- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
xenom0rph #33796 üzenetére
akkor szőnyegbombáztak mindenkit
bár én mostanában csak telefonon beszélek pár percet mindegyik HR-essel, nincs időm a linkedin-es monológjukra, info kell csörgessen me
A függőben levő, külföldi HQ által indított global ERP projektes pozira mondtam egy sztem tök átlagos német tanácsadói bruttó éves bért, azzal azóta is keresnek többedik körre.....
Nah, hát akkor mégsem feltétlen igaz hogy a szakemberhiány miatt outsorcolnak ide, inkább még mindig a magyar jóárasítás lehetősége miatt -
nyunyu
félisten
válasz
xenom0rph #33070 üzenetére
BKV-val továbbra is 30 perc a deak tér
Amíg vissza nem engedik a kocsikat a Lánchídra.
Felújítás előtt akkora dugók voltak reggel-este, hogy a Krisztina tér-Deák tér (4-5 megálló) tartott 40 percig.
Most 10-15, attól függően hény rollerest/biciklist kell a busznak követnie a hídon, mert kikerülni nem tudja. -
Kobe
veterán
válasz
xenom0rph #30562 üzenetére
El kell donteni hogy CRM vagy OTC vonal. A ketto ugye nem ugyanaz. Meg neveben sem, sem folyamatilag.
Ha CRM, en mar inkabb salesforce iranyba mennek.
Ha OTC es a domain tudas megvan akkor a konzulensi hotunalom ECC / SPRO kattintgatas helyett mostanaban nagyon kelendo a process mapping, process mining, pl Celonis. Domain tudassal + Celonis konzulensi tudassal kurvajol el lehet adni magat az embernek manapsag.
Ha arra nincs lehetoseg, akkor S4.
Mivel a legtobb nagy ceg mar SaS-kent tekint az ERP-ra is, (vagy eppen ugyanezt teszik es doman-driven designnak hivjak a folyamatot) ezert a SAP-ra is ugy neznek sok helyen hogy jo, jo, nem baj ha van de lehetoleg a hatterben es lehetoleg minel tobb folyamat automatizaltan menjen benne, mint egy adott domain full szklgaltatascsomagjanak resze, backendje. En inkabb azt keresnem mit szeretnek a cegek mellette “frontend” hasznalni mert azok lesznek az egyee hangsulyosabbak. Akar salesforce, akar valamilyen BI megoldas a masik vegen adatvizualizaciora, stb -
-
Kobe
veterán
válasz
xenom0rph #30558 üzenetére
Az aATP-t keves helyen szeretik mert alapbol vannak erdekes logikak a kodban, ami nem igazan passzol semmilyen izleti logikahoz (volt mar projekten tuzoltas emiatt, a SAP hivatalos support fele a legpolkorrektebb kerdes a ‘b*xxatok meg ez komoly hogy igy mukodik?’ volt
az hogy S4-ra nincs meg normalis, teljeserteku SD Industrial solution implementacio, szinten nem teszi nepszeruve, mert ez a feature meg ECC ben is tud gebaszos lenniA pricing szerepe kezd markansan csokkenni a sokfele salesforce CPQ integracio miatt.
Ugyanez igaz a complaint managementre, arra CRM celszoftver valo, nem ECC -
BlueAthlon
senior tag
válasz
xenom0rph #30554 üzenetére
Szabadidőmben a lokális sandbox teljes customizationjét megcsináltam, felépítettem.
Végigütögetted a lépéseket SPRO-ban ?
Egyébként mindenképpen fejleszd magad és nézelődj másfelé a gyakorlati tapasztalatokért, mert az ilyen tudás tudás arany.
Én éppen egy olajcég nagy értékű lízing kezelő-megoldását paraméterezem agyba-főbe és közben szerződés-portfólió migrációt is csinálunk több-kevesebb sikerrel az OMBM ( oldd meg, b.. meg ) módszertan szerint.
A szoftver szállítójának olyan alapfogalmakkal gyűlt meg a baja, mint hogy migrációs dátum, carry-over egyenleg, stb...
OTC-t más ügyviteli szoftverben pararmétereztem , teszteltem én is eleget pár éve, még szerettem is. Egyszer lehet visszanézek arra a vonalra is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest