyik alappillére az aktiválós rendszerről való - teljes - áttérés az eszköz/slot szisztémára (F-Securénél licenc) ahol az aktiválások száma nincs korlátozva az eszközlimiten belül - ezt a lopások miatt már réges-régen be kellett volna vezetniük, ha a jelenlegi/ex paletta kódjai kifutnak a fiók-kontroll miatt el is tűnhetnek.
-
Huli75
újonc
Sziasztok!
Szeretném a tűzfalat úgy használni, hogy én mondom meg, hogy melyik program kommunikálhat a nettel és melyik nem.
Ha a tűzfal - alkalmazás szabályokban a megbízható kategóriára azt állítom be, hogy alapból kérdezzen rá, és ha a kaspersky - általános működésben - a javasolt műveletek végrehajtása - be van kapcsolva, akkor nem kérdez semmit, kimennek a programok és kész.
Ha kikapcsolom, és mondjuk a spotify-ra hiába engedélyezek mindent (tele van zöld pipával minden, ami a spotify-hoz kapcsolódik), akkor is percenként kérdez, hogy kimehet-e. Egyszerűen nem hagy élni.
Van tippetek, hogy ezt hogy lehet megoldani?[ Szerkesztve ]
-
blue eyes
tag
Sziasztok!
Kaspersky Standard magyar nyelvű változatát tudná valaki linkelni nagyon szépen megköszönném?
-
bokimoki
csendes tag
Sziasztok!
Mire lehet azt vélni, hogy kb. 1,5 éve vettem ebay-en 1 éves Kaspersky IS kulcsot, majd pár héttel mielőtt lejárt volna, egyszer csak kaptam plusz közel két évet? Semmilyen bankkártya, fizetési információt nem adtam meg nekik soha, csak az ebay-en kapott kódot pötyögtem be.
Ugyanakkor érdekelne van-e valakinek tapasztalata, hogy a tűzfala össze tud-e ugrani VPN-nel különösen a hide.me kliensével? -
Khaosz55
addikt
válasz szaboi6512 #10051 üzenetére
Ingadozott 5-20% között és a firefox volt a legnagyobb fogyasztó.
Különben számlát mikor kapok ? Cégre vásároltam.
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
válasz FireFox1996 #10049 üzenetére
Nah, online chateltem az ügyfélszolgálattal, kérik az email címet + kódot, aztán már megis csinálták, most újra használható a prémium előfizum
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Khaosz55
addikt
Vásároltam 3 gépre internet security-t. Az a kérdésem, hogy normális az, hogy eléggé belassúl a gép. Pl a ha ide írok akkor is érzékelek lassulást és a böngészés során is.
Valami rosszul van beállítva ? -
aktív tag
válasz FireFox1996 #10046 üzenetére
Elengedtem.
-
GEPESZ66
veterán
válasz FireFox1996 #10046 üzenetére
A fiókodban nézted a licencet?
Nincs ott? -
aktív tag
válasz FireFox1996 #10044 üzenetére
A kérdésből ez nem derült ki.
-
aktív tag
válasz FireFox1996 #10042 üzenetére
Gondolom Android: ha megvetted, akkor szerintem újra telepítheted.
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
Sziasztok!
Újra telepítettem a telót, így oda veszett a megvásárolt 2023 év végén lejáró Kaspersky licenszem. Gondolom ezt már nem lehet visszahozni, vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
olasz61
tag
Magyar oldalon megjelent a Small Office Security 21.8.5.452.
[link] -
GEPESZ66
veterán
Mobilon egyszer kipróbáltam a Kasperskyt.
Tetszett, jó kis app azon is.
Viszont az adathalász elleni védelme csak a Chrome-t támogatja.
Állítólag azért csak ezt, mivel ezt használják a legtöbben.
Azért ez egy kicsit nevetséges érvelés.!
A Bitdefender, az Eset is többet támogat, pl. az Edge-t, a Samsung böngészót, ill. még többet is. -
Szellem.
Topikgazda
válasz #76445440 #10036 üzenetére
Egyébként az "a" patch első pontja nem csak arra a licencproblémára utal.
Én lecseréltem a KIS licenceket KAV-ra, mert azzal semmilyen gondom nincs és bőven elég nekem védelemnek.
Beaktiváltam a KAV licencet és azt írja, hogy "próbaverzió", de közben kiírja az egy éves időtartamot amire vásároltam. Nyitottam egy ticketet a supportnál és megállapították, hogy "kozmetikai" problémát találtak és javítják. A licencet leellenőrizték, azzal minden renben. De csak a KAV esetében van a probléma. KIS, stb. normálisan írja ki a licenceket. -
Szellem.
Topikgazda
válasz #76445440 #10034 üzenetére
A kaspersky.com-os kulcsok sem régiómentesek, mivel az az EU régióhoz tartoznak.
De ettől jó hír, hogy az "a" patchel végre támogatni fogják a KTS licenceket és nem szívatják meg a usereket, hogy maradnak egy 2 éves terméknél, vagy vesznek mást helyette, ha éppen több éves licencet vásároltak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A probléma után néztem és úgy lehet végrehajtani, hogy régiómentes - Kaspersky.com Shop-os vásárlás lenne - licencet használsz. Jelenleg.. de talán már a 21.8.5.452a csiszolás hozhat változást.
-
Szellem.
Topikgazda
Sajnos ezt nem tudom, de ha megengeded, akkor azt mondom, hogy ne is foglalkozz vele.
Azért mert valakinek, valahogy sikerült, még a hivatalos álláspont az amit beraktam.
Majd ha a Kaspersky megváltoztatja az ezzel kapcsolatos hivatalos állásfoglalását, majd akkor többet tudunk. -
Abu74
csendes tag
válasz Szellem. #10031 üzenetére
Köszönöm Plag! Én is így tudom, meg ezt tapasztaltam. De kíváncsi vagyok miként lehet a Total -> Plus konverziót végrehajtani. Vagy a Plus-hoz miként lehet kulcsot venni majd. Mert ahol nézem csak KTS van EU régióban, a KSC-t meg nem mertem még beújítani hozzá, mert nem akarom bukni a hátra levő időt. (208 nap hátralévő idő az nem kevés még)
-
törölt tag
VÉGREEE!
Működik a Total -> Plus konverzió!
-
GEPESZ66
veterán
válasz Pyttawrx #10023 üzenetére
Az ALT-E kombo működik, de mégsem ajánlja fel aRufus a MBR-BIOS kiírást, amikor kiválasztom a krd.iso-t.
A régebbi Rufus sem.
Korábban a régebbi krd-vel nem volt gond.
A WIN32 Disk Formater-el tudtam kiírni pendrive-ra, s be is bootolt róla.
Viszont utánna a Windows-al hiába formáztam le a pendrive-t, nem volt használható, piros csak mutatta, hogy van rajta valami.
Csak egy kis programmal, a Martik USB Disk Formater-el tudtam tökéletesen újraformázni a penrive-t.
DVD-re szerintem kitudnám jól írni a krd-t, de maradnék a pendrive-nél.
Az új krd talán nem támogatja Rufus-al kiírva az MBR-Bios párost?
A krd-ról bootolva a program automatikusan felfrissíti az adatbázist? -
Szellem.
Topikgazda
válasz Szellem. #10025 üzenetére
Az a fura, hogy a KAV licencemre írja ezt ki, pedig hivatalos hazai viszonteladódtól vásároltam. Ha beírom a KIS licencemet, minden rendben vele. Szerintem valamit elcsesztek a licenckezelésénél. A 21.7 nem csinált ilyet.
Viszont nagy meglepetés, hogy annak ellenére, hogy itthon teljesen megszünt a Kaspersky support, írtam a my kapsersky portálon angol nyelven hibajegyet és a válasz a Kaspersky ügyfélszolgálattól hibátlan magyar nyelven jött vissza. Tehát, már lehet velük magyar nyelven is hibajegyet intézni!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Nem értem ezt a terméket. A 21.7 frankón elfogadja a KIS és a KAV kódot és jól írja ki a licencet. Tegnap felraktam a 21.8-at és nem tud csatlakozni a My Kaspersky fiókhoz és azt írja a megvásárolt licencekre, hogy próba előfizetés, de közben meg kiírja, hogy 376 és 375 nap múlva járnak le.
Már újratelepítés is megvolt. -
Abu74
csendes tag
A KTS semmilyen frissítést nem kap majd? "Patch" stb.... meg marad a 21.3.10.391(j) verziónál? Van még több mint 220 nap belőle. A kaspersky fiókban is csak a 21.3 verzió érhető el mind KAV, KIS és KTS.
-
olasz61
tag
Megjelent a Kaspersky 21.8.5.452 final
[link] -
GEPESZ66
veterán
Kaspersky Rescue Disk rendszerindító USB-t szeretnék létrehozni a Rufus-al.
Viszont nem tudom kiválasztani az MBR-BIOS párosítást, csak az MBR-UEFI-t.
Az én gépem még nem UEFI-s.
Mi lehet az oka, hogy nem megy a MBR-BIOS kiválasztás?
A pendrive-t FAT32-re, vagy NTFS-re formázzam?
Akkor mivel hozzam létre a rendszerindító USB-t?
Az előbb a Macrium-nak csináltam rendszerindító lemezt, ott gond nélkül ment a MBR-BIOS kiválasztás, s megy is a Boot pendrive-ről. -
Atish19
őstag
Friss belépőként lenne egy talán ''szakmai'' kérdésem. KTS beállításainál kérte, hogy kapcsoljam be a hardveres virtualizációt. Ezt meg is tettem. Működik is, de ebben az esetben a Microsoft eszközbiztonságban kikapcsolja a memóriaintegritást. Melyik lenne a fontosabb? Mert úgy néz ki egyszerre csak egyik működhet.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
gézu
őstag
válasz Atish19 #10013 üzenetére
Én az 1 évest vettem meg, hozzáadtam a fiókomhoz, elfogadta és ennyi. A nyomott ár szerintem a vásárlóbázis megtartását célozhatja.
Amúgy az ebay, amazon és a software-codes valamelyikén szoktam vásárolni. Az utóbbinál is most vannak akciók, de garancia tekintetében nyilván az amazon tűnik a legjobbnak.[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Atish19
őstag
Szkeptikus vagyok és szerintem csak politikai okok miatt szárnyalnak ezek a hírek, de inkább rákérdeztem, hisz az ingyen van 2 napom még van az F-Secure próbából. Hétvégén le is cserélem. Vásároltál már liszenszt amazonról? Valahogy túl szépnek tűnik, hogy KTS 2 év 5 eszköz 35 euró legyen.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
gézu
őstag
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Flexit #10005 üzenetére
Érdemes Kaspersky licencet hivatalos viszonteladódtól vásárolni, mert a himihumi gyanúsan olcsó oldalak esetében könnyen belefuthatsz abba, hogy lopott a kulcs és több embernek eladják. Ami azt eredményezheti, hogy letiltják a kulcsot, vagy ha újra kell telepíteni a gépet és újra felrakod a Kasperskyt, akkor nem fogja beaktiválni a kulcsot túllépett aktivációra hivatkozva. Azaz, bukod a pénzt és a kulcsot.
Jelenleg két oldalon a legolcsóbb a kulcs:
emag.hu
vagy a biztonsagcenter.hu oldalon, ahol nem az új licencet kell választani, hanem a hosszabbítást. Ezeken az oldalakon, nem kapsz gyanús kulcsokat. -
Flexit
újonc
Koszi a tippeket. Magyar oldalakon az ar 3 - 4 annyi mint ami jelenleg amazonon van, illetve volt itt https://store.computeractive.co.uk (3 eszkoz 2 ev verziora gondolok, egyik gepen magyar nyelvu a KIS a tobbin angol).
@gduck: linket tudnal dobni?
-
UserX
addikt
válasz Flexit #10000 üzenetére
Ebay lutri és minimum szürke zóna! Nekem volt onnan kulcsom, ami 'érdekes módon' 'magától' meghosszabbodott 1 évvel. Annak lejárta előtt viszont Win tiszta telepítésnél már nem engedte magát aktiválni. Valószínűleg ugyanazt az x gépes licencet adják el többször. Én 'érett' fejjel már nem rizikóznék!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest