Új hozzászólás Aktív témák

• H A M M E R

csendes tag

válasz tboy93 #41501 üzenetére

Szerintem ez nagyon rossz hozzáállás, hogy 8-8,5 órát üljön a gép előtt az ember akár az irodában , akár otthon, mert ezért fizetik. Ez egy bolti eladónál okés, de egy IT-snál felfoghatatlan. Pont az lehet motiváló, hogy rábízol valakire egy kb. 8 órás feladatot, de ha ő 6 óra alatt megcsinálja, akkor kap 2 szabad órát. Amúgy minek siessen? A fél órával előtte küldöd ki a megebeszélés meghívót, szerintem nagyon gáz. A legtöbb helyen vagy belső szabályzatban van, vagy íratlan szabályzat, hogy 24 órával előbb kell jelezni a megebszélést. Csak törzsidőre küldenek meghívót, délután 4 re nem, csak ha ég a ház. Sőt dolgoztam olyan helyen, ahol az ebéd idő is szent és sértehetlen volt.
    Szerintem korrektséget akkor várhatsz el egy emberedtől, ha te is korrekt vagy. Nálunk 4 után nem zaklatunk senkit, csak ha release van. Nem dolgoznék, ilyen helyen, ahol fél 4 kor szólnak, hogy 4 kor megbeszélés.. Ha így bánsz az emberekkel, akkor csak a rossz képességű emberek maradnak meg alattad. A jó képességűek elhúznak jobb helyre...

Új hozzászólás Aktív témák