Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rndCommenter
üzenetére
Ha van feleséged, még akkor is biszexuális romának vallhatod magad. Sakk matt.
Mielőtt röhögnétek, nem viccnek szántam. -
válasz
rndCommenter
üzenetére
Holnaptól kitalálod hogy nőnek vallod magad és máris megoldva a probléma, kiváltságos szerepben leszel. Ettől ugyanúgy vonzódhatsz nőkhöz, sőt! Így legalább még egy pont ki lesz pipálva leszbikusság miatt.

-
psgogli7
újonc
válasz
rndCommenter
üzenetére
Ez borzalom. Melyik cég? Csak hogy oda véletlen se menjek.
-
vzozo
senior tag
válasz
rndCommenter
üzenetére
Szigorúan saját vélemény: ha ez nálatok ennyire túl van tolva, vagy akár csak TE érzed úgy, hogy belemásznak a privát szférádba, akkor lépj tovább, mert egyértelműen nem egyfelé tartanak a cég és a te céljaid.
Engem alapvetően nem érdekelnek pl. a szivárványos megmozdulások, ezért nem vagyok rajta azokon a belsős levlistákon, nem böngészem a témába vágó oldalakat, stb. De most direkt próbáltam kívülről szemlélni a dolgot, outlookba is bedobtam pár keresőszót, és semmi durva, ezek szerint nálunk pont ez a része nincs túltolva.
Bár a többi általad említett pont sem olyan, ami feltűnt volna. Szerencse?Hiringben évek óta aktívan résztveszek, sose volt női vagy egyéb hovatartozási kvóta. Akire rábólintottam, azt eddig mindig fel is vettük (egy kivételével kb. 30-ból.)
Relocation most vissza lett vágva a covid miatt, de alapvetően továbbra is van, csak kicsit jobban kell nyomulni érte. Szerintem a karrierben minden olyan, hogy amiért nem nyomulsz, az magától ritkán hullik az öledbe.
-
htomi85
tag
válasz
rndCommenter
üzenetére
Húha nagy a baj.
A diversity pont nem a neomarxisták zászlóshajója. -
@tco@
aktív tag
válasz
rndCommenter
üzenetére
Az már biztos, hogy ha bárhova jelentkezni fogok a jövőben, már nem a valós nememet fogom beírni hiszen az versenyhátrányt jelent a diszkrimináció miatt.
Ezen addig röhögtem, amíg hirtelen már nem...tehát már nem csak azért viselünk álarcot hogy a társadalom jobban elfogadjon, hanem azért is, hogy ne haljunk éhen esetleg. Fasza. -
Ursache
senior tag
válasz
rndCommenter
üzenetére
Hát akko' prohardver, igyekezz
szánalmas ez a sok szar ami a világra ömlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- RAM topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hobby rádiós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár a többi általad említett pont sem olyan, ami feltűnt volna. Szerencse?
szánalmas ez a sok szar ami a világra ömlik.