Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Qtya123
üzenetére
Amúgy én is abban a táborban voltam, aki erősen szkeptikus volt akár csak egy éve is, hogy majd az AI. De engem meggyőzött. Nem tudom mi lesz itt, de nem annyira megnyugtató érzés. Azt se tudom mit csináljak. Ha darálom a feladatokat AI-al, akkor saját magam alatt is vágom a fát. Lehet engem rúgnak ki, hogy minek ennyi fejlesztő, megint jöhet egy jó nagy leépítés. De ha meg nem teljesítek, akkor azért raknak ki. Vagy ha jón az újabb leépítés, akkor megintcsak egy jó teljesítményértékelés ment meg. Vagy nem, mert a Claude 5.0 marad csak. Vagy a másik olcsóbb, és arra ő is jó, hogy promptolja LLM-et.
-
tototos
addikt
válasz
Qtya123
üzenetére
Mert az adatrögzítő melóknál kevesebb a hozzáértő ember. Az meg hogy 1 csapatot felvegyenek folyamat fejlesztésre kevés esetben valósul meg. Az hogy a CEO mondja Gizikének hogy nézd már meg mit tudsz AIval csinálni nem igazán fog működni. Ha van egy két ügyesebb ember ők majd makrókat generáltatnak vele és sztárok lesznek.
-
Qtya123
őstag
válasz
Revolit
üzenetére
Na igen, 3 éve még az ment, hogy IT részről sokan nagy gőggel kijelentették, hogyha "ostoba melós" vagy, akkor neked kuka, fehérgalléros irodai dolgozók meg kezdjék szépen magukat átképezni IT szakemberré, mert az AI miatt sok-sok-sok-sok IT-s szakemberre lesz majd szükség, a többiek mennek süllyesztőbe.
Azon csodálkozom egyébként, hogy az ilyen adatrögzítői irodai melókba még nem mászott be annyira. Már 2023-ban használtunk olyan AI toolt, amely a számlák nagy részéről be tudta olvasni az adatokat és a programban a megfelelő helyeket kitölteni az adatokkal. Ha új számla formátum volt, azt egyszer megtanítottad neki, onnantól ment az is.
-
Revolit
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
1-2 éve még "ha-ha AI elveszi a programozók munkáját, na persze" szentimentalizmus volt itt. És sok más helyen. Azóta a cég ahol vagyok, kb a dolgozók felét elküldte. Én az AI segítségével érezhetően kevesebbet dolgozok úgy, hogy gyakorlatilag megkaptuk az elment emberek munkáját is. De, beadom az éáj édzsöntnek (IDE-be integrált) a feladatot, és megcsinálja. Backtesteli. Ír hozzá tesztet. Elmagyarázza mit miért csinált. Olyanra is gondol, amire én nem. Megkérdezi hozzá igazítsa-e doksit. Basszus. Jobban csinálja meg percek alatt mint én egy nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest