Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem vitatható a "hűségidő" aláírása. Ezt csak olyan helyen követelik meg, ahol a junior pozíció megkezdése előtt van 3-6 hónapos képzés (pl. EPAM), ami nyilván rengeteg pénzébe kerül a cégnek. Ha neked lenne céged, akkor te sem feccölnél energiát olyan emberekbe, akik bármikor leléphetnek és közben olyan seniorok foglalkoznak velük, akik ehelyett pörgethetnék a projekteket. Nyilván valami garancia kell nekik is. Ez kb. a napnál is világosabb.
Ez viszont a munkavállalónak is jó, mert könnyebb bekerülni, mint egy direkt junior pozícióra, valamint a képzés után nem leszel elveszve, hogy mit is kéne csinálni. Nyilván aki van olyan szinten, hogy egyből a junior pozícióra jelentkezne, az csinálja azt, bár kétlem, hogy ezen a szinten annyira ugrálni akarna bárki is és annyira nehéz lenne lenyelni azt a 1,5 éves kötöttséget. Persze ha valami nagyon szar helyre kerülsz, akkor sok a 1,5 év, de én az EPAM-ról nem nagyon hallottam rosszat, mármint azon túl, hogy minden cégről lehet valamit hallani itt-ott, mert olyan nincs, hogy minden munkavállaló elégedett mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest