- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Cathfaern #2899 üzenetére
Az a jó, hogy azokkal az érvekkel kezdted, amikre már előre reagáltam.
Azon én is elgondolkoztam picit, hogy pontosan hogy is érted azt, hogy "gyakorlatilag egy összetettebb keretrendszernél így is elég szívás tud lenni a .htaccesst rendesen belőni", és ezt konkrétan mivel támasztanád alá, de mivel nem fejtetted ki, úgy gondoltam, inkább rádbíznám ezt a feladatot, akkor talán tudunk is róla érdemben beszélni (és nem csak nagy általánosságokban).
Pontosan erről beszéltem korábban, hogy az emberkék nagy része úgy tűnik, egyszerűen nem ismeri az IIS-t, mint nagyon jó Apache-alternatívát, ezért tart is tőle, bár a rosszabb része az, amikor erősen flegmázva is adja ezt elő, ez utóbbit sajnos te is elkövetted a végén: "Persze ez otthoni hobbi weblapnál nem akkora probléma". Ebből az következik, ha szó szerint értem (akár csak rosszul fogalmaztál, akár nem), hogy tehát akinek elegendő az IIS, akkor az valószínűleg nem tart még azon a szinten, hogy azokkal a rejtélyes-misztikus-homályos problémákkal találkozzon, mint az, aki annyira bölcs, hogy eleve Apache-on fejlesszen/teszteljen. Tehát akkor nyugodtan vehetem magamra is. Meg a cikk írója is. Meg még páran mások is.De megelőlegezem neked azt a jóindulatot, hogy nem veszem szó szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest