- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2894 üzenetére
Szép és jó, hogy windowsra van más megoldás is, viszont a szervereken és a hosting szolgáltatók nagy részénél apache fut. Sokszor egyszerűbb már rögtön arra fejleszteni, mint élesbe állításkor csodálkozni, hogy nahát az miért nem megy. Bár megjegyzem IIS-t nem használtam mikor webre dolgoztam, szóval nem tudom ez mennyiben jelenthet problémát.
Szerk:
Tudom írod, hogy elvileg ez nem jelent gondot, de gyakorlatilag egy összetettebb keretrendszernél így is elég szívás tud lenni a .htaccesst rendesen belőni, nem hogy még külön iis kompatibilis meg apache kompatibilis verziót is karbantartson az ember. Persze ez otthoni hobbi weblapnál nem akkora probléma, de komolyabb fejlesztést én csak olyan rendszeren csinálnék, amin futni is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest