Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
/OFF
A pénztől nem lesz hivatástudata annak, akinek eddig sem volt, viszont a pénz hiánya képes elnyomni (agyonnyomni) annak a hivatástudattal és tehettséggel megáldott tanárnak a morálját, aki azt látja, hogy a munkáját jobb esetben 'csak'' anyagi szinten, rosszabb esetben semmilyen szinten nem becsülik.
Én magamról tudom, ha az életem is lenne az, amit csinálok, komolyan rontaná a munkához való hozzáállásmat, ha nem lennék anyagilag megbecsülve. (Persze nem csak anyagilag, de anyagilag is.) Nagyon kevés olyan ember van, aki képes jól végezni a munkáját úgy, hogy közben mások le se sz@rják azokat az értékeket amiket ő ezzel létrehozott. Azon kevesekre, akinek teljesen mindegy a pozitív visszacsatolás hiánya, pedig nem lehet építeni az oktatást, mert egyszerűen nincsenek annyian. Azzal egyetértek, hogy a megemelt fizetésektől nem lesz feltétlen jobb az oktatás szinvonala (Sőt, ha jobb lesz, akkor se azonnal), de én azt mondom, hogy a viszonylag magasabb bérek megléte feltétele az oktatás magasabb színvonalra emelésének.
Na most már tényleg ne offoljunk itt.
/ON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Formula-1 humoros
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spotify
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest