- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
sasa311 #3962 üzenetére
Sorbaallas itt is van de 1 db irodaban dolgozik mondjuk 20 emeber/lehet 30/, es ez nem egy kis varos /cca Eger nagysag lakossagszamra, talan nagyobb is/ ezek ott helyben vizsgaztatnak, forgalomban is, van nekik computeruk meg egy olyan ketyere ami tud csinalni plasztiklapot, es szepen elintezel mindent egy helyen
idopontot sem kell kerni, ha peched van akkor ott ulsz mondjuk egy orat
Az en jogsim az elmeleti vizsgatol, a gyakorlatin at a kezembekeruleseig olyan 3 orat vett igenybe.
ps. hat ha mar eccer levizsgazott nana, hog akar vezetni, ki ne akarna?
[Szerkesztve]
azt mar nem is mondom, hogy Flordaban 45 mph a sebesseg itt meg 35 varosban es ezt kicsit elfelejtve vegig 45- korul mentem a vizsgan, a biztos allandoan csak mondta, lassabban lassaban, nem ertettem mi vn asztem fel a stilusomtol, aztan rajottem, mikor deadta a jogsit akko is csak annyit mondott, minden OK de kicsit lassabban
/elkepzelem ha otthon atleped a sebessget/
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest